Şimdi Ara

Gamepad Tuşları Kendi Kendine Basıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gamepad ile oyun oynarken yaklaşık bir 15 20 dk sonra gamepad sapıtmaya başlıyor. Rastgele tuşlara basıyor. Örneğin nba oynarken belirli bir süre sonra sürekli oyuncu değiştirme veya taktik kısmı açılmaya başlıyor. İşin ilginç kısmı ilk başlarda böyle bir sorun olmuyor olması için biraz oynamak gerekiyor. Sadece nba oyununda değil her oyunda rastgele tuşlara basıyor. 3 tane gamepad denedim üçünde de aynı sorun var. Gamepadler bozuk değil aynı gamepad i ps2 ye takınca böyle bir sorun yaratmıyor. Bugün en sonunda gidip yeni gamepad aldım ama aynı sorun devam ediyor ne yazık ki. Kafayı yemek üzereyim sorun ne olabilir lütfen yardım edin.

• bakınbeyler B kullanıcısına yanıt
    Tahmin ediyorum ki kullandığın gamepad ler dandik çin malı. Xbox one s kumanda da denediniz mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayır denemedim ama başka pc de kullandığım gamepad i denedim o pc de yapmadı. Ps2 de denediğimde de yapmıyor. Pc den kaynaklandığını düşünüyorum ama neden olabileceğini bulamadım. Virüs falan vardır diye formatladım değişen bir şey yok. Usb portlarında sorun olsa hiç çalışmazdı herhalde. Kısacası işin içinden çıkamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KLAVYEDE BAZI TUŞLAR ZOR BASIYOR
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.