Şimdi Ara

Silinebilir (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.320
Cevap
15
Favori
97.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oo bizim ekip toplanmış Hayırlı olsun diliyorum hepinize. Her ne kadar çok aktif olmayacak olsam da GTA'da bi kovalamaca yaparız Alaz abi
  • @Furkan , gel yamacımıza.yaklaş bakalım
    Hoşgeldin.Oyunlara da katılımını bekleriz.

@Tefo, aldın mı makinayı sen de ?

@strato026 alayım seni tamam.isim yaş psn ? oyunların ?
  • Akşam BF serverı patlatıyor muyuz gençler??

• Eski gruptan uyeligimin iadesini talep etsem ben de? :) kismetse premiumu da halledicem bu aksam.

• quote:

Orijinalden alıntı: ALP 3R

Akşam BF serverı patlatıyor muyuz gençler??

Ekipmanlara bakalım..
    - AWS hazır
    - mermi kutusu hazır
    - 3 adet mini v40 hazır
    - xm25 hazır

ben de hazırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: what_tha

Eski gruptan uyeligimin iadesini talep etsem ben de? :) kismetse premiumu da halledicem bu aksam.

eklendin say kardeşim.Sana zahmet bana PSN ve yaş bilgini pm atar mısın

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zala_ kullanıcısına yanıt
    Ramazan geçsin, azıcık daha uzatırız belki kardeşim.
    Beyaz konusuna gelirsek, adam azmetmiş dağın tepesine çıkmış, hem de ne çıkış, ben onun üzerinden spawn oldum, önümden adamı bıçaklayacağım diye koşuyor, o adamı arkadan silahla alsaydım, beyaz beni o dağdan aşağı yuvarlardı. :) ayıp.
  • Buyukbaba kullanıcısına yanıt
    Yaniiiii, o yavşakları o dağın tepesinden alacam diye uçağın çıkmasını bekledim, uçağa atladım dağın tepesinden adamların tepesine indim bıçağımı çektim gidiyorum sonra sen şlak diye çık yanımdan adamları tara, ff açık olsa kafana sıkarım açık ve net :)
  • O zaman ikramında haklısın :) Lancang Dam dağları bizden sorulur zaten.iki tane eleman da yatmış orda sniper.Benim LAV'de açtım termal kamerayı . dağda yatan iiki koyun.sonunu söylemeye gerek var mı
  • Komutan, selam :) adını andık kulakların mı çınladı
  • Zala_ kullanıcısına yanıt
    Hoş bulduk abi

Herkese selam.Grubunuz yeni çırağı olarak nitelendirebilirim kendimi herhalde.Adım Furkan, Ankara'da oturuyorum.17 yaşındayım, çırak dememin sebebi buydu yanlış anlaşılma olmasın oyunlarda her türlü kapışırızGüzel bir ortamınız var bende bunun bir parçası olmak istedim.Sizlerle iyi anlaşabileceğimi umuyorum, yeri gelir konu oyun olur yeri gelir abilik.Haftaya dönüyorum sahalara şuan tatildeyim playstation'ıma dokunamadım bayadır.Rpg oyunların hastasıyımdır bu arada onuda dile getireyim.Konu dönüp dolaşır futbola gelirse Beşiktaşlıyım.Yapamadık bir transferi 3 aydır... Neyse sinirlendim

Herkese iyi oyunlar ve iyi günler dilerim.Hepinizi döndüğüm zaman ekleyeceğim psn'den

• Hani listede Gamer yok?

• quote:

Orijinalden alıntı: SeZo

Hani listede Gamer yok?

Kimmiş o
  • buralar değerlenir zamanla, yerimizi alalım

• Sezginin ardından ben de yerimi alayım.

• selam zala hayırlı olsun,internet sorunum düzelene kadar konuyu takipdeyim
  • Murat, sorunun çok tuhaf.ellerindeki kanıtlara rağmen teknik bir ekip yollayamiyorlar mi? Fiber baglanana kadar en iyi çözüm ttnet gibi duruyor.benim hız 8 iken 16'ya çıkardılar.ek ücret almadan.santrale de epey yakınım.çok memnunum.yine bi konuş istersen ttnet ile.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zala_

Murat, sorunun çok tuhaf.ellerindeki kanıtlara rağmen teknik bir ekip yollayamiyorlar mi? Fiber baglanana kadar en iyi çözüm ttnet gibi duruyor.benim hız 8 iken 16'ya çıkardılar.ek ücret almadan.santrale de epey yakınım.çok memnunum.yine bi konuş istersen ttnet ile.

Bilgiler PM olarak gönderildi :)
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.