Şimdi Ara

Silinebilir (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.320
Cevap
15
Favori
97.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hayırlı olsun Altuğ abi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aramıza iki arkadaş daha katıldı. Hoşgeldiniz beyler.

• teknik ekibin gelmesinde sıkıntı yok hocam onlar sadece sinyal ölçümü yapıp gidiyorlar,merkezin çözmesi gerekir,kasım ayında sözleşmem bitiyor,o süre içinde süper online fiber aktif olursa sorun kalmayacak inşallah.
  • Zamanım el verdikçe her türlü desteğe varım kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terapati -- 23 Temmuz 2014; 21:22:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: terapati

Zamanım el verdikçe her türlü desteğe varım kardeşim

Doktor

Opertion Locker diyorum o halde.

• BF4'teyim.Gelen varsa beklerim.

• Öncelikle hayırlı uğurlu olsun Altuğ abi :) pek online olamasam da katılmak isterim bende askere gidene kadar psn: Ankafly_TR , iyi oyunlar
  • İlk gece BF partisine katılamadım. Büyük ihtimalle yarın da katılamıyorum. Bayramdan sonraya kaldı artık sağlam bir dönüş yaparım.

• quote:

Battlefield serisinin ara oyunu Battlefield: Hardline, serinin ana yapımcısı tarafından değil, Visceral Games tarafından geliştiriliyordu. Bu senenin sonuna doğru çıkması beklenen Battlefield: Hardline için Electronic Arts cephesinden bir ertelenme duyurusu yapıldı.

Yapılan açıklamalara göre Battlefield: Hardline'ı 2015'in ilk ayları itibariyle piyasada göreceğiz. Yapılan açıklamalarda, Visceral Games'in bazı şeyler için daha fazla süreye ihtiyacının olduğu belirtildi. Belirtilenlere göre bu ertelenmeyle birlikte daha yenilikçi multiplayer fikirlerini ve daha derin senaryo modunu göreceğiz. Bunların haricinde Battlefield: Hardline, daha stabil bir hâle bürünmüş olacak.

Oyunun yeni çıkış tarihi henüz paylaşılmış değil.

Bence çok daha iyi oldu. Hem satışlarda düşüş yaşayacaklardı. Hemde daha BF4 ek paketini tamamlamadan çıkartmak çok saçma olurdu. Kim ne oynayacağını şaşırırdı. Zaten fazla tutulacağını da düşünmüyorum. Hatta iptal edip BF5 için start verseler daha mantıklı olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NHCanX -- 24 Temmuz 2014; 2:09:23 >

• Günaydınlar,

Almamış olanlar bitmeden kapsın.

Silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulasc -- 24 Temmuz 2014; 8:23:59 >
  • @ulasc
    Abi çok sağ ol hemen deneyecrm.

• Günaydın Beyler.

Dün akşam saat 0:30'a kadar dayanabildim BF'de. Gelenlerle yine keyifli bir kaç el attık. Diğerlerini pek göremedim :)
  • Sizleri de unutmadık tabii ki Günaydın.
  • Günaydın beyler.

@Murat , napcan ne etcen interneti.Çok mu kötü durum.çökelim kablo nete,kabusları olalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zala_ -- 24 Temmuz 2014; 8:34:32 >
  • Zala_ kullanıcısına yanıt
    Gunaydinlar. Forumdan bi arkadasla diskleri takasladik, 1.bolgeye gecince tum icerigi silip bastan guncelleme yapti alet, bi de ben yanlislikla indirmeyi iptal edip bastan baslatinca baya gec girdim.

Premium paketleri indirmeye koydum acik birakip ciktim cihazi, basina bisi gelmese bari :/

• La amma kalabalık olmuşuz mention yap yap bitmedi

Günaydın beyler.
  • Pro oyuncular, diger geriye kalan (ki biz onlara casual gamer diyelim) oyuncu kitlesinden farklıdır. Bu kitle aslında PC camiasinda daha medyatik olmuş bir kitle olsada, konsol camiasında da oldukça fazladır. Genel olarak PvP yani Oyuncu oyuncuya karşı bir tarzla yeteneklerini göstermeye çalışan bu kitle, yalnızca el cabukluğu ve tecrübe ile değil, kullandıkları ekipman ilede farklılık gösterirler.

Önceki yazımda DualShock 4 için bir batarya modifikasyondan bahsetmiştim. Bu kez DualShock 4′ü kaldırıp çöpe atmak isteyeceksiniz. İşte Pro Gamerların tercih ettiği gamepad.

