Şimdi Ara

Gamer kasa upgrade vol2 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Just4ForMe

@Just4ForMe
    Kardeşim selam.Birçok kişinin aklına takılmış elinde M5A99X EVO R2.0AMD olan lar 9590 kullanamaz lar mış desteklemiyor anakart.En fazla 8370 kadar.Ama sitden bi arkadaş kendi kurmuş hatta ss almış 970x yonga da hemde dediğine göre.Ben de asus un mailini buldum olmadığına dair.
    Yabancı forumlarda da olmamış kullanıcılara göre .

http://i57.tinypic.com/20idoop.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybersoft -- 23 Ekim 2015; 23:21:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cybersoft

quote:

@Just4ForMe
    Kardeşim selam.Birçok kişinin aklına takılmış elinde M5A99X EVO R2.0AMD olan lar 9590 kullanamaz lar mış desteklemiyor anakart.En fazla 8370 kadar.Ama sitden bi arkadaş kendi kurmuş hatta ss almış 970x yonga da hemde dediğine göre.Ben de asus un mailini buldum olmadığına dair.
    Yabancı forumlarda da olmamış kullanıcılara göre .

http://i57.tinypic.com/20idoop.jpg

Aleyküm Selam, Doesn't support fx9590. Bence macera arama dostum ya da 8350-8370 alıp devam et derim kafan rahat olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just4ForMe -- 23 Ekim 2015; 0:33:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Aleyküm Selam, Doesn't support fx9590. Bence macera arama dostum ya da 8350-8370 alıp devam et derim kafan rahat olsun.

Aga bir yanım 8370+r9 390 + 4*2 ram daha al keyfine bak diyor.
    :) diğer yanım Skylake geç .

@moonquad
    Üstad Sistemde upgrade yaparsam Skylake 6.seri de karar verdim şöyle yaptım.

Anakart:GIGABYTE Z170X-Gaming 7
    İşlemci:Intel Core i5 6600K
    Rem:GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsV Kırmızı DDR4 2800MHz CL15 1.25V Dual Kit Ram
    Ekran kartı:r9 390 alınacak (gtx560ti core 448 320bit var)
    Ssd:kingston hyper x 240 (var)
    Hdd:1tb samsung sata (var)
    Kasa:xgmateg midgurad pure black gamer 600w 80+ (var)
    Fare:logitech g502 proteus core (var)
    Klavye:x7 g 800v (var)
    Monitör:PHILIPS 21.5" 227E3LHSU /00 (var)
    win 8.1 oem box 64bit (var)

-Psu yu değiştireyim mi?Stock 600w 80+ xgmateg götürür mü?
    Olmaz ise yerine;XIGMATEK VECTOR S SERİSİ 80PLUS 1050W SİLVER nasıl?
    intel skylake de cpu fanı yoksa ne alayım?
    (Güç kaynağını değişirsem ekran kartı hariç 3000tl yaptı tam.Ekran kartını ayrı alırım bir ay sonra o zamana kadar elimde ki gtx560ti core 448 320 bit idare edebilirim.)Burası ekran kartıyla komple skylake 4300tl yapıyor
    Rem bu anakartta nizami çalışır mı?Bu anakart nasıl sizce?Yerine başka önerebilirsiniz ama ben sevdim gibi stabilse bide 10 adet usb 3.0 da var.Hız aşırtmaya da müsait gibi rahat oynanır mı biosu vs si?

Bir yanımda da dediğim gibi mevcut sisteme; 8370+r9 390 + 4*2 ram daha al keyfine bak diyor.Burası da 2250TL Biraz düşünemem fikir almam lazım ,arada ki yatırıma değer mi vs..Yani elimdekini de boşa harcamak istemem israf olmasın diye yoksa herşey hazır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybersoft -- 24 Ekim 2015; 3:23:19 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tcalpha

işlemci FX 8350 ekran kartı Sapphire R9 390 Nitro 8 GB yapılabilir.
    veya i5 6500 + Gigabyte H170 Gaming 3 +http://www.hepsiburada.com/kingston-hyperx-beast-8gb-2x4gb-2133mhz-ddr3-performans-ram-hx321c11t3k2-8-p-BD305089?wt_gl=cpc.elk.bilgisayar.urun.pla&gclid=CKeBj97t08gCFQSVGwodiVMMKA + Sapphire R9 390 şeklinde sistem toplanabilir.

