Şimdi Ara

Gandara'da hardcore SPVP grubu kurmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar, bana kalırsa bu oyunun en dengeli, en akıcı ve en strateji dolu noktası SPVP yeri. Yetenek ve taktisellik burada kendini belli ediyor. WvW bana çok karambol ve amaçsız geliyor.

Ben thief'im. 4 kişi toplayıp gün boyu SPVP tournament yapabilmek istiyorum ama random gruplarla olmuyor tahmin edersiniz.

Uygun bir combo setup ile bu işe girişelim diyorum.

• Necro-Mesmer-Engineer kullanıyorum sPvP için istediğinizle gelebilirim.
  • gandarada coeexst var en buyuk turk guildi. oraya başvuru yapabilirsin. spvp tamamen karambol işi wow daki bg mantıgı. gw de pvp olarak gecen yer wwww dir. wow da nasıl arena ise. bunlar oyunu yıllardır oynayanları söyledikleri. benim gorusum degil ama spvp cok yaptım hep karambol herkes eşit zaten takılıyoruz bg gibi amacsız.
  • spvp çok tehlikeli bir yer girdinmi çıkamıosun bayağı sarıyor. sonra karakter kasmak çok sıkıcı oluyor :/ 80 olmadan bir daha girmicem. bende Seafarer's Rest deyim. 80 olduktan sonra spvp için takılabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

gandarada coeexst var en buyuk turk guildi. oraya başvuru yapabilirsin. spvp tamamen karambol işi wow daki bg mantıgı. gw de pvp olarak gecen yer wwww dir. wow da nasıl arena ise. bunlar oyunu yıllardır oynayanları söyledikleri. benim gorusum degil ama spvp cok yaptım hep karambol herkes eşit zaten takılıyoruz bg gibi amacsız.

SPVP nasıl karambol yahu? Oyunun en taktisellik akan noktası.
  • Demek ki fazla oynamamıssın ben 3 gün boyunca spvp yaptım surekli tamamen karambol cogunu kazandık herkes kafasına göre saldırıyor ne konustuk ne yazıstık yani sen taktik diyorsan spvp ye :) www hiç girme ozaman. İmzanda gordugum uzere wow da oynamıssın.

Gw de spvp= bg
    Www= arena

pvp agirligine göre tarzina göre degil. yani sen wow da misal ben bg de 50-0 yaptım desen iyi oyuncular hepsi güler ve anında noob derler cunku bg karamboldur laf olsun diye oynanır.
    ama sen arenada 2.5k rating yaptım dersen herkes orda bi durur.

Gw ye görede spvp zevk amaclı olan karambolun cok cok oldugu kasılan itemin hiç bir faydasını olmadıgı eglencelik biryer.

Www ise arena agırlıgında butun oyuna yön veren yer. www olmasa gw olmaz.
  • Karambol olduğunu düşünmüyorum. Tournamentler çok eğlenceli ve taktiksel geçiyor arkadaşın dediği gibi.
  • Tamamen spvp karamboldur www de fazla zaman harcamadıgınızı dusunuyrum saatlerce suren taktik savaşları www spvp ise karambole saldır koru vs. Tamamen karambol ve eglence icin yapilan birşey.
  • ahah yetenek ve thief he .

ayrıca @mert, biraz aklın karışmış sanırım spvp karambol ama kimin ne yaptığı belli olmayan sadece sayıca üstün olanın kazandığı wvw değil mi yani? turnuvadan bahsediyo olmayasın?
  • quote:

Demek ki fazla oynamamıssın ben 3 gün boyunca spvp yaptım surekli tamamen karambol cogunu kazandık herkes kafasına göre saldırıyor ne konustuk ne yazıstık yani sen taktik diyorsan spvp ye :) www hiç girme ozaman. İmzanda gordugum uzere wow da oynamıssın.

Gw de spvp= bg
    Www= arena

pvp agirligine göre tarzina göre degil. yani sen wow da misal ben bg de 50-0 yaptım desen iyi oyuncular hepsi güler ve anında noob derler cunku bg karamboldur laf olsun diye oynanır.

Gw ye görede spvp zevk amaclı olan karambolun cok cok oldugu kasılan itemin hiç bir faydasını olmadıgı eglencelik biryer.

