Şimdi Ara

gaming mause yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • G500'lerde yaygın olarak double click sorunu var. Benim G500'de bir kaç gündür sapıtmaya başladı.

Bende yeni mouse arayışı içerisindeyim.
  • deathadder iyidir. bende zowie ec1 aldm 2.el. bugun kargolicaktı arkdş. forumdada inclemesini paylaştm belki yardımcı olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FERFEROS

G500'lerde yaygın olarak double click sorunu var. Benim G500'de bir kaç gündür sapıtmaya başladı.

ne kadar süre sonra sorun çıkarmaya başladı bide başka problem çıkarıormu g500 hakkında bilgilendirirsen çok iyi olurdu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zetronom

quote:

Orijinalden alıntı: comrade47

quote:

Orijinalden alıntı: zetronom

quote:

g500 araştırdım işimi görecek sanırım çok teşekkür ederim arkadaşlar, farklı markalardan alternatif sunabilecek biri warsa bekliyorum henüz satın almadım..

bu siteye göz at istersen.daha yeni rat 9 aldım buradan sağlam site hızlı kargo....
    http://www.firebal.net/asp/index.asp

siteye baktım kardeşim istediğim ürünler yok ama hoş bi site işimi görecek güvenilirmi onu öğrenebilirmiyim??

merak etme sipariş ver aynı gün kargoda rat 9 ve sonra yedek pil aldım 24 saat geçmeden elime geldi

eyw kardeşim tavsiyeni göz önünde bulunduracam saolasın :)

• quote:

quote:

G500'lerde yaygın olarak double click sorunu var. Benim G500'de bir kaç gündür sapıtmaya başladı.

ne kadar süre sonra sorun çıkarmaya başladı bide başka problem çıkarıormu g500 hakkında bilgilendirirsen çok iyi olurdu..

2 sene oldu herhalde dostum. Arkadaşımda kendi G500'ünün de yavaş yavaş ölmeye başladığı söylüyor.

Rat 5 almayı düşünüyorum bende. Bu arada firebal güvenilirdir. Önceden bir kaç alışverişim oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

2 sene oldu herhalde dostum. Arkadaşımda kendi G500'ünün de yavaş yavaş ölmeye başladığı söylüyor.

Rat 5 almayı düşünüyorum bende. Bu arada firebal güvenilirdir. Önceden bir kaç alışverişim oldu.

2 sene için 100 lira wermesem iyi olacak gibi g9x yada başka bi fare hakkında bilgin warmı peki???

• x7 kullandım tafsiye etmem hassasiyetinde problem var...
    g500 fps oyunları için idealdir ama bana biraz hantal geliyor, kimisine çok iyi geliyor ama söylediğim gibi hassasiyetinde problem yaşamadım hiç bir zaman..fps oyunları ideal
    bütçem yeter diyorsan Razer tafsiye ederim..Bana göre en güzeli razer hassasiyet olsun tıklama olsun rahatlık olsun .Şu an naga kullanıyorum mmo-rpg oyunları için mükemmel bir mouse .Fps oyunları içinde kullanabilirsin başarılıdır..
    ama yanında bir de normal bi mouse pad fena gitmezdi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enlprck

x7 kullandım tafsiye etmem hassasiyetinde problem var...
    g500 fps oyunları için idealdir ama bana biraz hantal geliyor, kimisine çok iyi geliyor ama söylediğim gibi hassasiyetinde problem yaşamadım hiç bir zaman..fps oyunları ideal
    bütçem yeter diyorsan Razer tafsiye ederim..Bana göre en güzeli razer hassasiyet olsun tıklama olsun rahatlık olsun .Şu an naga kullanıyorum mmo-rpg oyunları için mükemmel bir mouse .Fps oyunları içinde kullanabilirsin başarılıdır..

peki 100 lira civarı bütcem var ve g9x almayı düşünüyorum uzun ömürlü olsun diye onun yerine tavsiye edebileceğin bi model var mı aynı fiyat civarında?
  • g500 olabilir aslında , g9x görünüşü hoşuma gitmiyor pek :)
    2 tane g500 mousem vardı ikiside yaklaşık 2 sene içinde bozuldu kablosunda arıza felan çıktı onun dışında şu an bile sağlam bazen mouse devredışı kalıyor tek sorunu bu ..İlla logitech alacam diyorsan g500 ü de düşünebilirsin fps oyunları için fena sayılmaz..g9x hakkında hiç bir fikrim yok.
  • G700 al.
  • 40-50 lira civarı en alınabilir bu gbi duruyor ,itirazı olan var mı yukarıda hassasiyet sorunu var dense de G300 de de tonla sorun var 40 liraya alabilirsem p f gibi geldi;

http://www.exa.com.tr/a4tech/mouselar/xl750bh_a4techxl750laserlaser-339-11181.html
  • quote:

quote:

peki 100 lira civarı bütcem var ve g9x almayı düşünüyorum uzun ömürlü olsun diye onun yerine tavsiye edebileceğin bi model var mı aynı fiyat civarında?

hala logitech arıyorsan sitede buldum senin istediğin fiyatta işine yararsa incelersin

http://www.netteonline.com/910-001262-G500USB5700-dpi-Lazer-Oyuncu-MouseGri,PR-52599.html

• quote:

quote:

bence 2.l temiz razer deathadder almalısın

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.