Şimdi Ara

Gamescom 2011 - Battlefield 3 (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
526
Cevap
1
Favori
39.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hem konsol hemde pc kullanıcısı olarak şunu söyliyebilirim. bu yeni birşey değil ki zate son 2 senedir çıkan tüm oyunlarda baya bi fark var en basit black ops' ta bile fark var. ama gel gör ki insanlarımız kendini kandırıyor yok killzone 3 müş yok god of war' a bakın vs diyerek kendilerini avutuyor. cihazların ömrü biteli baya oldu sadece oyun yapımcılarının kolayına geldiği için bence bunca zaman ses çıkarmadılar bukadar basit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apokoc

bloodTime

Nereye en az 70 fpsde oynuyorsun fazla sallama lütfen. alpha oynadm 55 fps 6870 var diğer bileşenlerimde yerli yerinde ;)

bunu duyduguma sevindim. fullhd çözünürlüktür inşallah monitörünüz?
  • hiç düşünmeden orjinal alınacak bir oyun
  • FPS konsolda oynanır mı ya?Öf BF3 gelse de coşsak Jet'de fenaymış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EXcCc_

apokoc Yukarıda sana cevap vermiştim okumadın sanırım bloodTime'da bundan bahsediyor zaten.Tartışmayı takip edersen sistemlerin gücünden bahsediliyor.Sen 60hert monitörde belki 90 fps görüntü kalitesi alamazsın ama sistemin gücü 90 fps'yi gösteriyor demektir.Bende crossfire 5870 var .BF3 çıktıgında full grafik ayarında 80 fps'de oynucam dersem buna itiraz edemezsin.Bu da öyle birşey.Gereksiz tartışmalara giriliyor sonuç olarak ikinizin de haklısınız.

quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

quote:

Orijinalden alıntı: apokoc

bloodTime

Nereye en az 70 fpsde oynuyorsun fazla sallama lütfen. alpha oynadm 55 fps 6870 var diğer bileşenlerimde yerli yerinde ;)

bunu duyduguma sevindim. fullhd çözünürlüktür inşallah monitörünüz?

_EXcCc_
    Fakat bende pcnin gücünden bahsetmiyorum ben burda monitörden bahsettim . ben ssitemi kötü gibi bir yanıt kullanmadım.

thebancally

evet full hd

• quote:

Orijinalden alıntı: Ekulac

Gidip bir pcye 2000 küsür para veremem o yüzden konsol daha avantajlı para bolsa iş değişir (Eksi basanın AQ)

konsolun içinden bedava full hd tv çıkıyor zaten. oyunlarda bedava
  • Laptobumdaki HD 6770m grafik kartıyla medium ayarlarda oynayabilimiyim acaba ?
  • apokoc
    Evet sen başta yanlış anlamışsın olayı .

Ekulac

2000 lira değil de 1500 lira versen yeterli .Konsolun grafik kalitesinden bahsedilirken PC'ye para vermem konsol alırım demen de ayrıca bi garip.Ama konsolun yeri ayrı haksız sayılmazsın.
  • donanim haberin en iyi dönemi bu yıl heralde 1e1 haberler, ürün incelemer, oyun tanıtımları vs süper
  • Sistemimin hakkini nihayet bu oyun verecek. PC oyumculugu son zamanlarda dususteydi neyse ki bu oyun biraz daha canlandiracak.

Merakla beklemekteyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMRECAN11

KONSOLCULARA YAZIK

Yazık sana, Sen ağız tadıyla bir RDR bile oynayamıyorsun. ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert4ever

quote:

Orijinalden alıntı: EMRECAN11

****A YAZIK

Yazık sana, Sen ağız tadıyla bir RDR bile oynayamıyorsun. ;)

Gercekten pc fanlarida bu guzel oyunu kacirdilar bu nesilde.
  • Ps3 de oynadıgınız için 6 yıllık bir fark olmuştur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sodalayn

Ps3 de oynadıgınız için 6 yıllık bir fark olmuştur

Bu da ayri bir tartisma konusu.
  • Kötü oldu bu haber benim için, şimdi zaten konsola ve tv'ye yaklaşık 2.700tl harcadım 7 ay önce. Pc'yi yenilemem çok zor.
    Sistem: core2duo 2.8ghz, 2gb ram, 1gb 5770 sizce oyunu pc'de alma riskine girilebilir mi? Yani bu sistemle orta'nın üstü ayarlarda oynanılabilir mi?
  • marfoglu
    24.08.2011 18:07:26

merak etme rdr ,kz3,unc2,geow2,gow3'u çoğu konsola özel oyunları bitirdim ve pc'de oynadığım oyunu konsol zevk vermediği için pc'ye geçiş yaptım.
  • [quoteisk0rpit

]

kardeş kardeş topladığın sistem bu oyunu oynatabilir fakat 1350 tl ona verilmez 2-3 ay beklersin dolar kuru düşünce (inventus-sanalmarketim-teknobiyotik veya vatandan) alırsın şimdi almak çok mantıksızlık olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodmoney09

Kötü oldu bu haber benim için, şimdi zaten konsola ve tv'ye yaklaşık 2.700tl harcadım 7 ay önce. Pc'yi yenilemem çok zor.
    Sistem: core2duo 2.8ghz, 2gb ram, 1gb 5770 sizce oyunu pc'de alma riskine girilebilir mi? Yani bu sistemle orta'nın üstü ayarlarda oynanılabilir mi?

Sanmıyorum.
  • peki xbox360 için grafikler nasıl olucak arkadaşlar biryerde okumustum oyun yapımcılarından biriydi sanırım xbox360 için özel ışıklandırma falan olucak diyordu.
    acaba xbox360 da nasıl bir grafik olucak????
  • Arkadas Bu kosması duvardan atlaması tam hayal etttigim gibi olmus walla güzel oyun beklicem konsolculara gecmıs olsun :D bnce pc yönelsinler. Ama CoD'un yerini hiç bişe tutmaz arkadas :D
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.