Şimdi Ara

gamepad tawsiyee

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm ark pes,dmc,gears of war gibi benzeri oyunlar icin gamepad alıcam bu asagıdaki gamepad hosuma gitti bu gamepad kullananlar fikirlerini paylasabilirlermi??dedigim oyunlarda herhangi bi sorun cıkarıyomu we diger gamepad göre analogları degisik kontrollerde zorluk cekiliyomu özellikle dmc we pes icin alıyorumm..simdiden cwp weren herkese tsk..
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=29330

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @CrazYY@ -- 10 Mayıs 2008; 1:25:08 >

• Logitech Dual Action daha iyi bir seçenek bence. Fiyatı da iyi hem.
  • aynı ürünü kullanıyorum. alalı 2 hafta oldu. ilk başlarda biraz zorladı ama alışınca güzel oluyor.
    pes 2008, gears of war ile direk uyumlu, zaten xbox 360 stili tuş sistemi olduğu için bu oyunlarda hangi tuşun ne işe yarıdığını görmek daha kolay.
    bu arada ürünü almayı düşünüyorsan, bence 90 lira çok. burada nerden ne kadara aldığımı söylersem reklam olur mu bilmiyorum. onun için pm den ulaşabilirsin.
  • hocam burdada 58ytl
    http://www.weblebi.com/UrunDetaylari.aspx?Id=pYpx3dlEZpl2fQm6BkIXQw
    bu arada simdi farkettim oyun bölümüne biride böyle bi konu acmıs ps2 kolu al demisler ceviriciyle 70-80 arası degisiyo bnde ps2 kolumu alsam aradaki farkdeyermi??bu arada pes ince calım falan atılmıyomus bu kolla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @CrazYY@ -- 10 Mayıs 2008; 14:05:06 >
  • chillstream alma pes için uygun olmadığını okumuştum bir yerlerde...

ben Trust Predator ve pek çok Kontorland marka gamepad kullandım hepsi bi süre sonra bozuldu ve hepsi bi süre sonra insanın elini haşat ediyordu geçenlerde iyi bir gamepad almak üzere hızlı sisteme gittim kızılaydaki (sanalmarketim) Logitech Rumblepad2 ile Dual Action arasında kaldım ikisinide inceledim ve titreşim dışında bir fark olmadığını görerek 41YTLye Dual Action aldım ve inanılmaz memnunum üründen hem kullanımı rahat hem de etkili tavsiye ederim şiddetle...
  • Ben pc ye xboxtan geldiğim için onun controller ına benzer bir ürün arıyordum. Chilstream i bende araştırdım ama alette titreşim yok. onun yerine birebir xbox takliti olan bigben sipariş ettim kargo dahil 34 ytl
    http://www.weblebi.com/UrunDetaylari.aspx?Id=Zcz_XxX6hI3K_B2iWg6Vfw

eğer beklersen geldiğinde inceleyeceğim bekle ona göre al.
  • süper kanka tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  gamepad tawsiyee

gerçekten güzelmiş
  • logitech rumblepad . cordless olursa kaymaklı kadayıf misali
  • quote:

Orjinalden alıntı: tamay_aytam

Ben pc ye xboxtan geldiğim için onun controller ına benzer bir ürün arıyordum. Chilstream i bende araştırdım ama alette titreşim yok. onun yerine birebir xbox takliti olan bigben sipariş ettim kargo dahil 34 ytl
    http://www.weblebi.com/UrunDetaylari.aspx?Id=Zcz_XxX6hI3K_B2iWg6Vfw

eğer beklersen geldiğinde inceleyeceğim bekle ona göre al.

noldu inceledin mi??ayrıca bununda titresimi war
  • Daha bismillah. Adamlar ürünü temin etmeye çalışıyorlar. Beklemedeyiz yani. Evet bu titreşimli bir model. Zaten gördüğüm kadarıyla birebir xbox joypad taklidi.

gamepad tawsiyee
  • gercekten gusel miş
  • logitech rumblepad tavsiye derim
  • Kargoya verilmiş yarın akşam yorum yazarım buraya.
  • Evet gamepad geldi. Malzeme olarak 10 üzerinden 7 olarak değerlendirebileceğim bir kalitesi var. Boyutları ve ele oturuşu xbox ile aynı, titreşimi biraz daha zayıf. Ben bu aleti araba yarışlarında kullanmak için almıştım. Şuan için grid demo yüklü pc de. Ayarlarını yaparak kullandım bu oyunda verimli oldu ancak titreşim çalışmadı ne hikmetse. Xbox port oyunlarda tam uyumluluk bekliyordum ama aleti görmediler bile. (Bioschock, Geow) Bu değerlendirmeler ışığında kararını verirsin artık..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tamay_aytam

Evet gamepad geldi. Malzeme olarak 10 üzerinden 7 olarak değerlendirebileceğim bir kalitesi var. Boyutları ve ele oturuşu xbox ile aynı, titreşimi biraz daha zayıf. Ben bu aleti araba yarışlarında kullanmak için almıştım. Şuan için grid demo yüklü pc de. Ayarlarını yaparak kullandım bu oyunda verimli oldu ancak titreşim çalışmadı ne hikmetse. Xbox port oyunlarda tam uyumluluk bekliyordum ama aleti görmediler bile. (Bioschock, Geow) Bu değerlendirmeler ışığında kararını verirsin artık..

saol hocam bnde ps dual shock 2 almaya karar werdim ama ceviriciyi bulamadım.. bi ark pc oyunlarında link wermisti ama onuda bulamadım :S usb ceviriciyi net üzerinden siparis edebilecegim bi yer biliyomusunuzz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.