Şimdi Ara

Gamer mouse ve mouse pad onerisi G.L.I.D.E 9 ,Rat 9, Razer ouroboros, Razer Manticor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun suredir bir mouse ve mouse pad almayi planliyordum ve simdi ara sira koseye atdigim paralar yeterli duruma geldi.Cok fazla oyun oynayan biri degilim ama isden artan zamanlarimda fps oyunlari oynarim ara sira ve bunun iyi bir mouse ve mousepad almak istiyorum.Butcem iyi bir mouse ve mousepade yetecek durumda.Razer ouroboros mousu ve Razer Manticor mousepadi inceledimhttp://www.razerzone.com/store/razer-manticor
    Diger bir model ise Mad catz cyborg rat 9 bu fare cok guzel ama 6400 dpi ouroborosun artisi 8200 dpi gorunus ve rahatlik konusunda rat9 daha cazip geliyor bana ama kullananlar varsa tavsiyelerde bulunurlarsa cok iyi olur.
    Bir de Mad Catzin yeni bir mousepadi G.L.I.D.E 9 bu urun galiba yeni vede tamamen aliminuma benziyor.Oncelikle tabiki kullananlar yorum yaparsa daha iyi olur ama alimunyum mouse pad daha mi iyidir ve ya artilar eksileri nelerdir.
    G.L.I.D.E 9 http://www.cyborggaming.com/prod/glide9.htm
     Gamer mouse ve mouse pad onerisi G.L.I.D.E 9 ,Rat 9, Razer ouroboros, Razer Manticor.

http://www.youtube.com/watch?v=Z2A1lPMBb6c buda inceleme videosu galiba.
    Mousepadlarin her ikiside aliminyum
    Baska daha iyi mouse ve mousepadler varsa onerebilirsiniz.Uzun suredir bunun icin her ay para ayiriyorum ve verdigim paraya degmesini istiyorum.Yani begenmedim yenisini alayim olmaz.
    Benim icin en onemli olan ozelligi farelerin mutlaka kablosuz ozelligi olmali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom20 -- 6 Aralık 2013; 20:15:22 >

• Guncel
  • demişsin ki çok fazla oyun oynayan biri değilim, oynarsam da fps oynarım.. ouroboros çok lüks kaçmayacak mı bu durum için? ya da rat 9..

bunlar hem çok kompleks fareler hem de özellikle rat 9 için 3-4 konu vardı sensörü öldü diye.. ayrıca rat 9 un pil ömrü de az gidiyormuş sanırım her ne kadar yanında şarj da olsa iyice araştırmak lazım..

aynı şey padler için de geçerli.. çok fazla tuş kombinasyonuna ihtiyacınız yoksa bu mouselar özellikle gereksiz olacaktır.. özellikle dpi ya takılmak mantıklı değil, eğer büyük ekranlarda çizim ile uğraşılmıyorsa..

ben steelseries sensei raw fare ve steelseries qck XL pad kullanıyorum.. isterseniz bunları da araştırın, daha uyguna size yetebilecek bir ikili almış olabilirsiniz..
  • Butceyi ayirdim artik 1 kereligine alicam bunlardan birini ayrica bildigim kadariyla onerdigin fare kablolu.Ben kesinlike kablosuz istiyorum ve her kablosuz fare oyun icin iyi performans vermiyor arastirmalarima gore.Bende logitech m705 fare var oyun icin tam bir cop.Dpi konusunda haklisin ama almiyken iyisibi almak istiyorum yani ouroboros da kullanilan teknolojiler daha yeni gibi gozukuyor ve 4 g sensor kullaniyor.Pil konusunda rat 9 un 2 adet pili var ve 1 i sarjdayken digeri ile kullana biliyorsun.Sensorun olmesini bilmiyordum.Tam olarak nasil yani durduk yerdemi oluyor yoksa dayaniksizmi mesela yere dusurunce. Birde bu alimunyum mousepad dahami iyi? Glide 9 nasil acaba sence?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom20 -- 7 Aralık 2013; 11:32:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cimbom20 C kullanıcısına yanıt
    Eger almısken bı kere almak ıstıyorsn ouroboros al derım..bunu dememdekı en buyuk neden kalem pille calısıyor olması..batarya uzu zaman sonra( 2-3 yıl) performansını kaybedıcek..yenı bataryalarınında ucuz oldugunu hıc sanmıyorum..arkadasımda mamba var..2 yıl sonunda bataryası fiziksel olarak şişti, arka kapagını takamıyor..kalem pille calısan ouroboros un pili istediğin zman kaliteli bir AA pille değiştirebilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erdem ouroborosa hangi mousepad iyi gider sence? Manticor olurmu? Vede aliminyumnmousepadnfarki nedir? Sirf pil konusundami ouroboros daha iyimi yoksa kullanimdada bunu hiss etrirmi?

Kullanım konusunda birşey diyemicem cybrog hiç kullanmadım..

9 yıldır razer kullanıyorum, ki 2-3 yıl boyunca ahsap zemınde padsız kullandım :) suan kullandıgımda 4 tl lik bir pad ancak zamanla olusan defarmasyonlar harıcınde hıcbır sorunu yok..sımdı deathadder 2013 ve vespula aldım..hatta kargosunu 1 saat once aldım eve gıttıgımde denıcem..

Sert padlerın skatezleri daha cabuk asındırdıgı gibi bir gercek var ancak cok sorun olacagını sanmıyorum..vespula alma nedenım bılek destegi olması..manticore bilmiyorum ancak olmaz dıye bırsey yok..zaten aldıgında synapsis yazılımı içerisinde padi secerek mouse ona uygun bır sekılde kalibre olacak..

Dedıgım gıbı 9 yıldır razer kullanıcası olarak razer tavsıye ederım..rat9 mutlaka super bir mouse ancak bana cok fazla oynar parcası olması pek guzel gelmıyor..birde batarya ile calısması..ouroboros almayı cok dusundum ancak bütçem elvermedi..yoksa şüphesiz alacagım bir mouse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi errddm -- 7 Aralık 2013; 12:27:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3'üde çöp mouse, Razer DeathAdder 2013 al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

3'üde çöp mouse, Razer DeathAdder 2013 al.

Adam kablosuz istiyorum demiş. Razer malzeme kalitesi olarak gerçekten çok üst düzey ürünler yapıyor hocam ben şahsen Ouroboros alırdım.
  • "Razer malzeme kalitesi olarak gerçekten çok üst düzey ürünler yapıyor" cümlenize katılmıyorum ne yazık ki mamba ve naga epic kullanmış biri olarak wireless da kopmalar hassasiyet kayıpları yaşıyordum. Bence o kadar para verip oyunun ortasında donan bir mouse kabul edilemez... malzeme kalitesine gelince 3 ay sürekli kullanımda tuş soyulmaları yaşadım 2 yıldır kullandığım g500 de ise hala tık yok sıfır gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YandAngeL -- 8 Aralık 2013; 2:12:03 >
  • Ben şahsen kablosuz önermiyorum.

• Razer Manticor mousepad siparisi verdim ama mouse konusunda hala karar vermis degilim.Deathadderi dusunmustum kullananlar genellikle en iyi fps mouse diyorlar ama benim dandikde olsa kablolu mousum var kac senedir kullaniyorum ve cok rahat yani bana kablosuz lazim ve bu mouselar hem kablolu hemde kablosuz ozelligine sahip.Razer ouroborsda rat9 da yabanci sitelerde kullanicilardan ortalama 5 uzerinden 4 yildiz almis.Birde soyle birsey varki cogu kisi ozelliklede kullananlar Razer en iyisidir diyorlar.Aslinda boyle yorumlari gormeseydim direk rat9 siparis verecektim ama mousepad elime gecsin gerci hic mousepad kullanmadim ama bakalim razer kaliteliyse farenide ouroboros alirim buyuk ihtimalle.Rat 9 gorunus olarak ve rahatlik olarak cok cazip geliyor.Ozelliklede her parcasini istedigimiz gibi ayarlaya bilmemiz cok guzel.

Aklima takilan baska bir soru acaba aliminyum mousepad almakla yanlismi yaptim.Aliminyum mousepadin artilari eksileri nedir?
  • Erdem Vespula alininyummu? Deneyimlerini paylasirlan iyi olur.Diger mousepadlerden farki nedir? Cunki bende manticor siparisi verdim

Ürünler benim elime ulaştı..

