Şimdi Ara

Gamepower WARCRY İNCELEMESİ [ 2 Odalı / Tasarım / Performans / Oyuncu KASASI ] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
868
Cevap
24
Favori
62.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamamdır teşekkür ederim bu psu yu alıcam. Kasa montajındada zorlanmam inşallah ilk defa yapıcam :)) .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şimdi farkettimde warcry kasanın arkasına 4 tane 8 cm lik fan koyabiliyormuşuz. Doğruysa eğer koymayı düşünüyorum orayada.

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim ya bu videolar iyi olucak. Çok sağolasın.

• Onur Alaca O kullanıcısına yanıt
    Sende sağ ol hatta ilk video pc de yüklü bir şey unutursam ona bakarım malum yaşlılık yani önce onu izle daha ayrıntılı
  • Tamamdır teşekkür ederim tekrardan..... :)))

• İlk mesajda bir konu linki bıraktım orayı da incele bende video çektim çok ünlü bir YouTuber im arabamı kapatmaya az kaldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip.
  • Muten Baba kullanıcısına yanıt
    Merhaba

peki radyatör diğer odada olunca fanlar yine camlı bölümde olacak değil mi ? RGB görsellil için.

Eğer öyle ise fanları ters takıp radyatöre doğru mu hava üfleteceksiniz ? ( radyatörden hava çekme yerine )
  • quote:

Orijinalden alıntı: creepy050

Merhaba

peki radyatör diğer odada olunca fanlar yine camlı bölümde olacak değil mi ? RGB görsellil için.

Eğer öyle ise fanları ters takıp radyatöre doğru mu hava üfleteceksiniz ? ( radyatörden hava çekme yerine )
    Şöyleki altta 3 fan var 2 tanesi ekran kartına çalışıyor, ve ciddi de faydası oluyor. Alt tarafta en sağdaki fanla üst tarafta en sağdaki fanı içeriye birbirlerine doğru üfletip, oradan aldığım havayı da radyatörün fanlarına doğru dışarıya üfletmeyi denemeyi düşünüyorum. Bu varyaslon nasıl olur açıkçası bilemiyorum çünkü soğutucu şuanda kayıp kimse nerede olduğunu bilmiyor kimse birşey demiyor.

• Çok şükür soğutucu geldi

Gamepower WARCRY İNCELEMESİ [ 2 Odalı / Tasarım / Performans / Oyuncu KASASI ]

Merhaba tekrar
    Aynı ürünleri ben de sipariş ediyorum.çünkü kasa çok hoşuma gitti. 360 mm radyatör de gelecek. Haftaya teslim alınca kurmaya başlayacağım. Ozaman detaylıca yazacağım . Sizce bu kasayı ( gamepower wrcry) fanlı sipariş edeyim yoksa fanları ayrı mı alayım. Çünkü fanları ters çevireceğim ve rgb ışıkları tersten nasıl görünür bilmiyorum

• creepy050 C kullanıcısına yanıt
    Biraz bekle hocam soğutucu montajı filan bitsin ona göre bak çünkü kasaya üst ve alt kısma radyatör sığmıyor, orta kısımdaki performansı konusunda şüphelerim var ona göre geçin siparişi. Ha görsel olarak çok şık duruyor tabi orası ayrı.
  • Tamam Hocam teşekkür ediyorum bekliyorum mesajınızı

• quote:

Merhaba tekrar
    Aynı ürünleri ben de sipariş ediyorum.çünkü kasa çok hoşuma gitti. 360 mm radyatör de gelecek. Haftaya teslim alınca kurmaya başlayacağım. Ozaman detaylıca yazacağım . Sizce bu kasayı ( gamepower wrcry) fanlı sipariş edeyim yoksa fanları ayrı mı alayım. Çünkü fanları ters çevireceğim ve rgb ışıkları tersten nasıl görünür bilmiyorum
    Kasayı nerden alıyorsunuz hocam? İncehesaptan geçen hafta almıştım, bugün arayıp fanları temin edemeyeceklerini söyleyip siparişimi iptal ettiler.
  • osrs-can O kullanıcısına yanıt
    aaa ilginç siparişi iptal etmeleri .incehesap dışında pek fazla yer yok açıkcası. N11 de birkaç firma var aratıp bulabilirsin ama onlar da fansız ve yine de en uygunu ince hesepta.

