Şimdi Ara

Silinebilir (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.320
Cevap
15
Favori
97.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Zala, dün giremedim ama bu akşam bir operasyona katılabilirim :D
  • Hayır, anlamadığım dün akşam oyuna girmedin makina neden açık ? :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala_

Bir şeyler derken kastın turnuva ise tabii ki olabilir. Bayramdan sonraya sarkar ama olur. Aklımdaydı zaten. Muhtemelen adı da Fifa 14'e veda turnuvası olur :)

aynen :)

Fifa 15'i sabırsızlıkla bekliyorum, beyler BF4'ün PS4 sürümünde sorunlar var mı ?
  • Gunaydınlar,cümleten kolay gelsin.
    Ben ancak 15 gün sonra katılırım aksiyonlara @Zala_
  • Zala_ kullanıcısına yanıt
    Acik derken Bekleme modunda biraktim yani zaten:) caspiani merak ediyorum epey. Acik arazilerin oldugu mapleri daha bi seviyorum

Neredeyse unttun sandıydım :)
  • quote:

Hayır, anlamadığım dün akşam oyuna girmedin makina neden açık ? :)

Hüseyine atıf yapılan soruya what-tha cevap veriyor?!?!

what tha? o_O
  • Seni unutur muym Şahinbaba :)

Evet, what_tha kardeşim ben onu Hüseyin denen oyundan anlamayan Raskol'e söledim makina diye açık diye Sana demediydim.
  • BF4'te minör sorunlar olabilir ama öyle çok büyük sorunlar yok.He var diyen çıkarsa da gelsin bana daha iyi bi fps göstersin onu oynayayım :)
  • Herkese günaydın
  • Günaydın herkese,

Bugün yolculuk var. Bayramdan sonraki hafta The Last of Us ile dönmeyi düşünüyorum.

• Benim yerime ne güzel cevap vermişler işte ufaktan ufaktan sessiz kalcaktım ne güzel :P

Makine açıktı çünkü, thief demo çekiyordu update vardı onu yapıyordu.

Pc basındaydım iş getirmiştim eve çizim yapıyordum. O yüzden girmedim oyuna. He birde film açmıştım öyle arada bakınıyordum.
    yaa zaten hata olmayacak diye bişey yok ama bunları en az seviyede tutmak tabii ki en önemlisi.

Daldan dala atlamak gibi olacak ama Destiny'e girmeyi denediniz mi ?
  • Raskol R kullanıcısına yanıt
    Hüseyin, makinenden uzaksın diye yazıyorum, makinede bekleme modu diye birşey var biliyorsun değil mi? :)
  • Abi ben ustume alinmisim simdi farkettim :) ben de acik biraktim yazmistim ya. Nese madem saglik olsun:) herkes destiny alicak sanirim? Ciksa da oynasak valla.

Last of us kimler aliyor, multi takilir miyiz? Ben promo bulmaya calisicam muhtemelen. Cok acildik bu ay :/

• @Can, LOU ile dönecen de sanki bize dönecen napalım olm single oyunla dönmeni.

@Hüseyin, sanki süpermensin ya. aynı anda film,çizim,oyun indirme. Bu becerini BF arenasında görebilsek keşke :)

@Şahin, çizerek anlat anlamaz başka türlü

@Cihan, oyunun full sürümünü bekliyorum. Server bakıma girdikten sonra girmeyi denemedim.Denemeyi de düşünmüyorum.Artık sadece full sürüme odaklandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buyukbaba

Hüseyin, makinenden uzaksın diye yazıyorum, makinede bekleme modu diye birşey var biliyorsun değil mi? :)

Tamam işte başında bekledim
  • Destiny ve BF4 yanında LOU multiplayera giren olmaz. Hatta BF Hardline bile erteleme kararı ile doğruyu yaptı.Dikkat ederseniz Destiny'nin betasından sonra apar topar bu kararı aldılar. Adamlar ezileceklerini anladı. Hem Destiny ile baş edemeyeceklerinden hem de aslında BF dinamikleri ile sokaklarda bir savaş ortamı yaratarak aslında mekan dışında pek fark sunmadıkları için.
  • what_tha - ben kesin alacağım :)

Zala_ - Ben almadan önce bir kez deneme taraftarıyım :)

Gençler fifa için akşam dostluk maçı yapacak olan var mı ? 8 den sonra müsaitim ben :)
  • quote:

Destiny ve BF4 yanında LOU multiplayera giren olmaz. Hatta BF Hardline bile erteleme kararı ile doğruyu yaptı.Dikkat ederseniz Destiny'nin betasından sonra apar topar bu kararı aldılar. Adamlar ezileceklerini anladı. Hem Destiny ile baş edemeyeceklerinden hem de aslında BF dinamikleri ile sokaklarda bir savaş ortamı yaratarak aslında mekan dışında pek fark sunmadıkları için.

Evet ben de pek sanmiyorum last of us in multisinin prim yapacagini diger oyunlar varken.

Hardline in ertelenmesinden ziyade keske iptal olsa bf4'e premiumla verseler dlc olarak:))

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.