Şimdi Ara

- Gametrailer's Tüm Ödülleri - (X360,PS3,Wii,PC) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
5.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: InfinityWard

Hey maşallah,nekadar PS3 kullanıcısı (fanboyu) varmış,tabi orjinal kullanmak başka,tebrik ediyorum.

Konudaki yorumlar ile, PlayStation 3 Fanboyluğu arasındaki alakayı açıklarsanız sevinirim.
    Bol keseden sallamak kolay tabii.
  • MW2 kapmış tüm ödülleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SolidEye007

quote:

Orijinalden alıntı: Ezio Auditore
    Herkesin görüşüne saygı duyarım öncelikle fakat yorumun haddi aşmış biraz. Oyunu oynamadın mı bitirmedin mi bilemeyeceğim ama oyunun senaryosu bir kere süper. Grafikleri de güzel. Sesleri muhteşem. Bunları geçtim, bölüm içinde kurgu süper bir kere. Bölüm içinde herşey o kadar yerli yerinde ki film izliyorsunuz sanki bazı yerlerde inanılmaz sahnelerde var zaten. Ayrıca dediğim gibi bölüm içi süper kurgulanmış ne yaptığınızı biliyorsunuz amacınız felan var yani içi boş bir oyun değil. Hollywood filmi gibi oyun olmuş resmen. Atmosfer olağanüstü savaşın içindesiniz gibi hissediyorsunuz kendinizi, yapay zekada bir o kadar güzel.

Zaten eminim aynı grafik motorunun yenisi kullanılmasa ve yepyeni sıfırdan grafik motoru olsa oyunda burada yorumlar 360 derece değişir. Sırf grafiği 1. oyuna benzer diye (ki farklar baya var) edilmedik laf bırakılmıyor.

COD MW 2 inanılmaz senaryosu, oynayışı, atmosferiyle yılın oyunu olabilir kapasitede bir oyun....

Sevgili dostum, bu oyundaki Savaş atmosferinin neden bu kadar abartıldığını anlamıyorum ? olağan üstü savaş atmosferi derken kastın nedir ? merak ettim gerçekten. Bu oyunun savaş atmosferinde olağan üstü olabilecek en ufak şey yok. Her şeyden önce; zarar görmeyen, statik bir çevre hakim oyunda. 10 yıldır pek çok oyunda, bir patlama olduğu zaman çevredeki saksı, kutu veya başka ufak cisimlerin hava uçup parçalandığını görüyoruz. Savaş atmosferi denen şey; karışık bir ortamdır, bu ortamda karambole uğrarsın, her yer parçalanır, zarar görür, hayatta kalmaya çalışırsın bir yere siper alırsın. Kaldı ki, oyunda Cover sistemi bile yok!

Gerçekçiliğin 0 olduğu bir oyunda, atmosfer'in işi olmaz zaten. Kontrol ettiğimiz karakterin silahı kullanırken verdiği tepkiler evlere şenlik. Oyunda o kadar kaliteli bir grafik de mevcut değil aynı şekilde. Bölüm tasarımlarındaki kaplama hatalarını araştırıp, toplasak ortaya rezalet bir tablo çıkar. 2D'ye ulaşan kaplamalar bile yer, yer karşımıza çıkıyor. Çevre zaten statik, zarar görme adına hiçbir şey yok. Karakter modellerimi Modern Warfare'in biraz daha detaylandırılmış hali. Silah modellemesi biraz daha geliştirilmiş. Oyun böyle bir şekilde karşımıza sunulmuş.

Fakat, Hikaye bakımından oyun gerçekten kaliteli işliyor. Orasına kimse bir şey diyemez, gerçekten Hollywood filmi gibi işliyor oyun. Ama Atmosfer, grafik ve gerçekçilik bakımından oyun, ortalamanın üzerine çıkamaz maalesef. Kimse, kimseyi kandırmasın. Bu sene'de aldığı başarılar mevcut tablo'da orta da. Modern Warfare 2; Modern Warfare'in üzerine maalesef bir şey koyamamıştır.

