Merhaba arkadaşlar, Ben bir konuda sizlerin görüşlerinize ve bilgilerinize ihtiyaç duyuyorum. Şimdi öncelikle ben gamer kulaklık almak istiyorum. Fakat almak istediğim kulaklığın iyi birşey olmasını istiyorum. 300 lira civarında bir bütçe ayırdım kendime. Fakat istediğim şey hem oyun için yüksek performansta olması hemde müzik içinde yüksek performansta olması aynı zamanda müziklede uğraşıyorum ve müzik benim için vazgeçilmez birşey. Seyahatlerde filan göze batmayacak bir şekilde yanımda taşıyabileceğimde bir kulaklık olmasını istiyorum. Bu yüzden usb'li bir kulaklık ile usb olmayan bir kulaklık arasındaki farkında neler olabileceğini sormak istiyorum.
Forumlara göz attığımda gözüme çarpan ve herkesin önerdiği iki üç tane kulaklık var
Seçenekler biraz fazla oldu mazur görün bu durumu fakat gerçekten çok kararsız kaldığım için sizlere danışmak istedim. Bana makul gelen siberia neckband görünüm açısındanda hoşuma giden bir kulaklık olarak duruyo. Fakat genelde kullanıcılar siberia v2 alınmasını önermiş. Fakat söyle bir durum var ki kulaklığın üst kısmında ki plastik kısım çok kaba duruyor gibi hissediyorum ben. Kullanan kişilere bunu danışmak istiyorum. Kulaklığın üst kısmında uzaylı kulaklığı gibi bir kısım var ve çok hoşuma gitmedi. O yüzden neckband çok hosuma gidiyor ama ne yapıcagımı cok bılmıyorum
Şimdi benim anakartım asus m5a97 evo ve ses kartı dts surround sanırım alacağım kulaklıkta ekstra bir ses kartı almam gerekiyor mu veya ne yapmam lazım işin aslı cok bilmiyorum.
Bu konularda bana yardımcı olabilirseniz ya da farklı bir kulaklık önerebilirseniz çok memnun olurum Şimdiden teşekkür ederim
Telefon onay durumdan dolayı 2 kere açmak durumunda kaldım kusura bakmayın bu durum için kulaklık konusunda yardımcı olursanız sevınırım :)