Açıkcası aleminyum mu bilmiyorum vespula ama sert bir pad..Bu yüzden hiç alışamadım..Satıcam heralde :)

Speed yüzeyini kullanıyorum..Gerçekten mouse u hareket ettirirken hiç birşey hissetmiyorsun..Adeta kayıyor..Belki ben daha alışamadığım için rahatsızlık duyuyorum, zamanla alışırım diye bekliyorum..

Edit: Vespula aluminyum kaplı yüzeye sahipmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi errddm -- 9 Aralık 2013; 0:25:20 >
  • Birde bilmiyorum ama synapsis yazımılında Deathadder 2013 taktığımda kalibrasyon için pad seçim ekranında manticore yok..Ouroboros takıldığında gelebilir ama emin değilim..

Olan mouse padler:

• Kullanmayan insan cop diye tabir etmemeli. Sacmalik bu resmen. Ben R.A.T 7 kullaniyorum. 6400 dpi olan modeli. Ve razer marka buyuk mouse pad kullaniyorum. İkisi birlikte harika uyumlu. Bizzat kullaniyorum. İlk baslarda cok arastirdjm. Kablolu kablosuz diye. Bence farede kablolu bir urun daha kullanisli olur. Crysis 3 oyuncusuyum. Bu fare bana cigir atlatti kesinlikle. İlk basta buyuk dediler. Ama bence cok harika. Ve buyuklugu alisilacak birsey. Ha sensor konusunda 6 ay kadardir kullaniyorum toplamda 6-7 kez sensor kafayi yer gibi oldu 20 sn lik suren birsey. Bazen sadece yatay eksen bazen de sadece dikey eksene calisiyor. Bu da farenin biraz beyninin bulanmasiyla alakali. Bu da benim icin suan coddi bir sorun teskil etmedi. Oyunda 2 kere takildi. Uzun surmeden kendiliginden duzeldi. Evet bu urunlerde optikte bir sorun olabiliyor. Ama boyle kullanimi berbatlastiran birsey degil. Her fare bu seyleri yapabilir. Sonucta optik bir kafa. O an ne gorecegini bilemiyoruz. Pad in takilacak bazi noktalarinda kafayi yiyebiliyor. Cok fazla dert etme. Ama ben sahsen kesinlikle bozulmazsa artik baska fareye bakmam. Kablosu da asla sorun teskil etmiyor. Kablosuz almak senin elinde. Cok rahattir. Tavsiye ederim. Pad olarak da kendi kullandigimi satan bir arkadas vardi forumda. Ustelik 30 tl ye. Kocaman super bir pad. Sadece kirlenirse temizlenmesi zor. O da hepsinde oyle. Pad in tam ismi razer Goliathus buyuk boy. Speed serisi var. Padin uzerinde daha hizli hareket ediliyor. Bendeki normal edition. Alabilirsen speed edition al. Daha iyidir. Bu arada bahsettigin mouse padini de incelemeye aldim. Rat 7 icin ozel tasarlanmis birseye benziyor. Denenebilir.

• Mouse padi acikcasi cok da begenmedim suan razerin hem fiyat konusunda en iyi 2 ci padi hemde kullananlar bu pade ortalama 4 yildiz vermis.Tabiki pahaliysa iyi olacak diye birsey yok ama razer gibi bir firmanin bu fiyatdaki padinden daha iyisini beklerdim.Yurt disinda yasayan bir arkadasim rat 9, strike 7, ve glide 9 padini kullaniyor ve hepside en iyisi diyor.Soyle videolardan gordugum kadariyla glide9 daha iyi sanki.Artik buyuk ihtimalle fareyide rat9 alirim.Bu arada Karahan bence glide 9 rat 9 icin ozel tasarlanmis nedeni ise rat serileri gibi glide serileride var sitesinden baka bilirsin 3,5,7,9 gibi.Eger mousepadi degerlendiricek olursam fena degil ama fiyat performans olarak bence iyi de degil.Puanim 5 uzerinden 3.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom20 -- 9 Aralık 2013; 17:31:34 >
  • Yorum yapan herkese tesekkurler.Rat 9 almaya karar verdim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.