Eğer atmosfer adına bir şey görmek istiyorsanız; Battlefield: Bad Company 1,2 ve KILLZONE 2 oynamanızı tavsiye ederim. Savaş oyunu ne demek, atmosfer, grafik ne demek görmüş olursunuz kesinlikle.

Senin şu yorumuna baksa millet oyunu oynamayan birisi felan herneyse oyunu rezil zannedecek gerçekten o kadar abartmışsın ki ? Şimdi etraftaki bazı şeyler yıkılsa dökülse atmosfer tam mı olmuş oluyor ? Hayır. Oyun script tarzı open world değil yani zaten belli bir şeye göre oluyor herşey, ona göre etraf yıkılıyor felan filan. Bad Company böyle değil ama, gidebileceğin yön alternatifleri var, araba felan da sürebiliyorsun oyunda zaten. Herneyse bunu geçtim Call of Duty'nin atmosferinin süper olduğunu herkes biliyor şu forumda sorsan herkes Call of Duty'i seçer. Şahsen ben de seçerim. Çünkü savaşın içinde hissediyorsun kendini tam anlamıyla. Sesler, ortamlar, kurgu felan herşey muhteşem oyunda. Grafikte güzel ısrarla söylüyorum. Hatta o Washington'da geçen bölümlerde ağzım açıkta kaldı bildiğin savaştayız dedim yani.

Siz böyle hissetmediyseniz beni bağlamaz, ama genele alın bakalım sonuçlar ney oluyor ? Sadece "ben,sen" gibi şeyleri bırakın, "biz,siz" gibi düşünün, yorumlara bakın genele alın yani, oyunun aldığı notlara bakın, bakın ve görün. Zaten önyargıyla birisi bir oyunu oynuyorsa o oyun 10/10 olsa da rezil bir oyun gibi gelir. Sizin ki de o misal. Zaten son yorumda belirtmişsiniz Killzone 2'yi Call of Duty'den üstün tutarak. O zaman sizi Killzone 2'ye alalım .

• Atmosfer, atmosfer diyorsunuz, etraftaki şeylerin yıkılması, atmosfer adına çok büyük bir artıdır, olması şarttır. En basitinden savaş filmlerinde, patlama efektlerini bol tutarlar çünkü savaş atmosferini yakalamaya çalışır Yönetmen, izleyici de etkilenir. Aynı şekilde oyunlar da da geçerli, savaş atmosferini sağlamak için yıkılabilir bir çevre şart. Kaldı ki, Modern Warfare 2'nin grafikleri yetersiz olduğu için yıkılabilir çevre eklenemiyor sebebi bu, ben sana söyliyeyim. ;) Örnek olarak KILLZONE 2 ve Bad Company verdim iyi de yapmışım. KILLZONE 2 Open World bir oyun değildir hatırlatmakta fayda var. KILLZONE 2'de bulunan savaş atmosferini kusura bakma ama; hiç bir oyunda yakalayamassın. Aksini iddia edenin oyundan anlamadığını düşünmeye başlarım. Ona göre susarım.

Modern Warfare 2'de atmosfer adına olağan üstü hiç bir şey yok önceden dediğim gibi, aksini iddia etmeyin. Savaş atmosferi gerçekçilikle uzaktan yakından alakası olmadan yapılmış. Cover sistemine sahip olmayan bir oyunda, gerçekçilik ve atmosfer arıyoruz ? İlk oyunun cilalanmış halini önümüze sunmuşlar kesinlikle bundan öteye gidemez. Gerçekçilik adına oyunda hiç bir şey yok.

KILLZONE 2, Bad Company örneklerini boşuna vermedim, bu iki oyun HardCore oyundur. Bu oyunları herkes kolay kolay oynayamaz, özellikle de yeni yetme oyuncular hiç uğramasın. Silah kontrolü ve karakter tepkimeleri gerçek hayata dayalı olarak yapılmıştır. Dolayısıyla bura da çoğunluğa sorduğunuz zaman Modern Warfare tercihini yapar. HardCore oyuncular hariç. Zaten tablo orta da, Modern Warfare 2'nin bu sene yaptığı pek bir şey yok..

