Şimdi Ara

Gaming Laptop Pişmanlıktır (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
2
Favori
3.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • thinkpad ve macbook candır, gerisi heyecandır. Laptopla oyun olmaz. Eşyanın tabiatına aykırı. Git steamdeck al daha iyi.

• Illaki laptop lazimsa ve masaüstü de alamıyorsunuz tavsiyem iyi bir office/iş veya multimedia dizüstü bilgisayarı almaniz olur. Oyunlari geforce now ile oynarsınız. Hatta bir de monitör alirsaniz geforce now ultimate ile 4k da oyun oynarsiniz. Kesinlikle tasarruf edersiniz zaten internet olmak zorunda geforce now yuzunden internet baglatmayacaksiniz. Elimde sistem olmasa kesinlikle boyle yapardim. Oyunlari geforce now da oynayacaginiz icin laptop unuz isinmaz, yipranmaz senelerce kullanirsiniz. Laptoplarin en büyük derdi sicaklik sorunudur. Ssd ler bile masaüstüne gore 20 derece daha sicak çalışıyor laptopta. Ekran kartinda 80c islemci de 90c lerde uzun sureli kullanildiginda makinenin isinmayan parcasi kalmiyor. Masaüstünde ben 60c lerde gezerken laptoplar islemci de benden 25c-30c fazla ekran kartinda da 20c fazla sicaklikta çalışıyor. Ömrünü kisaltiyor elbette. Bulut oyunculuk bence ozellikle gaming laptoplarin işini bitirebilir. Uzun süre gaming laptop kullanmış ve masaüstüne geri dönmüş birisi olarak söylüyorum bunu. 5000 saat civarindayken laptop bir anda gitti. Zaten ısıdan dolayi bir sürü sıkıntı cikarmaya başlamıştı. Ne gibi derseniz islemci aslinda 88 c yi geçmiyordu, ekran kartı da 75 c yi geçmiyordu. Iki bilesen bazında bakarsaniz aslinda sicaklik problemi yoktu. Lakin guney köprüsü bu sicakliklara dayanamadi (kucucuk alanda iki bilesen tum bileşenleri isitiyor) ve ilk önce hoparlörden isininca parazit sesi yapmaya başladı. Hoparlörü devre dışı bıraktım kablosunu söktüm. 6 ay sonrada komple öldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One Shot One Kill -- 18 Şubat 2025; 12:43:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 8 senedir gaming laptop kullanıyorum hiç böyle sorunlar yaşamadım. her zaman altında soğutucuyla kullanırım yalnız.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.