Şimdi Ara

Gamer Pc Hakkinda bilgisizim,Yardim rica ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar ben Almanya da yasiyorum burada danisabilecegim pek kimse olmadigi icin forumdan yararlanmak istedim kendime uygun guncel oyunlari yuksek goruntu kalitesiyle oynayabilecegim orta halli bi Gaming Pc almak istiyorum,kendim toplatma durumum yok cunku butcem el vermiyo fakat burada ikinci el temiz kullanilmis kasalar cok uygun fiyatlara satiliyo yada ben oyle saniyorum ve bu konuda sizden yardim istiyorum ben burada internetten buldugum urunleri buraya yaziyim sizde lutfen bana bildirin al yada alma diye ve nedeninide yazarsaniz cok sevinirim.

Bir satici benim Acer Aspire E1-571g Laptop umla Gamer PC takas etmek istiyo,kisi tam detayli bilgi girmemis ama yazdiklarini buraya yaziyorum bana yardimci olursaniz sevinirim

Ultra High End Gamer PC

Amd Bulldozer fx6100 6x3,3GHz
    16GB DDR3 Corsair Ram en pahalisi diye yazmis
    XFX Ati Radeon 6870HD 1GB cift fan
    500GB Toshiba SATA3
    Xigmatek Asgard Kasa

Adamin pek bilgisi yok sanirim bunlari yazabilmis

Bilgisayardan bekledigim guncel oyunlari ultra secenekte olmasada yuksek ayarlarda kasmadan skinti cikarmadan rahatca oynayabilmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatihDRMZ -- 7 Eylül 2013; 12:41:28 >

• Kaç istiyo bu alete

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amd fx8320

Anakarti @kedi bedri abimiz ekler

Gigabyte gtx760 yada hd7950

2x4gb gskil 1600 mhz

Corsair 400r

• son gonderdigi ozellikleri

Ultra High End Gamer PC

Amd Bulldozer fx6100 6x3,3GHz
    16GB DDR3 Corsair Ram en pahalisi diye yazmis
    XFX Ati Radeon 6870HD 1GB cift fan
    500GB Toshiba SATA3
    Xigmatek Asgard Kasa

ben laptopu 450euro ya almistim 4 ay once yaklasik olarak 400 450 euro kasa degeri olmasi lazim sizce iyimi bu kasa arkadaslar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatihDRMZ -- 7 Eylül 2013; 12:41:55 >
  • ne dusunuyosunuz arkadaslar,takasa yanasabilirmiyim?he bide guncel oyunlari ultra olmasada yuksek seviyelerde oynatir mi?
  • Acer Aspire E1-571g laptop var bende takas yapmak istiyo yani yaklasik 400euro felan denk gelicek
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatihDRMZ

Acer Aspire E1-571g laptop var bende takas yapmak istiyo yani yaklasik 400euro felan denk gelicek

Hocam ben oraların fiyatlarını pek bilmiyorum, netten sıfır fiyatlarına bakın karşılaştırın ne kadar kullanmış garantili mi oc yapmış mı sor bunları

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet 1 sene garantiliymis ve overclock yapilmamis ogrenmek istedigim fiyatinin yani sira guncel oyunlari rahatca yuksek seviyede oynatir mi?
  • quote:

evet 1 sene garantiliymis ve overclock yapilmamis ogrenmek istedigim fiyatinin yani sira guncel oyunlari rahatca yuksek seviyede oynatir mi?

E kartı hd 7850nin %68i kadar, yani ben crysis3 fullde gene aynı sistem fx 6100 lu 7850 ile 35fps alıyorsam yaklaşık 25fps alırsın orada sıfıra ne gibi bir pc toplanır

• Adam baya skistiriyo cevap icin arkadaslar bu bilgisayar 350euro degerinde var mi ve asil ogrenmek istedigim guncel oyunlari yuksek seviyede kaldirir mi?internette arastirdim yuksek seviyede oynayabiliyorlar bu ekran kartiyla ama gerekirse yine ekran karti alir degistiririm onun disinda sistem nasil idare eder mi?

• su sistem hakkinda bilgi verebilecek bi arkadas yok mu?
  • hocam almanyada gamer pc lere bak sen niye burdan 2.el alıyorsun almanyadan al parçalar daha ucuz
  • yok bu pc zaten almanya da fakat burada danisabilecek kimsem yok malesef
  • fıyat kısmını bılememde sıstem fena degıl crysıs3 gıbı zorlayanlar dısında cogu oyunu yuksek ayarda oynarsın
  • cok tesekkur ederim cevabiniz icin ilerde yukseltip yeni guncel oyunlarida kaldirabilir duruma getirebilirim degil mi?
  • Ultra Gamer Pc nedir?

Ultra Gamer Pc yaklaşık monitör dahil 2-3 bin TL arasına toplanan, tahminen 3 4 yıl her oyunu Ultra High en yüksek seviyede oynatabilen, yeri geldiğinde arkadaş yeri geldiğinde sevgili olabilen evdeki evcil hayvandır.

Alıntıdır;"donanimhaber.com/sistem_tavsiyeleri

• Ben saticinin ilanda ki yazdiklarini yazdim o kadar ayrica bu sistem kaliteli bisey degil mi?kusura bakmayin cok bilgisizim bu konuda..turkiyede boyle bi pc toplasam ne kadar maal olur bana
  • quote:

cok tesekkur ederim cevabiniz icin ilerde yukseltip yeni guncel oyunlarida kaldirabilir duruma getirebilirim degil mi?

guncellenır tabı nıye guncellenmesın masaustunde herseyın degısme sansı var
  • pegasus1881 kullanıcısına yanıt
    Bu sistem turkiye de ne kadar toplanabilir hocam bilginiz var mi?
  • 2el parca fıyatına gore yaklasık 900 lıra cıvarı olur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.