arkadaşlar servera başlayalı 1 haftaya yakın oldu high rate bir server. Kişi sayısı oldukça fazla sürekli event yapılıyor. İnsanın hiç sıkılası gelmiyor. Tek eksik takılabilecek Türk arkadaşlar. Eğer oynayan varsa bana ulaşırlarsa sevinirim Başlamak isteyenler için site:http://gamezaion.com
aionda henüz sağlam türk lejyonu yok ne yazık ki. bu her sw için geçerli sanırım, bende infinite ye başladım ama sıkıntıdan çıktım pek birşey yapamadan.
quote:
Orijinalden alıntı: Nymphadora
aionda henüz sağlam türk lejyonu yok ne yazık ki. bu her sw için geçerli sanırım, bende infinite ye başladım ama sıkıntıdan çıktım pek birşey yapamadan.
infinite ben de denemiştim fakat genelde hiçbir oyunda low rate private serverde sarmıyor pek... gamez aion çok eğlenceli ama kaliteli oyuncusu olan bir server fakat tek eksiği biz türkler...
quote:
Orijinalden alıntı: snksss
infinite ben de denemiştim fakat genelde hiçbir oyunda low rate private serverde sarmıyor pek... gamez aion çok eğlenceli ama kaliteli oyuncusu olan bir server fakat tek eksiği biz türkler...
Alıntıları Göster
sw bakımda sanırım, site açılmıyor.
quote:
sw bakımda sanırım, site açılmıyor.
Alıntıları Göster
valla senin şansına kardeş normalde çok nadir oluyormuş upgrade falan o da sana denk gelmiş:) geçen gün anons edildi kale savaşları olabilirmiş bu upgrade den sonra
quote:
valla senin şansına kardeş normalde çok nadir oluyormuş upgrade falan o da sana denk gelmiş:) geçen gün anons edildi kale savaşları olabilirmiş bu upgrade den sonra
Alıntıları Göster
şans
quote:
şans
Alıntıları Göster
Selam kenks, Tegmen oyunda adin ne eklemegi dusunuyorumda ;)
quote:
Orijinalden alıntı: gulle1337
Selam kenks, Tegmen oyunda adin ne eklemegi dusunuyorumda ;)
Alıntıları Göster
merhaba elyos ırkındanım nick: Kalkee
quote:
merhaba elyos ırkındanım nick: Kalkee
Alıntıları Göster
elyos iyi tarafdiydi demi? benimde orda : Guulle ve Violeent
ama niye girilmiyor oyuna hala, nasil bi upgrade mis -.-
quote:
Orijinalden alıntı: gulle1337
elyos iyi tarafdiydi demi? benimde orda : Guulle ve Violeent
ama niye girilmiyor oyuna hala, nasil bi upgrade mis -.-
Alıntıları Göster
arkadaşlar upgrade bitmiştir yumulabilirsiniz
quote:
arkadaşlar upgrade bitmiştir yumulabilirsiniz
Alıntıları Göster
aslinda skill lag olmazsa cok daha ii olurdu ...yinede bi kaç gün takılıcam güzel bi server benim hoşuma gitti
quote:
Orijinalden alıntı: tyfa3
aslinda skill lag olmazsa cok daha ii olurdu ...yinede bi kaç gün takılıcam güzel bi server benim hoşuma gitti
Alıntıları Göster
skill lag derken neyi kastediyorsun arkadaşım ben hiç lag sorunu yaşamadım bu arada takılmak istersen ulaşabilirsin bana. Az önce forumda okuudm adamlar serverı donanımsal olarak upgrade etmişler hızla büyüdüklerini söylüyorlar ve gelirleri çok iyiyimiş
quote:
skill lag derken neyi kastediyorsun arkadaşım ben hiç lag sorunu yaşamadım bu arada takılmak istersen ulaşabilirsin bana. Az önce forumda okuudm adamlar serverı donanımsal olarak upgrade etmişler hızla büyüdüklerini söylüyorlar ve gelirleri çok iyiyimiş
Alıntıları Göster
item lagg skill lag.tuşa bastınmı gecikmeli cast yapıyo buda sinir bozucu baya...ben quest filan yabıyom fikir sahibi olabilmek için bide itemları deniyorum o yüzden hoşuma gitti ....bide ben asmoyum takılamatız beraber ...
quote:
Orijinalden alıntı: tyfa3
item lagg skill lag.tuşa bastınmı gecikmeli cast yapıyo buda sinir bozucu baya...ben quest filan yabıyom fikir sahibi olabilmek için bide itemları deniyorum o yüzden hoşuma gitti ....bide ben asmoyum takılamatız beraber ...
Alıntıları Göster
beyler kanat olayı nasıl, 2-3 kanat mı var yoksa kanat çeşitliliği çok mu, ben biraz takıntılıyım kanat olayında, birde donate durumu nedir?
quote:
beyler kanat olayı nasıl, 2-3 kanat mı var yoksa kanat çeşitliliği çok mu, ben biraz takıntılıyım kanat olayında, birde donate durumu nedir?
Alıntıları Göster
high rate de Tian aion tek geçerim en iyisi bence
quote:
Orijinalden alıntı: Miayke
high rate de Tian aion tek geçerim en iyisi bence
Alıntıları Göster
Oyuna başladımda şu skillerdeki gecikme daha başlamadan bezdirdi beni... Bir Assassin bu sunucuda oynanmaz anladığım kadarıyla.
s.a bnde bu gun yeni yükledm oyuna giriyor ama hepsi çince pek anlamadm gamezaion her zmn acık mı onu bilmıyorum bi yardımcı olursan sevinırım
quote:
Orijinalden alıntı: dastolon
s.a bnde bu gun yeni yükledm oyuna giriyor ama hepsi çince pek anlamadm gamezaion her zmn acık mı onu bilmıyorum bi yardımcı olursan sevinırım
ben aion online(orjinal) aldim fkt gamez aion kurunca not your country hatası verdi ncsoft launcher den north america yaptım bu sefer iyice allak bullak oldu
quote:
Orijinalden alıntı: qweqwert
ben aion online(orjinal) aldim fkt gamez aion kurunca not your country hatası verdi ncsoft launcher den north america yaptım bu sefer iyice allak bullak oldu
Alıntıları Göster
Yazılar çince nasıl normale dönüştürebilirim ?
quote:
Orijinalden alıntı: TheHonor85
Yazılar çince nasıl normale dönüştürebilirim ?
Alıntıları Göster
selam arkadaşlar snkss dostum siteye üye oldm oyunu ındırdım yaklasık 8gb falan yukledım neyse bu gamezaion.comdan uyelgıde aldk ama oyuna gırıyorum accountla sıfreyle ıd and password does not match dıo :S bı yardımcı olrsan sana zahmet teşekkrler sımdıden