Modern Warfare 2, muhteşem, olağan üstü atmosfer ve grafiğe sahip bir oyun ise; KILLZONE 2 bu durumda ne oluyor merak ediyorum ? kesin Çöptür..

2 oyun arasında grafiksel olarak neredeyse 1 nesil fark var, neresi muhteşem anlayamıyorum ??
     - Gametrailer's Tüm Ödülleri - (X360,PS3,Wii,PC)

- Gametrailer's Tüm Ödülleri - (X360,PS3,Wii,PC)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRises -- 1 Ocak 2010; 20:16:57 >

• Modern Warfare 2' nin ödülü hak edip etmediği tartışılır. Sonuçta GT' nin kendi takdiridir.
    Adamlar kararını vermiş. Bir nevi yoruma kapalı yani. Kalkıp laf anlatamazsın nasıl böyle bir karar verirsiniz diye
    Ama şunu söylemeden geçemeyeceğim. MGS4 ve Uncharted 2' ye 9.3 puanı layık görmüş ve hiç bir orijinalliği olmayan yapım olarak nitelemiş sitedir GT.
    Bunun yanında Halo 3 içinse verdiği puan 9.8' dir. Övgü üzerine övgü de cabası.
    Grafik karşılaştırmalarında da PS3' ü kötüleyeyim derken, Xbox 360 grafikleri diyerek PS3 üzerinden oynanan oyunu koyup potun hasını kırmış sitedir.
    Bu kadar satılmışlığın sonunda verilen kararı ben normal karşılıyorum. GT' nin bariz PS düşmanı bir site olduğu su götürmez bir gerçek bana kalırsa

• Gene Killzonecular Gelmis Herkes Killzone Oynayamaz Demis Helal Olsun...

Herkes Killzone Oynayabilir Siz Killzone Oynuyorsunuz Daha Mi Ustun Oyuncularsiniz??? Killzone Oynayanlarin Extra Bi Yetenekleri Ustun Yanlari Yok. Killzone Misal Dragon Age Gibi Oynamak Icin Fazladan Bi Bilgi Birikimi Gerektirmiyor Ne Yazikki Buna Ragmrn Kimse Oynamiyor. Ne Satis Listelerind Adi Var Ne PSNde En Cok Oynan Oyunlar Listesinde.

Lutfen Atmosferi Sis Ve Simsekden Ibaret Olan Kontrolleri Bozuk Olan Su Oyunu Herkes Oynayamaz Simulasyon Bu Kilifina Sokmayin.

illa Atmosfer Diyecekseniz Uncharted 2 Deyin Ama Bana Gore Atmosferi New Mario Brosdan Bile Kotu Olan Killzoneu Ornek Gostermeyin Oyunu Oynamayanlari Yanlis Yonlendirmeyin Lutfen...
  • Yaa Gametrailers'ın tercihine hemen gaza gelememekte fayda var zaten. Kim bilir neler dönüyor orada, Preview zamanlarında öyle çok övüyorlardı ki, daha o zamandan yılın oyunu seçecekleri belli. Forumlarını takip edenler bilir, Editör'den tutun bütün Mod'lar oyunun çıkışına 1 hafta kala imzalarında reklamlarını falan yapmaya başladılar. Üstüne şaka gibi; 3 platformda da en iyisi seçmişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

Gene Killzonecular Gelmis Herkes Killzone Oynayamaz Demis Helal Olsun...

Herkes Killzone Oynayabilir Siz Killzone Oynuyorsunuz Daha Mi Ustun Oyuncularsiniz??? Killzone Oynayanlarin Extra Bi Yetenekleri Ustun Yanlari Yok. Killzone Misal Dragon Age Gibi Oynamak Icin Fazladan Bi Bilgi Birikimi Gerektirmiyor Ne Yazikki Buna Ragmrn Kimse Oynamiyor. Ne Satis Listelerind Adi Var Ne PSNde En Cok Oynan Oyunlar Listesinde.

