Şimdi Ara

Gamescom 2011 - Battlefield 3 (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
526
Cevap
1
Favori
39.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _EXcCc_

apokoc Yukarıda sana cevap vermiştim okumadın sanırım bloodTime'da bundan bahsediyor zaten.Tartışmayı takip edersen sistemlerin gücünden bahsediliyor.Sen 60hert monitörde belki 90 fps görüntü kalitesi alamazsın ama sistemin gücü 90 fps'yi gösteriyor demektir.Bende crossfire 5870 var .BF3 çıktıgında full grafik ayarında 80 fps'de oynucam dersem buna itiraz edemezsin.Bu da öyle birşey.Gereksiz tartışmalara giriliyor sonuç olarak ikinizin de haklısınız.

Zaten FPS ne kadar yüksekse oyunda performansın o kadar iyi olur biz böyle biliyoruz
    Hatta COD serisinde bu bariz bir şekilde bellidir fps yüksek olunca daha hızlı koşuyorsun , bir yerden atladın mı hasar daha az alıyorsun ve en önemlisi S&D oyun türünde FPS'in ne kadar yüksekse o kadar az ses çıkartıyorsun koşarken zamanında bizde cod oynadık aynı şekilde cs'dede öyle
    Battlefield 3 çok sağlam geliyor zaten diğer konulardada dediğim gibi bu oyun PC'de oynanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archangel™ -- 24 Ağustos 2011; 18:49:38 >

• http://www.bf3media.com/2011/06/24/xbox-360-special-lighting-feature-for-bf3-but-no-1080p/
    bi bakın ne diyor adam acaba xboxtaki grafikleri gören varmı çok merak içindeyim???
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodmoney09

Kötü oldu bu haber benim için, şimdi zaten konsola ve tv'ye yaklaşık 2.700tl harcadım 7 ay önce. Pc'yi yenilemem çok zor.
    Sistem: core2duo 2.8ghz, 2gb ram, 1gb 5770 sizce oyunu pc'de alma riskine girilebilir mi? Yani bu sistemle orta'nın üstü ayarlarda oynanılabilir mi?

Sana tavsiyem 2. ele yönelmen forumda çok temiz 2. el ekran kartları var işlemcini yapabilirsen 4 çekirdek yap en az 3 ghz civarı bulamassan 3.2 civarlarında çift çekirdek yapmaya çalış 6850/5850 gtx 460 2. el kart bulabilirsin.Mevcut sisteminlede oynarsın çöz. önemli düş. ve orta ayar.
  • videoyu izlerken sürekli donuyor ya. indirip izliyorum hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archangel™

quote:

apokoc Yukarıda sana cevap vermiştim okumadın sanırım bloodTime'da bundan bahsediyor zaten.Tartışmayı takip edersen sistemlerin gücünden bahsediliyor.Sen 60hert monitörde belki 90 fps görüntü kalitesi alamazsın ama sistemin gücü 90 fps'yi gösteriyor demektir.Bende crossfire 5870 var .BF3 çıktıgında full grafik ayarında 80 fps'de oynucam dersem buna itiraz edemezsin.Bu da öyle birşey.Gereksiz tartışmalara giriliyor sonuç olarak ikinizin de haklısınız.

Zaten FPS ne kadar yüksekse oyunda performansın o kadar iyi olur biz böyle biliyoruz
    Hatta COD serisinde bu bariz bir şekilde bellidir fps yüksek olunca daha hızlı koşuyorsun , bir yerden atladın mı hasar daha az alıyorsun ve en önemlisi S&D oyun türünde FPS'in ne kadar yüksekse o kadar az ses çıkartıyorsun koşarken zamanında bizde cod oynadık aynı şekilde cs'dede öyle
    Battlefield 3 çok sağlam geliyor zaten diğer konulardada dediğim gibi bu oyun PC'de oynanır

Ne diyon ya sen, FPS yüksek olunca daha az hasar mı alıyoruz?

• quote:

bizde zaten yanlış söylediğimizi kabul ettik senin gibi ters cevap vermeye devam etmedik. nedemek hertzi boşver ben burda olağan olanı söylüyorum monitörünün üst seviye olması birşeyi değiştirmez bzimkide üst seviye led. fakat 60 fpsden yukarısını monitör gösteremez eğer oyundan 70 80 fps alıyorsan o aradaki 20 fps ölü fpsdir yani onu göremezsin. hatta bu bir handikaptır ölüfpsler arada monitörde ışık kırılmalarına neden olur oyüzden oyunların grafik ayarlarından sync ayarını etkinleştirinki sistem otomatik olarak oyunu 60 fpsye sabitlesin kırılmaların önüne geçsin. Sonuçta oyun oynuyoruz performas testi yapmıyoruz 70 80 fpsde oynuyalım.

Neye dayanarak bunu söylüyorsun aga? Benim bildiğim 120 hert monitörlerde V-SNYC kapalı veya açık 60 fps üstünde kırılma olmaz.Kendi lcd tv'im 100 hertz. Bazen oyunları 200 fps'de oynuyorum bana mısın demiyor.İnsan gözü 60 fps'den yukarısını algılamıyor bu yüzden mi 60 fps'den yukarısı ölü piksel diyosun?. 120 hertz monitörlerde 120 fps oranı yakalanabiliyor.Ciddi bi kaynağın varsa linki at takip ediyim.Sırf şu hertz olayı yüzünden ekranıma tonla para harcadım XD

ERDİNÇ İYİKUL teşekkürler BF3 bombalıcak oyun dünyasını.

