gamespot ödülleri tam bir fiyaskoydu. sims 3 e yılın strateji oyunu ödülü vererek zaten milleti kendilerine güldürmüşlerdi. doğru düzgün dağıtılan tek ödül bu olmuş.
Uncharted 2'ye goty veren sitelerin ödülleri hep fiyasko oldu zaten...
quote:
Orijinalden alıntı: Daxteroy
Evet hepsi PS3 fanboy.
quote:
Orijinalden alıntı: Ghost<3
quote:
Orijinalden alıntı: Daxteroy
Evet hepsi PS3 fanboy.
Beyler yılın oyunu vidyosuna verilen puana bir bakın ne derece yerinde bir tercih olduğunu o zaman anlarsın evet verilen oy sayısı 7000 ve ortalama 3.6 ne kadar yerinde bir karar olduğu gayet net anlaşılıyor
Bence o puana bakarak sadece PS3 fanboylarının sayısını görürsünüz.
Ne alaka yani şimdi MW2 o kadar iyi ise niye PS3 fanları onu seçmemiş sanki oyun ex gibi konuşuyorsun seninki anca ps3e *ok atmak başka birşey yok
Evet,seninkide ozaman MW2'ye *ok atmak.
Ben MW2 ye ?ok atmıyorum güzel oyun PCde oynayıp bitirdim ama kesinlikle PS3ün en kaliteli oyunu değil tamam diğerlerine sesiz çıkmaz ama PS3 için bu oyun normal bak kendi kişisel görüşümüde söyliyeyim bence orayı Killzone 2 de haketmiyor
He başta deseydin tamam tabi en iyi PS3 oyunu Uncharted 2'dir.Ama GOTY tartışılır.
Kardeş Ps3 sahibi olabilirim ama kör değilim GOTY için durum ne bilemem herkesin kendi fikri, benimde gönlümdeki UC2 ama Ps3 için kesinlikle UC2 1. sırada olmalı
bende cod fanıyım arkadaşlar ama uc2 gibi bir oyun bugüne kadar oynamadım.artı mw1 daha etkiliydi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme