Şimdi Ara

- Gametrailer's Tüm Ödülleri - (X360,PS3,Wii,PC)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
5.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  - Gametrailer's Tüm Ödülleri - (X360,PS3,Wii,PC)

Game Of The Year : (YILIN OYUNU)

quote:

http://www.gametrailers.com/game/gt-goty-awards-2009/12440

Call of duty : Modern Warfare 2

Best Xbox 360 Game(En iyi X360 oyunu)

Best PS3 Game(En iyi Playstation 3 Oyunu)

Best PC Game(En iyi PC oyunu)

Best Software Lineup(En iyi yazılım)

Playstation 3

Best Wii Game(En iyi Wii oyunu)

New Super Mario Bros.

Best Graphics(En iyi grafikli oyun)

Uncharted 2 Among Thieves

Best FPS Game(En iyi First Person Shooter oyunu)

Best Singleplayer Campaing(En iyi tek kişilik oyun)

Best Multiplayer Game(En iyi Multiplayer oyunu)

Best Fighting Game(En iyi dövüş oyunu)

Street Fighter IV

Best Trailer(En iyi tanıtım)

Last Guardian

Best Story(En iyi hikaye)

Biggest Surprize(En büyük sürpriz,çıkış yapan oyun)

Batman : Arkham Arsylum

Best Sport Game(En iyi Spor oyunu)

NHL 2010

Most Disappointing Game a.k.a Loser(Hayal kırıklığı yaratan oyun)

Tony Hawk Ride

Modern Warfare 2 Toplam Ödül : 6

Uncharted 2 Toplam Ödül : 3

MW2'yi kötülüyecek yazı yazmayın,yazdığınızda şikayet hakkım var ve çekinmeden ederim.

Özellikle Xbox 360 fanboyları ve PS3 fanboyları uzak dursun lütfen,kavga çıkmasın boşuna,teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InfinityWard -- 1 Ocak 2010; 19:10:46 >

• cod mw 2 nin goty olması güzel :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selfroot

cod mw 2 nin goty olması güzel :)
    Ne MW2 ymiş be nesi var da bu kadar tuttu anlamadım valla. En azından bir platformda birinciliği AC2 hakediyordu. Bari en iyi senaryo verseydiniz Ben beğenmedim bunları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

Ne MW2 ymiş be nesi var da bu kadar tuttu anlamadım valla. En azından bir platformda birinciliği AC2 hakediyordu. Bari en iyi senaryo verseydiniz Ben beğenmedim bunları

Alıntıları Göster
    benimde hoşuma gitmedi,
    cod4 mw neyse cod mw2'de neredeyse aynı oyun,
    sadece biraz makyajlanmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RED LORD CHE

benimde hoşuma gitmedi,

Alıntıları Göster
    Gametrailers'ın seçimleri, fiyasko'dan başka bir şey değil. Ancak böyle tanımlayabilirim.
  • quote:

benimde hoşuma gitmedi,

Kesinlikle katılmıyorum. Grafik olarak aşırı bir fark yok diye makyajlanmış sadece tanımı hiç uygun değil. Ardarda bitirin iki oyunuda oynayın farkı görün. Grafik dahil, atmosfer, senaryo, bölüm içi kurgu, film gibi ilerlemesi felan 2 katı artmış neredeyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ezio Auditore

quote:

benimde hoşuma gitmedi,

Kesinlikle katılmıyorum. Grafik olarak aşırı bir fark yok diye makyajlanmış sadece tanımı hiç uygun değil. Ardarda bitirin iki oyunuda oynayın farkı görün. Grafik dahil, atmosfer, senaryo, bölüm içi kurgu, film gibi ilerlemesi felan 2 katı artmış neredeyse.

Alıntıları Göster
    Anlamıyorum altı üstü bir savaş oyunu. Getirdiği bir yenilik yok birşey yok. Nerde AC nerde bu :S

• quote:

Anlamıyorum altı üstü bir savaş oyunu. Getirdiği bir yenilik yok birşey yok. Nerde AC nerde bu :S

Alıntıları Göster
    AC2 ne ya? Oda bir oyun sanki film ile oyun karşılaştırıyorsunuz,kıskanmayın hadi canlarım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ModernWarfare2

AC2 ne ya? Oda bir oyun sanki film ile oyun karşılaştırıyorsunuz,kıskanmayın hadi canlarım..