• apokoc
    yukarıdaki yazı sana XD
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghost Knight

quote:

Orijinalden alıntı: Archangel™

quote:

Ne diyon ya sen, FPS yüksek olunca daha az hasar mı alıyoruz?

Silahlardan değil akıllı kardeş yüksek bir yerden düştüğünde aldığın hasar daha az oluyor bu kanıtlanmış bişey incelemeni tavsiye ederim ;
    http://wiki.modsrepository.com/index.php/Call_of_Duty_:_A_Study_on_FPS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archangel™ -- 24 Ağustos 2011; 18:59:53 >

• biz henüz hakkında konuştuk iyi ki, xbxo 360 özel bir aydınlatma çözümü var, o da güzel..
    deniyor oyun içn neyse konu çok hızlı ilerliyor size iyi sohbetler arkadaşlar....
  • beyler şu sistemle orta ayarlarda oynayabilir miyim? :i7 2630 qm-8gb ram-gt 540m

bc2yi orta-yüksek ayarlarda oynayabiliyorm fps nin kaç olduğunuda bilmiyorum fakat bu sistemle akıcı bi şekilde oynayabilir miyim mediumda.yoksa ps3e alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: isk0rpit

quote:

Kötü oldu bu haber benim için, şimdi zaten konsola ve tv'ye yaklaşık 2.700tl harcadım 7 ay önce. Pc'yi yenilemem çok zor.
    Sistem: core2duo 2.8ghz, 2gb ram, 1gb 5770 sizce oyunu pc'de alma riskine girilebilir mi? Yani bu sistemle orta'nın üstü ayarlarda oynanılabilir mi?

Sana tavsiyem 2. ele yönelmen forumda çok temiz 2. el ekran kartları var işlemcini yapabilirsen 4 çekirdek yap en az 3 ghz civarı bulamassan 3.2 civarlarında çift çekirdek yapmaya çalış 6850/5850 gtx 460 2. el kart bulabilirsin.Mevcut sisteminlede oynarsın çöz. önemli düş. ve orta ayar.

Tavsiye için saol ama şuanki mevcut sistemle düşük çözünürlük ve orta ayarlarda ancak oynayabileceksem, ps'ye almayı yeğlerim. Zaten pc'ye para harcamak gibi bir olanak yok. Adam gibi ps3, oyun içi görüntüleri görmeden de karar vermicem.

• Millet birbirini yemeye çoktan başlamış.
  • quote:

quote:

quote:

Tavsiye için saol ama şuanki mevcut sistemle düşük çözünürlük ve orta ayarlarda ancak oynayabileceksem, ps'ye almayı yeğlerim. Zaten pc'ye para harcamak gibi bir olanak yok. Adam gibi ps3, oyun içi görüntüleri görmeden de karar vermicem.

Elbette sen bilirsin ama bu oyun konsoldada oynanmaz oyuncu sayısı çok düşük bütün oyunlarda olduğu gibi hadi belki cod kaldırıyor haritalar küçük ama bf bence pc de bf ayrıca wasd ve fare ikilisinin yerini hiçbir şey tutamaz.Grafik konusunda beklentin olmasın videoadaki arkadaşın dediği gibi arasında dağlar taşlar kadar fark olucak ama ps görüntü seni tatmin ediyorsa mesele yok.

• Fan boyluk nereye kadar artık millet yemeden içmeden artık oyunlarını koruyorlar :)
  • arkadaşlar ekran kartı haricinde diğer bileşenlerim Bf3 e çok kolay yetiyor ama HD5770 ekran kartımdan şüphe ediyorum sizce yeterli gelirmi gelecek sene değiştirmeyi planlıyorum idare edermi sizce ?
  • quote:

Elbette sen bilirsin ama bu oyun konsoldada oynanmaz oyuncu sayısı çok düşük bütün oyunlarda olduğu gibi hadi belki cod kaldırıyor haritalar küçük ama bf bence pc de bf ayrıca wasd ve fare ikilisinin yerini hiçbir şey tutamaz.Grafik konusunda beklentin olmasın videoadaki arkadaşın dediği gibi arasında dağlar taşlar kadar fark olucak ama ps görüntü seni tatmin ediyorsa mesele yok.

Hocam bende pc'de son grafiklerde, klavye ve mause ikilisiyle oynamayı tercih ederdim ama sistem yetersiz olduğu için ve para sisteme para harcayamayacağım için ps'ye alacam. Birde oyuncu sayısı az ama haritalarda ona göre küçük zaten..
  • BF tema müziği çok hoş :D
  • gtx 275 ve q9550 yeterli olcak mı acaba ekran kartı aldırtmasa bu oyun
  • xbox 360 versiyonu nasıl acaba ps3 zaten multiplatform'larda her zaman kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: trabzonlu_325

gtx 275 ve q9550 yeterli olcak mı acaba ekran kartı aldırtmasa bu oyun

Akıcı şekilde oynatır.Oc oluyorsa işlemciye az yüklen 3 yada 3.2 yakalarsan daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isk0rpit -- 24 Ağustos 2011; 20:28:04 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.