Bildirim
gaming mause yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Logitech G500'e bir göz atın bence. Kullanıcı yorumlarını okuyun mutlaka özellikle soyulma sorununu birebir yaşayan gördüm. -
g500 çok ağır gelmişti bana. ama çoğu kişi tavsiye ediyor. -
g500 araştırdım işimi görecek sanırım çok teşekkür ederim arkadaşlar, farklı markalardan alternatif sunabilecek biri warsa bekliyorum henüz satın almadım.. -
quote:
Orijinalden alıntı: comrade47
g500 araştırdım işimi görecek sanırım çok teşekkür ederim arkadaşlar, farklı markalardan alternatif sunabilecek biri warsa bekliyorum henüz satın almadım..
bu siteye göz at istersen.daha yeni rat 9 aldım buradan sağlam site hızlı kargo....
http://www.firebal.net/asp/index.asp -
-
counter için microsoft 1.1 eli büyükler için 3.0 öneriyorlar. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: zetronom
quote:
g500 araştırdım işimi görecek sanırım çok teşekkür ederim arkadaşlar, farklı markalardan alternatif sunabilecek biri warsa bekliyorum henüz satın almadım..
bu siteye göz at istersen.daha yeni rat 9 aldım buradan sağlam site hızlı kargo....
http://www.firebal.net/asp/index.asp
siteye baktım kardeşim istediğim ürünler yok ama hoş bi site işimi görecek güvenilirmi onu öğrenebilirmiyim??
-
quote:
Orijinalden alıntı: inFiniTyDark
counter için microsoft 1.1 eli büyükler için 3.0 öneriyorlar.
buradan söylüyorum microsoftun 4 ayrı modelini denedim içinde her fiyattan faresi wardı ve 1 sene sonra donma problemi yaşadım hepsinde de herhangi bi darbeye maruz kalmadan bozuluyor fareleri kesinlikle almayın aynı paraya başka fare alın pişman olmazsınız. -
quote:
quote:
quote:
siteye baktım kardeşim istediğim ürünler yok ama hoş bi site işimi görecek güvenilirmi onu öğrenebilirmiyim??
merak etme sipariş ver aynı gün kargoda rat 9 ve sonra yedek pil aldım 24 saat geçmeden elime geldi
-
quote:
quote:
buradan söylüyorum microsoftun 4 ayrı modelini denedim içinde her fiyattan faresi wardı ve 1 sene sonra donma problemi yaşadım hepsinde de herhangi bi darbeye maruz kalmadan bozuluyor fareleri kesinlikle almayın aynı paraya başka fare alın pişman olmazsınız.
doğrudur ben kullanmadım bilmiyorm. bide bunlar bayagı eski mouse. genelde okudugum yorumlarda eski tarihi geçmiş yorumlardı. ama genede aklında bulnsn dedm ardkşın. :) -
quote:
aynen hocam şuan piyasada daha iyi aletler vardır eskidi artık bunlar -
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: LikeAG6
quote:
Orijinalden alıntı: Adolf.Hitler
quote:
Orijinalden alıntı: LikeAG6
quote:
Orijinalden alıntı: Adolf.Hitler
zamanında A4tech X7 yani bunu kullanırdık güzel aletti
az wow counter oyanamadım onunla
aynen hocam ya mükemmel aletti :D
yalnız bayagı pislik baglıyodu sürekli silmeme rağmen ve click sesi çok azdı o yüzden seviyorum bu mouse u
aynen hocam aşırı pislik tutuyordu kürdanla temizliyordum arada birde el terletmiyordu
-
quote:
quote:
Rat9'dan memnun musunuz,ergonomi filan?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Brain Damaged
quote:
quote:
çok memnunum...ama dediğim gibi mouse biraz büyük..ele göre oturması için ek parçaları var ama ben hiç kurcalamadım.küçük mouse alışkın olana zor gelebilir...onun haricinde tasarımı muhteşem sanki bu dünyadan değil gibi duruyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TİTAN-X -- 30 Mart 2013; 23:02:53 >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Brain Damaged
quote:
quote:
çok memnunum...ama dediğim gibi mouse biraz büyük..ele göre oturması için ek parçaları var ama ben hiç kurcalamadım.küçük mouse alışkın olana zor gelebilir...onun haricinde tasarımı mutteşem sanki bu dünyadan değil gibi duruyor
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- mouse takılma sorunu
- steelseries garanti
- logitech dongle eşleştirme
- everest bluetooth klavye bağlamak
- yazılım için klavye önerisi
- tilda işareti
- çap işareti
- gaming hub nedir
- klavye ışığı açma
- mouse dpi ayarlama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X