Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

gaming laptop tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, nasılsınız iyi misiniz? Benim kafam çok karışık. New york'a gideceğim, 1000-1200 dolar arası bi bütçem var gaming laptop almayı planlıyorum. Bir kaç ürün arasında kaldım en çok kafama yatan lenovo y50 serisi oldu:

http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/lenovo/y-series/y50/

Diğer markalardan bak şu da var daha ucuz şöyle iyi veya şu var birazcık pahalı ama şöyle yönleri iyi dediğiniz ürün tavsiyelerini bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ragist -- 18 Ağustos 2014; 18:21:24 >

• Ben bi suredir arastirma halindeyim, o fiyata, o ozelliklerle bi ultrabook mumkun degil bulamazsin piyasada su anda.Normal, kalin, benzer ozellikli,"benzer fiyatli" urunlere gore tasarim, incelik muthis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen inceliği ve tasarımı çok iyi gerçekten ama merak ettiğim şu aynı özelliklerde bi msi dell değer mi sence? hani kağıt üstünde aynı ama msi şöyle böyle kalitesi falan üst seviye tam gaming denir mi?

• Alicagin msi da cok benzer ozelliklerde olacak ve ultrabook olmayacak:)
    Dellin zaten bu fiyat araliginda kaliteli bi urunu yok tr piyasasinda, amerikada bilemem.Sonucta cikali fazla olmayan bi model,yenilik her anlamda iyidir teknoloji konusunda:)Tereddut etmeden alabilirsin bence, pisman olacagini sanmiyorum.

• ben de aynı şejilde düşünyorum teşekkürler farklı düşünen arkadaşların yorumlarını beklerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ismet470

merhaba arkadaşlar, nasılsınız iyi misiniz? Benim kafam çok karışık. New york'a gideceğim, 1000-1200 dolar arası bi bütçem var gaming laptop almayı planlıyorum. Bir kaç ürün arasında kaldım en çok kafama yatan lenovo y50 serisi oldu:

http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/lenovo/y-series/y50/

Diğer markalardan bak şu da var daha ucuz şöyle iyi veya şu var birazcık pahalı ama şöyle yönleri iyi dediğiniz ürün tavsiyelerini bekliyorum.

Hocam new york'a ne amaçla gidiyorsunuz, okul yada eğitim amaçlı ise ve orada kalacaksanız alın ama; Lenovo'nun türkiyede 2900 liraya sattığı y50 modeli amerikada indirimde 1200 dolar. Aradaki 300 lira fark için Türkiyede garantisi geçmeyen cihazı alıp kendinizi zora düşürmeyin. Bir müddet orada ikamet edecekseniz düşünebilirsiniz lakin

• şu an 3000 küsür satılıyor türkiyede ben dokunmatikli modelini indirim kuponu bulup 1100 dolara newegg.com'dan aldım (dokunmatiksiz fiyatına) seyahat için gitmiştim döndüm. sorularınız varsa yanıtlayabilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Notebook Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Laptop tavsiyesi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.