Şimdi Ara

Gaming Laptop Önerisi - Fiyat sınırsız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu an Türkiyede satışı olan , gaming laptop öneriniz nedir ? Fiyat için kriterim yok 10-15k ayırabilirim. Özellik olarak bildiğiniz en iyi nedir ? Türkiyede satılıyor olması benim için önemli.

İstanbul bilişim de gördüğüm beğendiğim pc bu ama daha iyi bir öneriniz varsa beklerim lütfen. Her marka olabilir

http://www.istanbulbilisim.com.tr/asus-g-series-g751jy-dh72x-notebook-fiyati,143816.html

• 980m sli lı herhangi bir laptop gaming laptop içinde en fazla performansı verir.Bu versiyonlar sanırım şuan Türkiye de sadece monster ve viktor da var.Ancak bütçe sınırı yok ise yurt dışından alienware almaya bakın,aynı zaman da yakında msi gt80 titan gelecek o da 980m sli ile gelecek versiyonu var.

Örnek :

http://www.monsternotebook.com.tr/monster-notebook-semruk/monster-semruk-s7-v2-1-17.3.html#.VM-SUWisUWB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ofrome -- 2 Şubat 2015; 17:05:58 >
  • Belki sorduğunuz şeye verilmesi gereken cevap değil ama bu kadar fazla para verip alacağınız laptop 5 sene sonra çöp olacak ve hangi donanımı yaparsanız yapın asla bir konsol istikrarı vermeyecek..4-5 bin lira olabilir makuldur ama fazlası gereksiz bence. 4 bin liraya masaüstü toplasanız laptopta alacağınızın iki katı fps alırsınız sanırım. Veya o paraya dev ekran bir tv ve ps4-xbox alsanız yanına da ortalama bir laptop bile alabilirsiniz toplam 5 bin lira harcarsiniz. Tabiki karar sizin ben bir öneri getirdim çünkü bir laptopa o kadar para vermek çok mantıklı değil karşılığını alamazsınız laptopta o paranın..yine de öneri olarak msi cihazlara bakın yeni gt72 kasalar soğutmada çok başarılı diyorlar ayrıca 4xmSATA yuvası ile raid3 desteği sunuyor. Asus da güzelmiş ben olsam asus alırdım çok güzel bir kasası var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar büyük bütçeniz varsa gaming dizüstü yerine masaüstüne yönelmek gerek diye düşünüyorum çünkü bu cihazlar prize takılı olmadan zaten düzgün oyun oynanmıyor yani yine prize mahkum oluyorsunuz. Her ne kadar yeni modellerin bazıları güncelleme imkanı sunuyor olsada limitli oluyor.Yine de Dizüstü isterseniz imkan varsa Alienware veya yurtdışı imkanı yoksa MSI modellerine bakın.
  • Hocam bu paraya gercekten istedigini alabilirsin.alienware baya guzel modelleri var. Fakat bence cok gereksiz bir tane ps4 veya xbox one al yanina da guzel.bi gaming al oyun oyniycagin icin laptopta cok sikiyor yok suraya koy yok fise tak Sogutucu al vs vs ama yinede siz bilirsiniz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.