Lutfen Atmosferi Sis Ve Simsekden Ibaret Olan Kontrolleri Bozuk Olan Su Oyunu Herkes Oynayamaz Simulasyon Bu Kilifina Sokmayin.

illa Atmosfer Diyecekseniz Uncharted 2 Deyin Ama Bana Gore Atmosferi New Mario Brosdan Bile Kotu Olan Killzoneu Ornek Gostermeyin Oyunu Oynamayanlari Yanlis Yonlendirmeyin Lutfen...

Bana diyorsan hocam, KILLZONE'cu falan değilim inan bana.
    Sadece iki oyunuda oynadım, bazı şeyleri inkar etmiyorum o kadar. Arkadaş Modern Warfare'nin grafiklerini sevdiği için, abartılı bir şekilde övüyor, ben de KILLZONE'u örnek göstererek sordum kendisine bu ne o zaman diye ? İki oyun arasında en az 1 nesil fark vardır. Ayrıca KILLZONE'un kontroller gerçekten diğer FPS oyunlarına benzemiyor, önce MW2 oynayın sonra KZ2'ye geçin fark belli ediyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRises -- 1 Ocak 2010; 20:23:33 >

• Best Sport Game

NHL 10 mu ? Hadi MW2 kavgaları falan olabilir ama Fifa 10 varken yani ayıptır, günahtır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robérto

Best Sport Game

NHL 10 mu ? Hadi MW2 kavgaları falan olabilir ama Fifa 10 varken yani ayıptır, günahtır.

O farklı konu zaten oyunu oynamadım haksızlık yapmayayım diye yazmadım ama...
  • Hocam her n'olursa olsun Fifa devrim yaptı yahu.
  • Cod-4 oynuyanların yarısı MW2'yi sevebilse 9.0'dan aşağı puan almaz bu oyun user rating sitelerinde,MW1'den 2 kat daha iyi bu oyun ama sevemediler nedense.NHL 10'a gelince 3-4 sitede NHL 10'u seçti amerikayla ilgili birşey bu.
  • Gametrailers'de küçük bir test yaptım.Bir adam 2010 yılının en iyi oyunu Battfield Bad Company 2 olacağını söyledi,alıntı yaparak yılın oyununun God Of War 3 olacağını söyledim (hiç sevmesemde PS3 fanboylarını belirlemek içindi) ama gördüm ki PS3 fanboyundan çok Battfield fanboyları varmış.Bu yoruma tam -26 thump (değerlendirme) geldi (değiştikçe güncellerim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daigo Umehara

quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

Uncharted dururken best ps3 game mw2 ha,geçiniz,sıradaki!

Hacı noldu sana ya başka diyarlara uçmuşsun pc falan ne ayak

Hacım,10snye kadar baktım mal mal bu adam beni nerden tanıyor diye

Naber yaw nasıl gidiyor??

Ben biraz nostalji yapayım diye bi ara pc toplayasım geldi ve topladım,grafiğim tuttu biraz,AA AF kurcalamak,Optionsdan grafik ayarlarıyla oynamak geldi içimden.Benim mazi birazda konsolculuktan öte pcye dayanır aslında,bu yeni nesiller gelene kadar hep pc başındaydım ben,playstation 2 kullanmışlığım çok çok azdır...

Bide baktım bu 360tan artık daha cacık çıkmayacak,devam oyunları aynı grafiklerle geliyor,çaktım sistemi

Konu biraz karışmış,araya KZ girmiş,SolidEye007 arkdaşımız bana göre doğruları söylüyor,yüklenmek yersiz,KZ bana göre benim oynadığım FPSler içinde en iyi yapay zekaya sahipti,çok defa hiç beklemediğim anlarda arkamdan vuruldum,atmosferide sağlamdır,silahlarında bi ağırlığı vardır ama ne senaryosu ne bölümleri nede karakterleri 5 kuruş etmez,bi kez oynadıktan sonra bi daha oynamak gelmez içinizden....