Sağol kardeşim az önce cpu yu sipariş verddim hızlı aldan 737 tl ye 9590 aldım diğerlerinide buradan fikirlere göre seçeceğim.
    psu um 600 w acaba onu da değiştireyim mi ekran kartı ne olsun?

3000TL nakit. Sistemini satsan (psu kasa harici). Sistemini de 1000e okutsan 4000. i5 4460 + gtx 970 tabanlı daha performanslı sisten toplanır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• cybersoft kullanıcısına yanıt
    Corsair VS650 veya CX750 alabilirsin.1050W gereksiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 860K -- 23 Ekim 2015; 7:49:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayrikoc61

quote:

quote:

işlemci FX 8350 ekran kartı Sapphire R9 390 Nitro 8 GB yapılabilir.
    veya i5 6500 + Gigabyte H170 Gaming 3 +http://www.hepsiburada.com/kingston-hyperx-beast-8gb-2x4gb-2133mhz-ddr3-performans-ram-hx321c11t3k2-8-p-BD305089?wt_gl=cpc.elk.bilgisayar.urun.pla&gclid=CKeBj97t08gCFQSVGwodiVMMKA + Sapphire R9 390 şeklinde sistem toplanabilir.

Sağol kardeşim az önce cpu yu sipariş verddim hızlı aldan 737 tl ye 9590 aldım diğerlerinide buradan fikirlere göre seçeceğim.
    psu um 600 w acaba onu da değiştireyim mi ekran kartı ne olsun?

3000TL nakit. Sistemini satsan (psu kasa harici). Sistemini de 1000e okutsan 4000. i5 4460 + gtx 970 tabanlı daha performanslı sisten toplanır.

Dostum bir üst postta da dedim.Şu an ki durumum ya skylake sisteme geçiceğim (cpu+anakart+rem+ekran kartı+power supp+cpu fan)Burası ekran kartıyla komple skylake 4300tl yapıyor

ya da elimdeki amd sisteme; 8370+r9 390 + 4*2 ram daha alacağım.
    Burası da 2250TL Biraz düşünemem fikir almam lazım ,arada ki yatırıma değer mi vs..Yani elimdekini de boşa harcamak istemem israf olmasın diye yoksa herşey hazır.

• quote:

Corsair VS650 veya CX750 alabilirsin.1050W gereksiz

O zaman vs 650 bakayım, cx750 de cw çıkma ihtimali varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybersoft -- 24 Ekim 2015; 14:23:19 >
  • Arkadaşlar,nasipse bu parçaları ayırrtım akşam toplayacağım;

Anakart:GIGABYTE Z170X-Gaming 7
    İşlemci:Intel Core i5 6600K
    Rem:GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsV Kırmızı DDR4 2800MHz CL15 1.25V Dual Kit Ram
    Psu:Corsair VS650
    cpu cooler:COOL MASTER HYPER 212EVO

Şimdi almadan önce son olarak anakartı ya da rem bellekler iyi mi varsa alternatifi olan söylerse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybersoft -- 24 Ekim 2015; 14:25:01 >
    Sistem güzel ama 8 GB ram yeterli olur.

• quote:

Sistem güzel ama 8 GB ram yeterli olur.

Tek slot 8 mi 4-4 mü ?birde gskill mi yoksa başka bu anakartla en iyi uyumlu ne?
    Anakart da değişebilir başka daha iyi bu segmentte fiyat aralığında olan varsa bildiğin birkaç saate alacağım nasipse.Güç kaynağı 650w ideal dedim.
    http://www.hepsiburada.com/kingston-hyperx-fury-black-8gb-2x4gb-2666mhz-ddr4-ram-hx426c15fbk2-8-p-BD804014 anakart iyi.

• quote:

http://www.hepsiburada.com/kingston-hyperx-fury-black-8gb-2x4gb-2666mhz-ddr4-ram-hx426c15fbk2-8-p-BD804014 anakart iyi.

Aga vatandan alıcam hepsini.Orada 2*4 yok bu seri.Vatan dan önerirmisin?

Birde o supply vs650de de gürültü problemi varmış çokçalinke bak yorumlara

https://www.youtube.com/watch?v=AFAxw5J3eM4

Buda su ankı kasamla gelen stock psu;80 Plus Bronze sertifikasına ve 12 kanalından 504W kombine güç verebilme özelliğine sahip.

http://www.vatanbilgisayar.com/midgard-pure-black-edition-600w-midt-atx-siyah-kasa.html

http://www.xigmatek.com/product.php?productid=38

Bana vatandan sorusuz bobın arızası vızıltısı ciol whine vs çıakrmayan kronık sorunu olmayan 650w -750w ne önerırsınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybersoft -- 24 Ekim 2015; 17:01:21 >

• Arkadaşlar parçalarımı aldım az önce nasipse birazdan kuruluma geçeceğim.Son kez 990 chipsetten yazıyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybersoft -- 16 Eylül 2016; 3:13:57 >
    Hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 860K -- 23 Ekim 2015; 21:56:15 >
    Hocam ben sana zaten bütçene göre update söyledim.6.nesil alabilmen iyi olmuş güle güle kullan.

Hocam hayırlı olsun, güle güle kullanın :)

Güç kaynağını nereden aldınız?
  • Hayırlı olsun dostum en temizini yapmışsın.
    Ekran kartını gtx560ti olarak idare etmeye karar verdin sanırım. Ekran Kartı için sistemden ödün vermemen yararına olmuş. Ekran Kartı en kolay değişen parçalardan biri zaten sök-tak konusunda. Hem bu sayede Ddr4'üde aradan çıkarmış oldun. Ne kadar tuttu parçalar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just4ForMe -- 24 Ekim 2015; 0:21:57 >
  • Öncelikle kendi sistemleri gibi ilgi alaka gösteren ve yardımcı olan ; @tcalpha @Just4ForMe @Oggy20 @-toraman- @moonquad @hayrikoc61 değerli üyelere çok teşekkür ederim.İnanın bu sistemi alırken buruk bir sevinç yaşadım çünkü elimdeli 990x çok seviyorum hala da.Değişmeyen tek şey değişim , malesef istemeyerek te olsa güncellemek zorunda kalıyoruz.Çok kahrımı çekti hep mutlu etti beni eski sistemim ama buraya kadarmış.
    quote:

Hayırlı olsun dostum en temizini yapmışsın.
    Ekran kartını gtx560ti olarak idare etmeye karar verdin sanırım. Ekran Kartı için sistemden ödün vermemen yararına olmuş. Ekran Kartı en kolay değişen parçalardan biri zaten sök-tak konusunda. Hem bu sayede Ddr4'üde aradan çıkarmış oldun. Ne kadar tuttu parçalar?

@Just4ForMe
    Evet kardeşim sağol.Ekran kartını yakın zamanda güncellerim herhal de.Parçalar yaşadığım bir aksilik ten ötürü ekstra 200tl arttı 3000tl+/- civarı.Bunun sebebi;cpu cooler 212 tek kaldı elimizde dedi satış görevlisi arkadaş ve teşhir ürünü ama kutu içeriğinin tam olduğu söyledi.Biz de ona güvenip aldık.Eve geldiğimizde vidaların eksik olduğunu fark ettik ve kapanmasına 10dk kalan vatan a gittik.Bu ürünü yarın değişim yapabilceklerini ve para olarak değil hediye çeki olarak olduğunu öğrendik.Burada canım sıkıldı biraz,neyse dedim ZALMAN CNPS10X OPTİMA coolerını tekrar para verip aldım sistemi kurmak için.Neyse dedim sistemi kurduk hayırlısyla bakalım.

quote:

Hayırlı olsun.

@tcalpha
    Sağol kardeşim tekrardan

quote:

Orijinalden alıntı: moonquad

Hocam ben sana zaten bütçene göre update söyledim.6.nesil alabilmen iyi olmuş güle güle kullan.

@moonquad
    Evet üstad sağol varol tekrardan senin yardımın çok yine de.
    quote:

Orijinalden alıntı: Dolphin/Lion

Hocam hayırlı olsun, güle güle kullanın :)

Güç kaynağını nereden aldınız?

@Dolphin/Lion
    Hocam çok sağolun teşekkür ederim.Güç kaynağını araştırmalarım ve kullanıcı yorumlarım sonucu zalman aldım vatan dan.

Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah.Yardım eden okuyan soran herkese teşekkürler iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybersoft -- 16 Eylül 2016; 3:14:48 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.