Şimdi Ara

GAMESEEK.CO.UK SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gameseek.co.uk sitesinden nba 2k8 almak istedim. önce teslimat adresimle fatura adresimin aynı olması gerektiğini yazdı ben de kredi kartımın fatura adresini değiştirdim. sonra siparişimi verdim. ama üzerinden 2 gün geçmesine rağmen hala gönderilmedi yazıyordu. ben de durumunu öğrenmek için bir e-mail attım. yine cevap gelmedi. 3 tane daha e-mail attım yine cevap gelmedi. siparişimin üzerinden 5 gün geçti ve hala bana bir mesaj atmadılar. siparişimi iptal etmek istiyorum yine cevap vermiyorlar. dün de amazon'dan her zaman alışveriş yaptığım aynı kartla birşey almak istedim ama amazondan bana kredi kartımda sorun olduğuna dair bir e-mail geldi. ben dolandırıcılıktan şüpheleniyorum ama bu site de ünlü bir siteymiş nasıl böyle birşey olabilir acaba. şimdi bankayla konuşacağım acaba fazla para çekmişler mi diye. bu olay acaip canımı sıktı. ne yapmamı önerirsiniz?

• Yoğunluktan dolayı cevap vermemiş olabilirler. Genelde o tarz sitelerde bir sürü kalıp halde hazırlanmış otomatik cevaplar ile cevaplandırılır mailler. Şu ana kadar alman gerekirdi cevap ama dediğim gibi, geçici bir sorun olabilir. Bence bankayla görüşüp herhangi bir para çekilip çekilmediğine bak. Çekilmediyse ve işlemi iptal etmek istiyorsan, kartını geçici süreliğine internetten alışverişe ve mail order'a kapattır. Eğer para çekilmişse de, ne zaman çekildiğini öğrenip o bilgiyle birlikte siteye yeniden mail at. Dönem sonuna kadar da cevap alamazsan zaten çekilen ücrete itiraz edersin. Dilekçe yazarsın ve olayı da anlatırsın. Direk paranı iade ederler.
  • cevabın için teşekkürler. şimdi bankaya gidip araştıracağım bakalım ne çıkacak. hayır anlamadığım şey niye e-maillerime cevap vermiyorlar. amazon gibi yoğun bir site bile 3-4 saatte en geç cevap veriyor.
  • gameseekten 4-5 kez alışveriş yaptım dolandırılma gibi bir şey söz konusu olamaz bunlar büyük siteler
    mutlaka bir yerde hata yada gecikme yaşanıyordur
  • Bende geçen bir yere mail attım ama hala cevap yok .

Kimse türkiyedeki firmaları küçümesemesin bence . Uluslararası çalışan yabancı firmaların haline bakın
  • arkadaslar gameseek gibi yerler mail atmak için mail order ıd girmeniz gerek yoksa size cevap yazmazlar adamlar nerden bilsin binlerce alısveriş oluyor order ıd yazarsanız ve gameseek kendi sitesinden mail atabiliyorsunuz ben su ana kadar 4 alısveriş yaptım yaklasık 2 hafta gib bir sürede hepsi geldi umarım senin sorunda cozulur en kısa zamanda
  • Arkadaşlar yurtdışı siparişleriniz için ana konu var ve sabit başlık olarak mevcut.Lütfen öncelikle ana konuları kullanınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.