Şimdi Ara

Gamepower WARCRY İNCELEMESİ [ 2 Odalı / Tasarım / Performans / Oyuncu KASASI ] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
868
Cevap
24
Favori
62.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bahsettiğiniz psu hangisi acaba. Birde çok pahalı olmayan 8+4 cpu pin girişine sahip psu yokmu hiç ya anakartı aldım ama psu alamıyorum kaldım resmen.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • @Onur Alaca

Hocam şuan FSP ile kullanıyorum tek 8pin takılı sorunsuz çalışıyor, aslında bende panik oldum daha önce 8+4 pinli anakart kullanmama rağmen çünkü ilginç yorumlar da okumuştum ama bir sorun yok tek 8 pin le kullanabilirsiniz. Ha ama ben 8+4 pin li bir güç kaynağı alacağım ilk fırsatta o ayrı.

@muradsedat

Bu konuda bir örnek var mı hocam deneyelim

@mito1172

Çift cpu bağlantısı olan en hesaplı ürün
    www.sinerji.gen.tr
    Sharkoon 650W Gold Zero 80+ Gold Yarı Modüler Güç Kaynağı
    https://www.sinerji.gen.tr/sharkoon-650w-gold-zero-80-gold-yari-moduler-guc-kaynagi-pmu419199

Sordum sharkoona , jonnygruru vb. psu incelemesi yapabilecek yerlere gönderdik filan demişlerdi ama ses yok, şimdiye kadar yapılanlar sadece tanıtım. Oralarda geçer not alırsa almayı düşünüyorum 750 yada 850w olanından.

• Muten Baba kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ederim büyük ihtimal önerdiğiniz saharkoonu alacağım. Ama almasamda 8 pinle kullanırsam sorun yok dediğiniz gibi. Rahatladım valla psu buldum sonunda. 500-600 liraya kadar başka bildiğiniz örnek varsa atabilirsiniz hocam onlarada bakayım. Teşekkürler tekrardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur Alaca -- 27 Kasım 2019; 11:1:36 >
    Bunlar benim yaptığım uygulamalar

Gamepower WARCRY İNCELEMESİ [ 2 Odalı / Tasarım / Performans / Oyuncu KASASI ]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• donanimist kullanıcısına yanıt
    Hah adamını bulduk @donanimist koş koş

Şimdi hocam sorulara başlıyorum ,

sizdeki ekran ayrı birşey mi yoksa tablet mi ?
    hdmi ile direk ekran kartına mı bağladınız ?
    sistemi kapatınca oda kapanıyor açılınca acılıyor mu ?
    uygulama vs mi var verileri nereden alıyor ?
    tablet değil tabiki ayrı bir ekran hdmi ile ekran kartına bağlanıyor. 2. monitör gibi kullanılıyor. gücü usb üzerinden alıyor. yazılım olarak ben nzxt cam kullanıyorum. fakat farklı system monitoring uygulamaları da var. ayrıca sadece system montoring kullanmak zorunda değilsiniz. ekranda ne göstermek isterseniz o döner. monitör gibi kullanabilirsiniz.
  • Bendede gamepower warcry kasa var 14cm fanlı psu destekliyor mu acaba ? Önerdiğiniz saharkoon psu 14cm bunu alacağım büyük ihtimal.

• Şunu nasıl bağlıyoruz ekran bundan mı ?

@Onur Alaca

Psu olarak desteklemediği model yoktur yer geniş sorunsuz kullanılır. Sharkoon u ben kullanmadım adam gibi incelemesini de bulamadım bu arada , fiyatına göre kağıt üzerindeki değerleri uygun sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 27 Kasım 2019; 12:29:16 >

hayır değil 5 yada 7 inch hdmi ekran olarak arat bulursun. ardurinoya özel olanları kasa içi uygulamaya pek uygun değil arkası ince olanlara bak
    https://www.robotistan.com/
    WaveShare 5 Inch HDMI Rezistif Dokunmatik LCD (Çoklu Sistem) - 800x480 (G) Satın Al | Robotistan.com
    https://www.robotistan.com/5-inch-hdmi-rezistif-dokunmatik-lcd-coklu-sistem-800x480-g?lang=tr&h=295ac6db&gclid=EAIaIQobChMIyIKdnouK5gIV15TVCh1YHQi3EAQYAyABEgKli_D_BwE

kasayı satım Muten'im

Hocam çok meşgul ettim kusura bakmayın ama bende bu psu yu buldum. Sanırsam buda çift cpu girişli nasıldır sizce. Teşekkürler.

• @muradsedat

Eyvallah hocam sağolasın

@Onur Alaca

Seçim senin hocam incelemelerine bakıp karar verebilirsin.
  • Onur Alaca O kullanıcısına yanıt
    arkadaşın önerdiğini al bence yeni alıyorsan almışken 8 artı 4 pinli al derim takılma 8 pin yeter diyenlere
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Tüm gün araştırdım sonunda fiyatı diğerlerine göre uygun bir psu buldum. Sizede atayım fikriniz varsa psu hakkında iyi mi değil mi hani ? Ben baktım iyi gibi geldi özellikleri.

link atarsan daha iyi olur çünkü dh de resim açmak ölüm çünkü zaten açılmıyor resimler. neyse bir öneki seanonic 620 yeni gördüm bir bakayım işlemci güç çıkışına kaç pin yazarım
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    GittiGidiyor
    Seasonic 750W 80+ Bronze M12II-750 Evo Edition Tam Modüler Güç Kaynağı (SEA-M12II-750) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-bilesenleri/power-supply/seasonic-750w-80-bronze-m12ii-750-evo-edition-tam-moduler-guc-kaynagi-sea-m12ii-750-499377337
    GittiGidiyor
    Seasonic 750W 80+ Bronze M12II-750 Evo Edition Tam Modüler Güç Kaynağı (SEA-M12II-750) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-bilesenleri/power-supply/seasonic-750w-80-bronze-m12ii-750-evo-edition-tam-moduler-guc-kaynagi-sea-m12ii-750-499377337

Bu hocam.

• Hocam ben ilk defa sistemimi kendim birleştirip yapıcam da kasamda warcry anakartım x570 gaming edge kasaya fan olarak akasa vegas tlx düşünüyorum argb fan bunlar. Yukarıya üç alta üç fan koyucam konu sahibinin yaptığı gibi fanların kablolarını nerden geçiriceğimi bilemiyorum. Argb girişleri anakartın altında oluyor alta taktığım fanları hemen takarım oraya ama üstteki fanların kablolarını psu nun olduğu yerden dolaştırıp tekrar içeri mi sokucam çok kafam karıştı.

alt linkteki aynı sanırım? öyleyse senin verdiğin yer iyi fiyat kaçırma ve evet 4 artı 4 ve 1 artı 8 pin ayrıca var alt resimde gösterdim yani bendeki psu gibi toplam 16pin fiyat çok iyi kaçırma

www.hepsiburada.com
    Seasonic M12II-750 80+ Bronze 750W Single Rail Modüler Power Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/seasonic-m12ii-750-80-bronze-750w-single-rail-moduler-power-supply-sea-m12ii-750-pm-bd300424

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 27 Kasım 2019; 20:52:43 >

• Seçtiğin güç kaynağı son derece kaliteli rahat ol alabilirsin fiyatında güzel.

Montaj konusunda rahat ol bu kasada xorlanacağın birşey yok montaj çok rahat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.