".Oyun oturunca başlar sanırım turnuvalar vs" bu kısmı bilmiyorum gw 1 oynayıcısı olmadıgımdan. Şuanda girdigimiz spvp yani hereks itemlerini bedava aldıgı ve 80 olduu yer tamamen karambol ve hiçbir amacı yok oyunda. bunu yazanlar gw 1 basından beri oynayan birton insan. ben kendimde günlerce girdim spvp ya turnuva vs bilmiyorum sadece normal girilenden bahsediyorum oynadım saatlerce tamamen karambol işi.
6 8 10 artık tam olarak kac kişiye kadar cıkıyor tam bilmiyorum ama birşeyde yazdıgınız gibi bireysel taktik yetenek vs varsa burda en agır taktik spvpde demek sadece komedi olur. birşey sadece bireysel olarak degerlendirilebiliyorsa pvp alanında o iş karambole döner.
Wow da arenada bireysel taktikmi var ? YOk. 2v2 dede yok 3v3 dede yok 5v5 de deyok. Nerde var o dedigin Bg lerde var bg ler ney karambol savaşlari.
Olay cok acık net zaten. o dediginiz turnuvalar vs onlar hakkında yazdıgım tek bir cümle yok bilgimde yok cunki. ben kendim girip günlerce oynadıgım şeyi yazıyorum. yani ben 2 mi 3 level kenmi girdigimde ilk arka arkya 5-6defa kazandık ben daha hangi tuşa bascagmı bilmiyordum .. en agır taktikli oyun buysa gw de way haline ozaman oyunun :) Öyle olmadıgı bir gercek Spvp karamboldur diyenler yıllardir gw oynayanlar.(spvpden kastım 3-5 10 levelda direk girip 80 level olup skillerin acık itemlerin bedava aldgımız oyunlar)
Yani siz daha oyunun o sunu bilmeyen birilerinin (2kişi girdik basta sonra 3 kişi) bile buna girip kazanması bu oyunun muhteşem taktik yada arkadasımızın yazdıgı gibi " bu oyunun en strateji dolu noktası" eger böyle ise demek ki biz kendimiz aşmısız artık oyunu hiç oynamasakda 1-2saat icinde en strateji noktasında bile başarılı oluyoruz heralde 3-4gün oynaıdk sırf pvp olarak denk gelmiş de olamaz okadar üst üste.Ben oyunun agirligini basitce anlatmak icin wow dan bg arena örnegi verdim yoksa www guildlerle kalabalık vs oldugunu bende biliyrum.
Unutmadan bir oyunda 6 9 10 artık kac kişi ise bukadar insanın oynadııg bir pvp alanında "tamamen bireysel başarıya bakıyor" yorumu yapiliyorsa bu benim yadıklarımı zaten dogrular karambol oldugunu acıkca ifade eder. Hiçbir strateji gerektiren ciddi pvp de sadece kişini bireysel başarısına bakmaz takım oyununa bakar buda nerde var wvwvw de var . ozaman bu oyunu en stratejik nokta savaşi wvwvw oluyor. Gw 1 den beri oynamadıgmız icin kısıtlı bilgi ile sadece sizin dediklerinize göre yazdım. daha sonrada dediginiz "Oyun oturunca başlar sanırım turnuvalar vs." bu kısımdan hiç bir bilgim yok
Oyuna girdim biraz kastım sonra spvp girdim baya kazandık 10 kere oynadıysak 7 sini aldık cıktım sıkılınca guilde dedimki beyler ya bu nekadar kolay daha skilerin 1tanesinin ne işe yaradıgını bile bilmiyorum ama cogunu kazandık direk yazılanalr spvp cok önemli degil genellikle karambol oluyor. aynen yazılan bunlar. (benim dedigim dogru demiyorum yanliş anlasılma olmasın sonucda 2haftadir gw oynuyorum gw 1 den beri oynayanlar daha iyi bilirler sadec suanki halini yazdım ben)
NOT: Yanliş biliyorsam detayli bilgilendirme yaparsanız sevinirm ama bana gelip herkesin 80 level ayni itemle oynadıgımız yani spvp denilen normal turnuva vs olmayan 5 levelkende herkesin girdigi karambole gecen oyunu oyunu en taktik yönü demeyin lütfen oyunun en agir taktik oyununda 3 tane daha 1tane skili bilmeyen adam varken oyunlar kazanıyorsak ... :)
Hocam ben Gw 1 i sırf pvpsi için 3 yıl oynadım. İlk çıktığında baya eksikliği ve sıkıcı bir endgame pvesi varmış(ilk çıktığında oynamıyordum) guildimdeki tecrübeli arkadaşların dediğine göre arenanet oyunun pvp sini 6 ayda pve sini 1 yıl kadar bir sürede yayına oturtup yeni paketlerle sürekli beslemiş. GW1 şuan en mükemmel halinde misalen(hoş oyuncusu kalmadı gibi ama :D) Yani burdan aldıkları tecrübeyle çok daha kısa sürede GW2 nin herşeyini rayına oturtacaklardır
Bende thief oynuorm rank ım 10 oldu. Ancak dediğin gibi random gruplarla olmuor ne laf dinletebiliosn ne bişi. Herkez kafasına göre adam öldürcem derdinde. Haliyle rank atlamakta zora girmeye başladı. Şahsen dedğin olaya ben varım ancak takım içinde 2 aynı clasın olması diğer classların skillerinden mahrum kalmak demek bu yüzden 5 farklı class la oturup düzgün bi takım oturtmalı pratik yapmalıyız.
Mert sPVP nasıl karambol olur anlamış değilim. Bana www de yaptığın taktiği söyle. zerki yönetmeye taktik diyorsan, 10 kısının üstüne 30 kişinin random olarak 5 tuşa basmasına taktik diyorsan sen pvp namına birşey bilmiyorsun demektir. zerk ws zerk te tek taktik sürünün nerede duracağını belirlemektir koyunları sürecek bir çoban olsun yeter, playerlık olarak yapılacak bir şey yoktur. sayı ne kadar az ise oyunculuk karakter kullanımı artar. 3 ws 2 1 ws 2 gibi fight larda taktik işler. ben www de sadece 1 tuşa basabiliyorum rakip eğer range deyse 2. skili kullanmaya fırsat kalmıyor ölüyor zaten. 20 kişi 1 kişiye abanınca.
WWW = sürüyü güdecek çoban. sPVP=karakteri güdecek player.
5vs5 takım maçında 3 tane yeri kontrol etmenin gerektirdiği ve türüne göre fazladan 1 özelliği olan bir oyun nasıl karambol olabilirki?
Neyse, bu arada arkadaşlar aynı serverda olmanız GEREKMİYOR. Tüm oyuncular ile spvp veya pve yapabilirsiniz rahat rahat. Server farketmeksizin grubunuzu kurup eğlenebilirsiniz bir arada.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme