Şimdi Ara

GamePower Ogre RGB Outemu Blue Switch Sıfır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Yalova İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır Ekipman Türü #Klavye
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 GamePower Ogre RGB Outemu Blue Switch Sıfır

GamePower Ogre RGB Outemu Blue Switch Türkçe Q USB Mekanik Gaming Klavye

Sıfır kutu açılıp kontrol edilmiştir 10 Mart 2021 Trendyol'dan alınma ihtiyacım kalmadığı için satıyorum,iade süresi dolduğu için iade edemiyorum.

Üstüne kar koymadan satıyorum.

290 TL

https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-gamepower-ogre-rgb-kablolu-mekanik-oyuncu-si-fiyati,584351771.html

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 270 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 10 Mart 2023 Satıldığı Şehir : Yalova Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Hocam yanlış anlama da tamam ürün sıfır hiç kullanılmamış fakat en ucuz fiyatı 319tl şuan güncel olarak. Kargosuyla birlikte senin ürününde o fiyata gelecek sen olsan birisinden bu klavyeyi mi alırdın yoksa 319tlye kendi adına faturalı ürün mü alırdın. Hayırlı satışlar. Nacizane görüşüm bu şekilde benim.

• Snayperska kullanıcısına yanıt
    Bir teklifiniz varsa sunarsınız konuşuruz anlaşırız. Sıfırı dediğiniz gibi 319 TL olan bir ürünü kaça satmamı bekliyorsunuz ki benim ürünümde sıfır sayılır.
    İyi günler
  • Teklifim yok hocam tavsiye olarak sadece satılmasını istiyorsanız fiyatı düşürmeniz gerektiğini düşünüyorum. Koyduğunuz fiyattan biraz zor gibi.

• Snayperska kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
    Fiyat gayet makul bu sitede pazarlık yapmadan herhangi bişey alanı görmedim daha 😂
  • Ekleme için söyleyeyim, kurumsal faturayı kullanıp KDV tutarını gider olarak gösteren de çok insan var. Yani sıfır bir ürün aldığınızda, %18 direkt olarak gitmeli mantık olarak. Onun üzerine olan indirim indirim sayılıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.