Şimdi Ara

Gamepower WARCRY İNCELEMESİ [ 2 Odalı / Tasarım / Performans / Oyuncu KASASI ] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
868
Cevap
24
Favori
62.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RASYONALIST

şu kasasının içini pavyon gibi yapanların tofaş modifiyecilerinden farkı yok.
    Yav hehe boş yapma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kral eline sağlık, senin konuları okumak terapi gibi geliyor
  • donanimist kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam siz rgb kontrolcü olarak ne kullanıyorsunuz? :)
  • çok güzel görünüyor hocam güle güle kullanın
  • Gamepowerdan uzak durun 5 tane ledli fan aldım hepsinin ledi 2 ay sonra bozulmaya başladı fanlarda sesli...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bay Robot kullanıcısına yanıt
    hocam bu kasa görünüm olarak hoşuma gitti ama bunu soylediginiz iyi oldu... dark kasanin da fanlarin kalitesi çok kötü. Ucuz kasa alınacağı kalmamış.Rgb li bi Corsair 680X var o da 1650 lira boş hâli...
    Siz ne oneriyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osiris34 -- 22 Kasım 2019; 18:15:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aerocool’un kasaları çok sağlam hocam kullandıkları malzemeler ve saire. Özellikle ben aynı anda hem gamepower hem aerocool fan aldım, aerocool hala sapasağlam. 14 senelik bir kasası var hala sapasağlam öyle söyleyeyim.

Güncel kullandığım kasa da aerocool 7 yıllık. Tavsiye ederim yani bana göre f/p ürünleri ha öyle aman aman da değil tabii ama gamepowerdan kat kat daha iyi...

• donanimist kullanıcısına yanıt
    Radyatörüne fan montajını dışardan temiz hava çekecek şekilde ayarlaman lazım. Bu şekilde kasa içinde ki ısıyı radyatöre gönderiyorsun. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Virüsü -- 23 Kasım 2019; 1:50:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 04 May 2018, 20:02:00

Bu tarihte

GamePower GF-30B 12cm Kırmızı Ring Led'li Kasa Fanı

şu fandan içinde 3 tane bulunan Gamepower HYPNOS kasayı , ekstra 1 fan ekleyerek almışım. Şuanda en ufak sorun olmadan çalışmaya devam ediyor. 5 fan alıp 5 inin de 2 ay sonra bozulması hani ne bileyim yani
  • Güzel inceleme.

• bu fanları nasıl baglıyoruz fanlardan aldım fakat rgbsını nereye takacagımı cozemedım.
  • Tüm güç kaynakları sığar mı sizce ,uzunluk / derinlik vs..., ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KUBN

Tüm güç kaynakları sığar mı sizce ,uzunluk / derinlik vs..., ?
    Gamepower WARCRY İNCELEMESİ [ 2 Odalı / Tasarım / Performans / Oyuncu KASASI ]

Bence hepsi sığar, 1500W lık güç kaynağı bile olsa uzunluğu değişir zaten derinlik ve en değişmez.

• Merhabalar konu sahibinin topladığı sistemde fsp hydro 700w psu kullanmış. Anakartında cpu pin girişi 8+4 psu ise sadece 4+4 cpu pin girişi destekliyor diye biliyorum ancak fotoğrafta anakarta 8+4 pini de takmışsınız dönüştürücü vs. kullandınızmı nasıl oldu ? Bende x570 anakart aldım 8+4 cpu pin girişi istiyor ama buna uygun psu bulamıyorum çoğu psu sadece 4+4 pin ile geliyor napmalıyım yardım ederseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muten Baba kullanıcısına yanıt
    tabletle yapılmıyor o küçük bir ekran hdmi ile ekran kartına bağlanıyor
  • Onur Alaca O kullanıcısına yanıt
    sanırım psuyu değiştirdi değiştireceğim diyordu bütçen
    iyise imzamdaki psu yu tavsiye ederim 16 pin güç var yalnız şuan baya uçmuş fiyatı 2 yıl önce 750 tlye almıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 27 Kasım 2019; 8:23:20 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.