Şimdi Ara

Gameseek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben gameseek adlı sirketten wow siparis etim nedeni senditte kalmamıs olması ve 16 martta siparis verdim ama 18 mart oldu hala order placed yazıyor acaba daha önce ürün almıs arkadaslar yardımcı olabilirlermi ?

• Kimse almadımı ?
  • https://gamersloot.net/catalog/product_info.php?products_id=506
    ya burda online cd-key alıp anında oynamaya başlamak varken nie başka sitelere gidiyonuz anlamıyom gerçekten. ya D&R dan alın yada burdan, gerçi sendit güvenilir ama bizim ptt ve apartmanlardaki hırsızlar güvenilir deil
  • quote:

Orjinalden alıntı: foks

https://gamersloot.net/catalog/product_info.php?products_id=506
    ya burda online cd-key alıp anında oynamaya başlamak varken nie başka sitelere gidiyonuz anlamıyom gerçekten. ya D&R dan alın yada burdan, gerçi sendit güvenilir ama bizim ptt ve apartmanlardaki hırsızlar güvenilir deil

sendit ten oyun alan cok..sorun yasayan duymadım daha..
    sende keske sendit i bekleseydin kardes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orgulas -- 18 Mart 2006; 20:17:51 >

• Yok gameseek de sendit gibi bis sirket dediginiz gibi bizim ptt güvenilir deil o yüzden alıcısı varmıs türkiyeden gameseek in ama senditten farklı olarak elinde yoksa bile var gösterip bi cesit önsiparis alıyor allahtan biz apartman deil sitede oturuyoruz ve site tek katlı müstakil evlerden olusuo herkesin bi bhacesi var ole izinsiz giremezler
  • Evet Sonunda bu gün sabah 10 itibariyle yolladilar bakalım ne zaman gelicek insallah en kısa zamanda gelir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amazon.com / Aramex rezilliği.
    6 yıl önce açıldı
    PSN Store Dolandırıcılığı!
    7 yıl önce açıldı
    Btcturk hk.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.