bulursan bana da haber ve olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi creepy050 -- 1 Aralık 2019; 1:2:18 >
  • oha yardım olsun diye her kesin paylaştığı sistem toplama videosu koydum reklam yapıyormuşum diye uyarı almışım komedi oldu burası artık pesssss…… o sitenin reklamını yapsam buraya girmez oraya girerdim ayıp sizin yaptığınız DH YÖNETİMİ YILLARDIR BURADAYIM SADECE MİLLETE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIYORUZ YAZIKLAR OLSUN SİZE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 1 Aralık 2019; 1:29:41 >
  • quote:

aaa ilginç siparişi iptal etmeleri .incehesap dışında pek fazla yer yok açıkcası. N11 de birkaç firma var aratıp bulabilirsin ama onlar da fansız ve yine de en uygunu ince hesepta.

bulursan bana da haber ve olur mu ?
    Malesef fanlı versiyonunu incehesap dışında bir yerden bulamadım. Müşteri hizmetleriyle görüşmeden fanlı/fansız modelini satın almamanızı tavsiye ederim:) Sizde bir şey bulursanız bilgilendirin lütfen.
    Olmadı Xigmatek Aquarius Plus'a yöneliceğim.
    Merhaba Hocam
    sabırsızlıkla 360 mm soğutma radyatör için yorumunuzu bekliyorum. Bilgisayar parçamlarım yarın gelmeye başlıyor
    herşeyim tam bir tek kuracağım kasam yok. olmadı açıkta çalıştırcam parçaları test için :) :)
  • creepy050 C kullanıcısına yanıt

Gamepower WARCRY İNCELEMESİ [ 2 Odalı / Tasarım / Performans / Oyuncu KASASI ]Gamepower WARCRY İNCELEMESİ [ 2 Odalı / Tasarım / Performans / Oyuncu KASASI ]Gamepower WARCRY İNCELEMESİ [ 2 Odalı / Tasarım / Performans / Oyuncu KASASI ]Gamepower WARCRY İNCELEMESİ [ 2 Odalı / Tasarım / Performans / Oyuncu KASASI ]

Gamepower WARCRY İNCELEMESİ [ 2 Odalı / Tasarım / Performans / Oyuncu KASASI ]Gamepower WARCRY İNCELEMESİ [ 2 Odalı / Tasarım / Performans / Oyuncu KASASI ]Gamepower WARCRY İNCELEMESİ [ 2 Odalı / Tasarım / Performans / Oyuncu KASASI ]Gamepower WARCRY İNCELEMESİ [ 2 Odalı / Tasarım / Performans / Oyuncu KASASI ]

Üstteki ve alttaki fanlar içeri üflüyor , radyatör diğer bölümde , radyatör fanları bu bölümde. Bu şekliyle soğutmasından memnunum. Oyunlarda max. 58-60 derece , cinebenchte 60 derece ama ciddi bir render ve benchmark cok yapamadım. Full stres testi yaptım 15dk onda da 75 derece filan.Fanlar içeri üflediği için görsellikten biraz feda ettik tabi ama epey serinleri içerisi püfür püfür.

Alttaki fanlar ekran kartına ve ssd ye direk temes ediyor soğutmasında çok faydalı, üstteki fanlar direk ramlere ve Vrm lere üflüyor anakart soğutmasına da faydalı. İçeri alınan hava da radyatörün içinden dışarıya. Farklı varyasyonlar denenebilir belki ama malesef soğutucunun anakart rgb bağlantı kablosunu yanlış yere taktım ve voltajdan dolayı kablo gözlerimin önünde eridi O sebeple şuan sadece kumandadan kontrol edebiliyorum Allahtan kumandası var

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.