Şimdi Ara

Gaming laptop mu masaüstü pc mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba benim yardım istediğim konu şu ; 4 yıldır lise bitince pc alıcam diye para biriktiriyordum ve geçen hafta üni sınavına girerek liseyi bitirdim şimdi pc alıcam ama benim tek amacım oyun oynamak o yüzden masaüstü pc den daha iyi performans alırım diye onu istiyorum ama çevremdeki çoğu kişi başka şehire gitme olasılığım çok yüksek olduğu için masaüstü sıkıntı çıkarır laptop ile daha kolay olur diyor. gaming laptoplar da öyle ucuz değil en az 8k para vermek gerekiyor ben 8k para ile masaüstü pc toplasam daha iyi bir sistem toplamış olmam mı ve özel yurt veya eve çıkma gibi bir durum olursa hem masaüstü işi daha kolay olur devlet yurdunda çalınma olasılığı var sonuçta 1 kere gideceğim şehre götürüp bir daha yazın getiricem. Kısacası 8-10 k para ile gaming laptop mu almak daha mantıklı yoksa pc toplamak mı benim gibi başka şehire gitme olasılığı olan biri için.... teşekkürler

• Sana kalmış, yurtlar özel olsa da masaüstü bilgisayar sıkıntı çıkarır yer kaplaması bakımından. Eve çıkmayacaksan laptop al derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Razer Laptop mu MSI Laptop mu?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.