Ama MW2yi şu an 4.bitirişime doğru gidiyorum,haldır huldur bi FPS olsada,gerçeği hiç yansıtmasada,bölümlerin güzelliği,hikayenin ilerleyişi,ara videolar,telsiz konuşmaları falan benii bitiriyor.....

BFyi ben tartışmam bile,1942yi hatırlar,BF2 yi hatırlar susarım,cebinden çıkarır hepsini

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Daigo Umehara

quote:

Uncharted dururken best ps3 game mw2 ha,geçiniz,sıradaki!

Hacı noldu sana ya başka diyarlara uçmuşsun pc falan ne ayak

Hacım,10snye kadar baktım mal mal bu adam beni nerden tanıyor diye

Naber yaw nasıl gidiyor??

Ben biraz nostalji yapayım diye bi ara pc toplayasım geldi ve topladım,grafiğim tuttu biraz,AA AF kurcalamak,Optionsdan grafik ayarlarıyla oynamak geldi içimden.Benim mazi birazda konsolculuktan öte pcye dayanır aslında,bu yeni nesiller gelene kadar hep pc başındaydım ben,playstation 2 kullanmışlığım çok çok azdır...

Bide baktım bu 360tan artık daha cacık çıkmayacak,devam oyunları aynı grafiklerle geliyor,çaktım sistemi

Konu biraz karışmış,araya KZ girmiş,SolidEye007 arkdaşımız bana göre doğruları söylüyor,yüklenmek yersiz,KZ bana göre benim oynadığım FPSler içinde en iyi yapay zekaya sahipti,çok defa hiç beklemediğim anlarda arkamdan vuruldum,atmosferide sağlamdır,silahlarında bi ağırlığı vardır ama ne senaryosu ne bölümleri nede karakterleri 5 kuruş etmez,bi kez oynadıktan sonra bi daha oynamak gelmez içinizden....

Ama MW2yi şu an 4.bitirişime doğru gidiyorum,haldır huldur bi FPS olsada,gerçeği hiç yansıtmasada,bölümlerin güzelliği,hikayenin ilerleyişi,ara videolar,telsiz konuşmaları falan benii bitiriyor.....

BFyi ben tartışmam bile,1942yi hatırlar,BF2 yi hatırlar susarım,cebinden çıkarır hepsini

Hayırlı olsun hacı yaw crysis çaksaydın full 8xaa da mı oynuyorsun ben pek çakmam pc'den konsolcuyuz biz

Ben de ps3 aldım fakat 2010 oyun yılı xbox'a dönüş yapacağım gibi ps3 bana göre değil exleri şahane işte onlar tutuyor beni ps3'ü satma diyorlar

• Saol abi,8Xte tabi hacım daha aşağısı kurtarmaz2007de çıkmış olsada hala pcleri inanılmaz derecede terleten bir oyun..

Abi açık söyliyim,ben tahmin ettim senin döneceğini aslında,ki dönen pek çok arkadaşında yorumlarını okudğum zaman bi burukluk olduğunu hissediyorum,alet kötü olduğundan değilde,360ta dilediğini yazıp oynayabilen ki biz 100ü aşkın oyun oynamışızdır,böyle bi adamın sadece ps3te yapabilmesi çok zor,heleki Dead Rising 2,Lost Planet 2,Alan Wake hele hele SC:Conviction şubatta göz kırpıyorken...
  • Mgs Rising,SSF4,Fifa 11,Pes 2011,Nba2K11,Bioshock 2 vsvsvsvsvsvs kısacası hayvan bir yıl :D,bakıcaz çaresine zamanı bir gelsin bakalım ps3'ü de satmak istemiyorum ama şartlar el vermezse bye bye sony
  • 2010'da beklediğim tek oyun : Call of duty 7 ve tek DLC : Modern Warfare 2 DLC'si.
  • Ödüllendirme adil olmuş Uncharted 2 hepsini hak ediyor.
  • Kesin hak ediyordur.En iyi Multiplayer oyunda UC2'dir kesin
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.