Şimdi Ara

Gamer laptop tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben gaming laptop alacağım şu anki laptop 3 senelik falan haliyle eski oyunlarda falan sıkıntı yaratıyor o yüzden sizden öneri isteyeceğim .

1 - Fiyat en fazla 2300 falan çok olmasın yani

2 - Işıklı klavye olursa çok iyi olur gaming klavye ile beraber müthiş oluyor

3 - Msi düşünüyorum monster'ler çok pahalı. Abimde ge60 var aynısından almak istemiyorum ondan daha iyisini almak istiyorum

4 - Şu anki bilgisayarımı nasıl hızlandırabilirim ? Format attım virüs programı var her şeyim güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Razzman kullanıcısına yanıt
    kardeş öncelikle oyun istiyosan ne kadar özellikli olursa olsun oyun için LAPTOP olmaz...sana tavsiyem masaüstüne bakman,ginede notebook dersenhttp://dincbilgisayar.com/index.php?route=product/category&path=85_86 bi incele eger karar veremessen veyua kafanda bi ürün yoksa yardım istiyosan ara yardımcı olalım masaüstü istersende aynı şekilde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akpınar42 -- 4 Eylül 2013; 11:07:37 >
  • Akpınar42 A kullanıcısına yanıt
    Oyun için laptop olmaz mı? Hala mı?
  • Msi ge60 iyidir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akpınar42

kardeş öncelikle oyun istiyosan ne kadar özellikli olursa olsun oyun için LAPTOP olmaz...sana tavsiyem masaüstüne bakman,ginede notebook dersenhttp://dincbilgisayar.com/index.php?route=product/category&path=85_86 bi incele eger karar veremessen veyua kafanda bi ürün yoksa yardım istiyosan ara yardımcı olalım masaüstü istersende aynı şekilde..

Olmaz aslında da tatile falan çıkınca yanıma almak isterim bir de az yer kaplar . Ayrıca şu ışıklı klavyeleri çok istiyorum öyle bir gaming laptop yok mudur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Razzman kullanıcısına yanıt
    kardeş elimizde olmaması önemli degil sen ne istedigini belirle Allahız izniyle getirtiriz araya biliosan bi ara görüşelim,ben şimdi ginede bi bakmaya başlıyım ürünlere belki sitede atmadıgmız vardır..biz dispiritörlele çalışırız ürün getirtmekte veya begendimiz bi ürünün elimzde olmaması sıkıntı degil..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NOTEBOOK TAVSİYE
    geçen yıl açıldı
    Acer gaming laptop tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    Laptop tavsiye
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razzman

Ben gaming laptop alacağım şu anki laptop 3 senelik falan haliyle eski oyunlarda falan sıkıntı yaratıyor o yüzden sizden öneri isteyeceğim .

1 - Fiyat en fazla 2300 falan çok olmasın yani

2 - Işıklı klavye olursa çok iyi olur gaming klavye ile beraber müthiş oluyor

3 - Msi düşünüyorum monster'ler çok pahalı. Abimde ge60 var aynısından almak istemiyorum ondan daha iyisini almak istiyorum

4 - Şu anki bilgisayarımı nasıl hızlandırabilirim ? Format attım virüs programı var her şeyim güncel

Düşünmeden alacağın en iyi cihaz, bütçene göre. Oyun diyorsan MSI alacaksın. GE60 almam demişsin ama seçeneğin yok başka.

http://www.sadecenotebook.com/Urun/MSI-GE60-602XTR-Core-i5-3230-260-Ghz-8-GB-750-GB128-SSD-2-GB-VGA-156-Freedos-Full-HD-pmu253579.html

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.