Şimdi Ara

Gaming laptop tavsiye ricası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• forumda seçenek olarak monsterı çok gösterdim sebebi monsterın fanıyım sanılmasın yani böyle düşünülmesi :)

ince performanslı ve şık bir laptop. bunlar yanında artıları thunderbolt girişi oluşu. hp omene gelirsek rgb klavye olmayısı bence büyük eksik. sebebi genel rakiplerinin bunu sunuyor olması.

bunlara ek olarak monsterın 15" modelli 1070 li ekran kartı olanhttps://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/MONSTER-TULPAR-T5-V16-1.html#.WoUiOahl-Uk modeline bakabilirsin. belki msi gibi 120 hz monitörü yada thunderbolt çıkışı yok fakat . daha ileriye yönelik bir laptop. bazı teknoloji severler şunu da dicek 1070 var fakap 1080p ekranı var 2 k olsa molsa falan falan. 1070 şuank oyunlarda 2k açıyor bundan 2 yıl sonra normal 1080p anca yeterli olacak ve o dönemde ise 1060 ekran kartı biraz zayıf kalcak.

ilerde thunderbolt ile harici ekran kartı takar upgrade yaparım diyorsan msi al. fakat ben onlarla uğraşamam dersen bence monster modelini gözden geçir. özellik eklemeleri yapabiliyorsun. ekstra m2 girişide mevcut. bu fiyat segmenti kafa karıştırıcı segment bu yüzden direk şunu al diyemem. gözden geçirmen için tavsiyede bulunmak istedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    laptop tavsiye
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.