yeni prige gamepad aldım oyunlarda titreşim özelliği çalışmıyor.galiba yazılımı eksikmiş elinde prige için yazılımı olan varsa yardımcı olabilir mi?
quote:Orijinalden alıntı: ts1967ts denetim masasında çalışıyor titreme özelliği arkadaşlar. o zaman oyunla ilgili olabilir oyun desteklemiyor olabilir belki
quote:Orijinalden alıntı: webmaster-mt quote:Orijinalden alıntı: ts1967ts denetim masasında çalışıyor titreme özelliği arkadaşlar. o zaman oyunla ilgili olabilir oyun desteklemiyor olabilir belki oyun pes 2013 destekliyor mu acaba ?
quote:Orijinalden alıntı: ts1967ts quote:Orijinalden alıntı: webmaster-mt quote:Orijinalden alıntı: ts1967ts denetim masasında çalışıyor titreme özelliği arkadaşlar. o zaman oyunla ilgili olabilir oyun desteklemiyor olabilir belki oyun pes 2013 destekliyor mu acaba ? bilmiyorum hocam oynayanlara sormak lazım pek futbol oyunu oynamıyorum pc de
quote:Orijinalden alıntı: ts1967ts quote:Orijinalden alıntı: webmaster-mt quote:Orijinalden alıntı: ts1967ts denetim masasında çalışıyor titreme özelliği arkadaşlar. o zaman oyunla ilgili olabilir oyun desteklemiyor olabilir belki oyun pes 2013 destekliyor mu acaba ? pes 2013 de titreşim yok arkadaşım bende bugün öğrendim