Kimin kıskançlıkdan kendini yeyip bitridiği o kadar apaçık ortada ki tarif etmeye bile gerek yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

quote:

Orijinalden alıntı: ModernWarfare2

Kimin kıskançlıkdan kendini yeyip bitridiği o kadar apaçık ortada ki tarif etmeye bile gerek yok..

Alıntıları Göster
    mw2 bunları hakediyor mu?yapmayın lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cortland Andrus

mw2 bunları hakediyor mu?yapmayın lütfen.

Alıntıları Göster
    @SONY_55
    Seninle neden tartışayım zaten PS3 fanboy olduğun k.adı olsun,mesajların olsun heryerden belli,konu benim mesaj yazmamanı rica ediyorum.

@ProtezBacak
    Hakketmese verilmezdi merak etmeyin,tek GT görmedi bu ödülü layik 2-3 site daha var aklıma gelmeyen ama en çok ödül gene Uncharted 2 aldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InfinityWard -- 1 Ocak 2010; 15:38:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: InfinityWard

@SONY_55
    Seninle neden tartışayım zaten PS3 fanboy olduğun k.adı olsun,mesajların olsun heryerden belli,konu benim mesaj yazmamanı rica ediyorum.

@ProtezBacak
    Hakketmese verilmezdi merak etmeyin,tek GT görmedi bu ödülü layik 2-3 site daha var aklıma gelmeyen ama en çok ödül gene Uncharted 2 aldı.

Alıntıları Göster
    Bence hakettiği falan yok. Savaş oyunu yaa nedir yani cidden anlamıyorum nesi bu kadar güzel bu oyunun açıkla bilelim Infinity cahil bırakma bizi

• quote:

Bence hakettiği falan yok. Savaş oyunu yaa nedir yani cidden anlamıyorum nesi bu kadar güzel bu oyunun açıkla bilelim Infinity cahil bırakma bizi

Alıntıları Göster
    Uncharted dururken best ps3 game mw2 ha,geçiniz,sıradaki!
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Herkesin görüşüne saygı duyarım öncelikle fakat yorumun haddi aşmış biraz. Oyunu oynamadın mı bitirmedin mi bilemeyeceğim ama oyunun senaryosu bir kere süper. Grafikleri de güzel. Sesleri muhteşem. Bunları geçtim, bölüm içinde kurgu süper bir kere. Bölüm içinde herşey o kadar yerli yerinde ki film izliyorsunuz sanki bazı yerlerde inanılmaz sahnelerde var zaten. Ayrıca dediğim gibi bölüm içi süper kurgulanmış ne yaptığınızı biliyorsunuz amacınız felan var yani içi boş bir oyun değil. Hollywood filmi gibi oyun olmuş resmen. Atmosfer olağanüstü savaşın içindesiniz gibi hissediyorsunuz kendinizi, yapay zekada bir o kadar güzel.

Zaten eminim aynı grafik motorunun yenisi kullanılmasa ve yepyeni sıfırdan grafik motoru olsa oyunda burada yorumlar 360 derece değişir. Sırf grafiği 1. oyuna benzer diye (ki farklar baya var) edilmedik laf bırakılmıyor.

COD MW 2 inanılmaz senaryosu, oynayışı, atmosferiyle yılın oyunu olabilir kapasitede bir oyun....

• quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

Hacı noldu sana ya başka diyarlara uçmuşsun pc falan ne ayak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daigo Umehara

quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

Hacı noldu sana ya başka diyarlara uçmuşsun pc falan ne ayak

ışığı gördü.
  • quote:

Herkesin görüşüne saygı duyarım öncelikle fakat yorumun haddi aşmış biraz. Oyunu oynamadın mı bitirmedin mi bilemeyeceğim ama oyunun senaryosu bir kere süper. Grafikleri de güzel. Sesleri muhteşem. Bunları geçtim, bölüm içinde kurgu süper bir kere. Bölüm içinde herşey o kadar yerli yerinde ki film izliyorsunuz sanki bazı yerlerde inanılmaz sahnelerde var zaten. Ayrıca dediğim gibi bölüm içi süper kurgulanmış ne yaptığınızı biliyorsunuz amacınız felan var yani içi boş bir oyun değil. Hollywood filmi gibi oyun olmuş resmen. Atmosfer olağanüstü savaşın içindesiniz gibi hissediyorsunuz kendinizi, yapay zekada bir o kadar güzel.

Zaten eminim aynı grafik motorunun yenisi kullanılmasa ve yepyeni sıfırdan grafik motoru olsa oyunda burada yorumlar 360 derece değişir. Sırf grafiği 1. oyuna benzer diye (ki farklar baya var) edilmedik laf bırakılmıyor.

COD MW 2 inanılmaz senaryosu, oynayışı, atmosferiyle yılın oyunu olabilir kapasitede bir oyun....

Sevgili dostum, bu oyundaki Savaş atmosferinin neden bu kadar abartıldığını anlamıyorum ? olağan üstü savaş atmosferi derken kastın nedir ? merak ettim gerçekten. Bu oyunun savaş atmosferinde olağan üstü olabilecek en ufak şey yok. Her şeyden önce; zarar görmeyen, statik bir çevre hakim oyunda. 10 yıldır pek çok oyunda, bir patlama olduğu zaman çevredeki saksı, kutu veya başka ufak cisimlerin hava uçup parçalandığını görüyoruz. Savaş atmosferi denen şey; karışık bir ortamdır, bu ortamda karambole uğrarsın, her yer parçalanır, zarar görür, hayatta kalmaya çalışırsın bir yere siper alırsın. Kaldı ki, oyunda Cover sistemi bile yok!

Gerçekçiliğin 0 olduğu bir oyunda, atmosfer'in işi olmaz zaten. Kontrol ettiğimiz karakterin silahı kullanırken verdiği tepkiler evlere şenlik. Oyunda o kadar kaliteli bir grafik de mevcut değil aynı şekilde. Bölüm tasarımlarındaki kaplama hatalarını araştırıp, toplasak ortaya rezalet bir tablo çıkar. 2D'ye ulaşan kaplamalar bile yer, yer karşımıza çıkıyor. Çevre zaten statik, zarar görme adına hiçbir şey yok. Karakter modellerimi Modern Warfare'in biraz daha detaylandırılmış hali. Silah modellemesi biraz daha geliştirilmiş. Oyun böyle bir şekilde karşımıza sunulmuş.

Fakat, Hikaye bakımından oyun gerçekten kaliteli işliyor. Orasına kimse bir şey diyemez, gerçekten Hollywood filmi gibi işliyor oyun. Ama Atmosfer, grafik ve gerçekçilik bakımından oyun, ortalamanın üzerine çıkamaz maalesef. Kimse, kimseyi kandırmasın. Bu sene'de aldığı başarılar mevcut tablo'da orta da. Modern Warfare 2; Modern Warfare'in üzerine maalesef bir şey koyamamıştır.

Eğer atmosfer adına bir şey görmek istiyorsanız; Battlefield: Bad Company 1,2 ve KILLZONE 2 oynamanızı tavsiye ederim. Savaş oyunu ne demek, atmosfer, grafik ne demek görmüş olursunuz kesinlikle.

• quote:

quote:

Hikayesi güzel olabilir ama ben SolidEye007 nin üstünde durduğu şeylerden bahsediyordum. Bence Goty olacak bir oyun de MW2

• quote:

quote:

quote:

Hikayesi güzel olabilir ama ben SolidEye007 nin üstünde durduğu şeylerden bahsediyordum. Bence Goty olacak bir oyun de MW2

Alıntıları Göster
    Hey maşallah,nekadar PS3 kullanıcısı (fanboyu) varmış,tabi orjinal kullanmak başka,tebrik ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: InfinityWard

Hey maşallah,nekadar PS3 kullanıcısı (fanboyu) varmış,tabi orjinal kullanmak başka,tebrik ediyorum.

Alıntıları Göster
    Gametrailers dışında GOTY olarak MW2'ye veren yok. 10 tane dergi arasında 8-9 tanesi GOTY olarak Uncharted 2'ye verdi. O dergiler ve bi bu kadarda insan fan yada yanılıyor olamaz değil mi sayın Infinity Ward. Nickinize bakıyorum birde savunduğunuz şeye. Ters olduğunu söyleyemiyeceğim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.