Şimdi Ara

Gaming Kulaklık Önerisi, Asus mu Steelseries mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kulaklık arayışına girdim ancak çok fazla model var. Videoları izledim ama her videoda tanıtılan ürünü iyi diye lanse ediyorlar. genelde WoW oynuyorum ama arasıra battle royal oyunlar da oynarım. Discord yoğunluklu kullanmayı düşünüyorum. en büyük sıkıntım kafamı sıkıp baş ağrısı yapmasın ve kulaklarımı terletmesin.Tabi bunun yanında dayanıklı olmasını istiyorum aldıktan 2 sene sonra kullanılmaz hale de gelsin istemiyorum. aynı fiyata sahip 2 model arasında kararsız kaldım. Asus dayanıklılık olarak SS ise rahatlık olarak ön plana çıkıyor. önerebileceğiniz farklı marka model varsa değerlendirebilirim. Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

Trendyol.com
    SteelSeries Arctis 5 2019 Edition 7.1 RGB Gaming Kulaklık Arctis5 | Trendyol
    https://www.trendyol.com/steelseries/arctis-5-2019-edition-7-1-rgb-gaming-kulaklik-p-3890646

• Mesajınızdaki modellerin ikisini de denemedim. Fakat kulak kısmını ağrıtma, terletme konusunda çok sorun yaşayan biri olarak Corsair Void Pro aldıktan sonra bir problem yaşamadım. Kardeşimde de Logitech G231 var, o da oldukça iyi ve rahat bir kulaklık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Argonath LXI -- 4 Mayıs 2020; 14:13:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Razer Laptop mu MSI Laptop mu?
    8 yıl önce açıldı
    Gaming laptop önerisi
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.