Şimdi Ara

Gamescom 2011 - Battlefield 3 (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
526
Cevap
1
Favori
39.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: trophers

bu oyunun çıkışı ile ps3 ün sonu gelmiştir

Çok iddialı bir yorum olmuş.Ps3 ün sonu gelse zaten Crysis 2 ile gelirdi
  • archangel dün gece pm attım bakmadın şimdi bak bari :D
  • PS4 ' ün çıkması farz oldu
    PS4 çıksın o zaman görücem ekran kartı artistlerini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpion28 -- 24 Ağustos 2011; 20:47:25 >
  • Sonunda pc okadar para döktük fiyatı söylemek istemiyorum görgüsüzlük olmasın diye fakat sonunda pc'nin hakını verecek oyun geliyor genelde oyunları konsolda oynarım ama böyle pc gerektiren oyunlarıda pc'de oynamak gerek savaş atmosferi muhteşem bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psiqomaniack

archangel dün gece pm attım bakmadın şimdi bak bari :D

gelmedi pm :D yada ben görmedim bakıyım bir
    edit : baktım gelmemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archangel™ -- 24 Ağustos 2011; 20:54:29 >
  • Kişisel mesaj almayı seçmemiş filan diyor
  • Tabi ki pc sürümü daha iyi olacaktır ama 2005 oyunu gibi söylemlere inanmamak lazım.Oyunu bizzat kendi gözlerimiz ile görüp yorumlamak lazım.Bir kere pc'de ki multiplayer harita ile ps3'de ki coop harita aynı harita mı?Gamescomda tanıtılan ps3 co-op demosu gece karanlıkda geçiyordu.Eğer bu iki sürüm arasında bir karşılaştırma yapıldıysa yanlış yapmışlardır.Misal şu videoda ki single haritanın, hem pc, hem de ps3 versiyonlarını gördük.Bu video ps3 versiyonundan...Yani arada 2005 oyunu gibi bir fark yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Psiqomaniack

Kişisel mesaj almayı seçmemiş filan diyor

alla alla ayarlarda açık özel mesaj atabilmen lazım
    email yoluyla ulaşmayı dene istersen
  • Zamanında Crytek'e laf atılıyordu şimdi sıra DİCE'ye geldi.
  • Konsollarda en iyi grafik olacak olan adamlar şimdi "o kadar fark olsun" diye avutuyor kendini...

Yahu bu oyunu Sony ya da Microsoft yapmiyor. Konsollarda harika olan oyunlari yillarca geliştiriyorlar ve tek bir konsolda oluyor. Bu adamlar PC için abanirken, bir de 2 konsolla daha da uğraşiyor. Kimse kusura bakmasin; ama tam bir overated olacak. Görünen böyle abicim. Oyun çikmadi denecek; ama şunun şurasinda 1.5 ay var. Konsollara mi abanacaklar?
  • arkadaşlar beni pc saphirre hd5770 1gb gdrr5 4gb 1333mhz ram işlemci i3 3.6ghz
    crysis 2 yi 1920x1080pde advanced detaylarda 65 ps oynuyorum sizce battlefield 3 de oynatırmı
  • Yeni nesil konsollar gelmeli diye başlıklar açarken karşımıza çıkanlar, şimdi acı acı durumu izliyorlardır umarım.
    Alın şimdi 6 yıl öncesinin teknolojisini, güzel güzel oynayın oyunlarınızı.................
  • grafikleri 2005 yılında çıkan oyun gibi mi naptın bf3 :/
  • Buraya gelipte konsol fanboyluğu yapmayın konsollar çoktan öldü bu oyunu eminim orta seviyede pc ful detaylarda rahat açacaktır xbox pc ye kafa tutuyormuşta neymişte geçin bu ayakları pc de dağlar kadar fark var !!!
  • O konsolda kötü derken çıkan kısım konsolda ki grafiklerse çok kötü ya
  • ahaha ne bu liseli isyanları adam haklı? 2005 demesi bir abartı tabii ciddiye mi aldı bu gençlik? Arada büyük bir fark olduğunu belirtmek için demiş.. Arada az fark var diyen kördür arkadaşım en basit bir örnek vermek gerkeirse AC Brootherhood bile 700 liralık ( ps3 parası ) pc sistemiyle ps3 ün grafik kalitesinin üstünde ve donmadan oynayabilirsiniz.Yani 2011 yılındayız ve konsollar çıkalı baya oldu nextgen olmaktan çıktılar bunu kabullenmek lazım.O farklara rağmen zaten 64 kişi bile olamadı oyun, bu da normal bişey şaşırılacak bir şey yok firmaya da laf söylenemez yok o yapıyoda siz niye yapamıyorsunuz diye.Resim çizmiyorlar sonuçta sınırları var..
  • Pcdeki grafikler çok iyiymiştir konsoldaki grafikler ortalamadır öyle olunca Erdinç İyikul'a attan inip eşşege binmiş gibi olmuştur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkesta

ahaha ne bu liseli isyanları adam haklı? 2005 demesi bir abartı tabii ciddiye mi aldı bu gençlik? Arada büyük bir fark olduğunu belirtmek için demiş.. Arada az fark var diyen kördür arkadaşım en basit bir örnek vermek gerkeirse AC Brootherhood bile 700 liralık ( ps3 parası ) pc sistemiyle ps3 ün grafik kalitesinin üstünde ve donmadan oynayabilirsiniz.Yani 2011 yılındayız ve konsollar çıkalı baya oldu nextgen olmaktan çıktılar bunu kabullenmek lazım.O farklara rağmen zaten 64 kişi bile olamadı oyun, bu da normal bişey şaşırılacak bir şey yok firmaya da laf söylenemez yok o yapıyoda siz niye yapamıyorsunuz diye.Resim çizmiyorlar sonuçta sınırları var..

Evet adamlar ne yapsın konsolların güçsüzlüğünün suçu bu !

• quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

grafikleri 2005 yılında çıkan oyun gibi mi naptın bf3 :/

Naptınbf 3 değil naptın konsollar olacak o
  • theformul
    neymiş oyun konsol'da oynanırmış bırakın allah aşkına ya oyun bence PC'de oynanır grafiklerin sonu yok klavye ve mouse çok büyük rahatlık vsvs. oyuna geçersek ben çok şey bekliyorum hele de eğlencesini yine çok versede görüntü olarak eski oyunlardan farkı olmayan cod'un karşısında daha iyi bi heyecanı var bakalım görelim.

konsol pc kavgasını bence bırak herkesin kendine göre görüşleri var konsaollar eskidi artık ve böyle olması doğal bide direk cod ye laf atmışın herkes neyin ne oldunun farkında bf3 bu sene cod den grafik olarak çok üstün ama şu var benim gibi fps hayranları her türlü fps oynar ayırt etmez.. Oyüzden rahat ol biliyoruz tmm bf3 daha gzl çıksında oynayalım ama cod mw3 te çıksında oynayalım farcry 3 te çıksında oynayalım :D çünkü sıkıldım 3 aydır oyun yüzü görmüyoruz :D
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.