SCUF 4PS

Tamamen özelleştirilebilir bir gamepad. Kullanılabilirliğinden, dış görünüşüne dek size özel. Bu görselliğin yanında, kaliteden ödün vermiyorsunuz.

SCUF Gaming bu işi 2010′dan itibaren yapıyor. Playstation 3 için de benzeri ürünleri mevcut.

Bu gamepad’in asıl odak noktası, oyuncunun performansını ve hızını arttırmak. Bunun yanında kendinize özgü tasarımınız ile, daha keyifli oyun saatleri geçirebilirsiniz.

Şimdi bu canavarın, sıradan bır DualShock ile arasındaki farkları inceleyelim.

Thumbstick

Öncelikle thumbstick en onemli konuların başında geliyor. Eminim birçoğunuz thumsticklerin yükselliği ile ilgili bir şikayette bulunmamıştır. Ancak herkesin baş parmak uzunluğu ve el büyüklüğü aynı değil. SCUF 4PS için bu sorun değil. Çünkü tercih edebileceğiniz 3 farklı yükseklik mevcut.

Silinebilir

Bununla birlikte thumbsticklerin yapısınıda tercih edebileceğiniz üç farklı biçim mevcut.

Silinebilir

Yukarıda gördüğünüz gibi, standart dışında, içe doğru eğimli ve dışa doğru eğimli yani kubbe şeklinde thumbstickler mevcut. Ben Concave ve beyaz tercih ettim.

Not: Sıradan DualShock 4 üzerindeki thumbsticklerin aşınıp parçalanma durumu, bunlarda yok. Oldukça kaliteli bir malzeme.

Control Disc

Çok akıllıca bir geliştirme. Küçüçük bir iyileştirme ancak cığır açıyor. Sıradan D-Pad kullanmak pek kolay degil. Parmaklarınız thumbstickler uzerinde gezinmeye alışmışken birden D-Pad’e geçiş yapmak çok efektif değil. Daha fazla anlatmaya gerek yok, sizi görsel ile başbaşa bırakıyorum.

Silinebilir

Hook Paddles

İşte geldik en başarılı buluşa. Biran için gözlerinizi kapatın ve elinizde bir DualShock 4 olduğunu düşünün. Hangi parmaklarınız kullanmıyorsunuz? Serçe ve yüzük parmaklarınız Gamepadi tutmak için boş boş duruyor.

Artık değil! Hook Paddles standart olarak X ve O kombinasyonunda çalışan ancak değiştirebileceğiniz 2 yeni buton. Sıradan bir DualShock 4 kullanıcısına göre 2 buton daha ileridesiniz. Hemde hiç çalışmayan parmaklarınız için.

Silinebilir

Bu görsel üzerinden Pro GRIP padlerdende bahsetmek isterdim ama. Bildiğiniz pad. Elinizden kaymasını engelliyor, kaliteli kauçuk malzeme. İlerleyen zamanlarda birkaç farklı renk seçeneğide olacakmış.

Bu ürünler tamamen sizin isteğiniz doğrultusunda üretiliyor. Yani seri üretim değiller. Tasarımınızı ve tercihlerinizi yapıp sipariş verdikten sonra 1 ila 4 saat içerisinde tamamen el yapımı olarak üretiliyor.

Üretim ve tasarımın en önemli kısımlarından biri, uzun sureli ve yüksek eforda oynayan oyuncuları karpal tünel sendromu ve benzeri eklem problemlerine karşı korumak. Elinizin ergonomisi için cidden başarılı. Bunu ilk saniyeden itibaren hissediyorsunuz.

Fiyatı tercihlerinize göre değişiklik gösteriyor. O nedenle belirgin birşey söylemek zor. Fakat Türkiye ortalamasına bakacak olursanız, pek ucuz bir ürün değil. Ancak tamamiyle size ozel bir gamepad. Renklerinden tutun, titreşim özelliğine kadar birçok şeyi ekleyip cıkarabilirsiniz.

Kaynak : PS4 MERKEZİ

• quote:

Orijinalden alıntı: what_tha
    Premium paketleri indirmeye koydum acik birakip ciktim cihazi, basina bisi gelmese bari :/

Hiç bir şey olmaz. Ama sen bundan sonraki yüklemelerinde bekleme modunda bırak :)
  • Gunaydin beyler :)

Fifa icin biseyler dusunuyormusunuz :)

• Bir şeyler derken kastın turnuva ise tabii ki olabilir. Bayramdan sonraya sarkar ama olur. Aklımdaydı zaten. Muhtemelen adı da Fifa 14'e veda turnuvası olur :)
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.