Şimdi Ara

klavye aynı tuşa ikinci kez basmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
11.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bilgisayarımda klavyeden bir tuşa bastığımda imleç sadece 1 karakter yazıyor
    ikinci kez aynı harfe bastığımda algılamıyor
    klavyeyi değiştirdim sorun devam ediyor HDD yi söküp başka bilgisayarda kaspersky 2009 tarama yaptırdım 2 adet buldu ve sildi ama sorun yine devam etmekte
    bence windowstan kaynaklanan bir durum nasıl giderebiliriz
    anakarttan olma ihtimali var mıdır?

not .: açılışta parola nın sorduğu ekranda denedim orda herşey normal

• quote:

Orijinalden alıntı: ismail surek

ilginç bir problemmiş

Alıntıları Göster
    Kesin klavyenin üzerine kedi yatmıştır Formata gerek yoktu. Yapılacak işlem şudur.

Başlat > Denetim Masası > Erişim Kolaylığı Merkezi > Klavyenizin çalışma biçimini değiştirin > "Filtre Tuşlarını Etkinleştir" seçeneğinin işaretini kaldırın.
  • muhtemelen virüsten kaynaklanıyordur
    http://tools.mspro.org/Programs/SUPERAntiSpyware.zip
    bu program ile tam tara
  • dostum çok teşekkür ama malisef sorunum devam etmekte
  • format çektim az önce düzeldi
    ilginize teşekkür
  • en güzelini yaptın...
  • ilginç bir problemmiş
  • Kesin klavyenin üzerine kedi yatmıştır Formata gerek yoktu. Yapılacak işlem şudur.

Başlat > Denetim Masası > Erişim Kolaylığı Merkezi > Klavyenizin çalışma biçimini değiştirin > "Filtre Tuşlarını Etkinleştir" seçeneğinin işaretini kaldırın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: veterinerhekimniyazigül

Kesin klavyenin üzerine kedi yatmıştır Formata gerek yoktu. Yapılacak işlem şudur.

bence laptop trip yapıyodur.

• quote:

hort olacak ama aynen öyle oldu :) kedim yatti nasil başardiysa bu özelligi acmiş, sayende düzelttim sagol hocam
  • quote:

Kıralsın ! Aynı problem bende de vardı çözdüm allah razı olsun
  • quote:

teşekkür ederim bende ulan neye girdimde virüs kaptım diyecektim hyr artık kolay kolay virüsde kalmadı 2000ler gibi tekrar teşekkür ederim kardeşim
  • veterinerhekimniyazigül V kullanıcısına yanıt

kedilerimi bilgisayarın klavyesinden indiremiyorum pc'de çalışırken çok zorlanıyorum :) google'a klavyenin üzerine kedi yattı tuşlarda sorun var çözümü nedir yazsam bu kadar net cevap bulamazdım kesin:) 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.