ya oyuna gıremıyorm ben account alıyorm ıd and passwrd does not match dıo nerden alıcaz yanls yerdenmı accont alyrm bırı bısı sölesın lften
oyunda country sorunu alanlar infnitide oynayanlardir nedeni na cilentiyle girmeleri olay euda gamezin cilenti eu
ya bı soruna cevap verıcek olan yokmu
yazmayın tamam bısey sız yazana kadar oyunu sıldım. yapacagınız ıs bu demekki!
bende denedim bu serverı. 3 saatte 50 level oldum. thabata spear aldım. üst başı dizdim. bayağı oyuncu var ama dedikleri gibi skil laglar can sıkıyor. bide bazı mobların drobu çok fazla bazılarının ise manastonedan başka bi şey düşürdüğü yok. mesela calydon lara gittim para kasmak için paso ıvır zıvır düşüyor.heryerde uçulabiliyor. normal ve abyss stigmalar otomatik geliyor. infinite serverda deneyemediğim skill ve itemları deneme fırsatım oldu. eksik çok şey var ama zevk veriyor.
gamez aion clienti eu dedinde denedim aynı hata europe de zaten yaptım kurdum not your country hatası alıorum hic bi zamanda north america yapmadım
bende gamezaion a basladım fakat oyun çince ne yapmak lazım :)
kurdum hele sukur arkadas biseyler yapıo ingilizce icin bisey yukluo %42 suan hadi hayırlısıyla dedigini gore korece de bazı farklı seyler varmis ingilizce yapınca bazı seyler degisiomus bilmiom valla(korece daha ii yani)
Şu anda oynayanlar varsa haberleşelim arkadaşlar.
var mı gamez oynayan varsa hangi server hangi ırk nick falan verin de haberleşelim baya Türk varsa ben de oynamayı düşünüyorum burada
herkes infintie aionda gamez aionda özelikle greed serveri elyos ırkında only turks diye kuvvetli bi legion var ben ne kadar asmo tarafında olsamda onlarla pvp yapmak güzel
bende yeni başladım lumiel elyostayım oynayan arkadaşlar varsa Noluoyaa nickim bana ulaşsınlar.