Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar Laptop Ram'i Değiştirir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlgili bölümde kimse olmadığı için konuyu buraya açıyorum.

Acaba ürün garanti dışı kalmadan ram değişimi yapılıyor mu?Yoksa sadece toshiba servisleri mi yapıyor,bilgisi olan var mı?

• Yok mu bilen?
  • Sayfa başı.
  • bilgiğim kadarıyla Ram değişimini kendin de yapsan garantiyi etkilemiyor
  • laptopu vatandan alırsan ramleri takarlar vatandan almadıysan sen yada servise yollayabilirler
  • Ram değiştirmek çok zor birşey değil ki. Ben geçen hafta Vatan computer'dan 2x1 GB laptop ram'i aldım. Kendim taktım bilgisayara..
  • arkadaşım bimekste 10 ytl ye taktırdım ben bide bonus karta 6 ya böldü 9,90/6 yaptılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc ekranı için TV mi? Monitör mü?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Garanti kapsamı olayı sakat bir olay, tavsiye edilen ürün kullanadınız diye baş ağrıtabilirler. Yok servis kendisi satıyor ve takıyorsa diyecekleri bişey olamaz =)
  • ram değiştirmekle garanti bozulmuyor diye biliyorum. ancak harddiskte falan oluyor. boyalı vida ram kapaklarında yok sanırsam. serviste yapsanız ekstradan bir ton para alırlar kendiniz değiştirin gitsin. ben ramleri değiştirdim. yazın harddiskim bozuldu. istanbula gönderdim acer ı. garanti kapsamında değişti. böyle de kanıt veririm yani.

hatta bendeki 4200 devirlik hitachi hdd bulamadılarda rica ettim fiyat farkı olmadan 5200 devirlik seagate taktılar saolsunlar.
  • garanti bozulmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.