Oyunun temelinde WvWvW'de spvp'de çok farklı yerlerde.Karşılaştırmak mantıksız başta.Spvp kesinlikle karambol işi değil.Heleki Tournament bambaşka birşey.Tamamen esport üzerine kurulu bu sistem.ArenaNet'in amacıda ilk oyundaki gibi bol bol ödüllü turnuvalar vs düzenleyip bu alanı canlı tutmak.Oyun oturunca başlar sanırım turnuvalar vs.Spvp tamamen bireysel başarıya bakıyor.WvWvW ise guildlerin başarısını değerlendirmek için yapılmış bir sistem.Spvpye direk 80 level full item full skill vs girilmesininde en önemli nednelerinden biri o.Esporta temel hazırlanıyor ilk oyundaki gibi.

Kısacası..;

spvp : Bireysel taktik , esport , bireysel başarı , bireysel yetenek

WvWvW : Kitlesel strateji , Guild ve server başarısı , yönetim ve uyum yeteneği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepheth -- 9 Eylül 2012; 4:25:59 >

• quote:

Demek ki fazla oynamamıssın ben 3 gün boyunca spvp yaptım surekli tamamen karambol cogunu kazandık herkes kafasına göre saldırıyor ne konustuk ne yazıstık yani sen taktik diyorsan spvp ye :) www hiç girme ozaman. İmzanda gordugum uzere wow da oynamıssın.

Gw de spvp= bg
    Www= arena

Arkadaşım sen ya gw2 oynamadın yada wow :)) wowda arena dediğin 3v3 oluyor ortalama gw2 de WvW abartmayacaksam yaklasık 3000 e 3000 flan donuyor :)

WvW de acayip karambol neden diyeceksen tamam guildin var ventten konusup hareket edıyorsun flanda herhangı bı tower yada kale onune gelınce işler degısıyor

siegeleri biri kuruyor kım kurdu bellı degıl ordan build etmeye calısanmı ararsın uzerıne yag atanmı arasın böle bi oynoyursun ama hurra kır gateyı gır ıcerı :))

komik olanda o kaleyı aldınmı orda bır guild beklemıyor hurra bas M ye nerde dusman kalesı var nerde beatle var sur atını oraya

spvp ye gelınce gw1 dekı pvp olayının aynı gibi herseyneredeyse eşit kur takımını gir oyna kötü yanı ne aslında yok pve yapmayacaksan iyi dusunulmus bısey lvl kasayım item yardıyarayım derdin yok

WvW bana gore her serverdan sadeceguillerın alınacagı bır yer ve daha dar bı alan olsa okadar devasa degılde iş görür ama bu sistemde pve de sıkıldıysan exp kasmak için ideal olmus bıyer benım gozumden

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazuach

quote:

Gw de spvp= bg
    Www= arena

Oyunun temelinde WvWvW'de spvp'de çok farklı yerlerde.Karşılaştırmak mantıksız başta.Spvp kesinlikle karambol işi değil.Heleki Tournament bambaşka birşey.Tamamen esport üzerine kurulu bu sistem.ArenaNet'in amacıda ilk oyundaki gibi bol bol ödüllü turnuvalar vs düzenleyip bu alanı canlı tutmak.Oyun oturunca başlar sanırım turnuvalar vs.Spvp tamamen bireysel başarıya bakıyor.WvWvW ise guildlerin başarısını değerlendirmek için yapılmış bir sistem.Spvpye direk 80 level full item full skill vs girilmesininde en önemli nednelerinden biri o.Esporta temel hazırlanıyor ilk oyundaki gibi.

Kısacası..;

spvp : Bireysel taktik , esport , bireysel başarı , bireysel yetenek

WvWvW : Kitlesel strateji , Guild ve server başarısı , yönetim ve uyum yeteneği

Hocam çok güzel açıklamışsınız

• ".Oyun oturunca başlar sanırım turnuvalar vs" bu kısmı bilmiyorum gw 1 oynayıcısı olmadıgımdan. Şuanda girdigimiz spvp yani hereks itemlerini bedava aldıgı ve 80 olduu yer tamamen karambol ve hiçbir amacı yok oyunda. bunu yazanlar gw 1 basından beri oynayan birton insan. ben kendimde günlerce girdim spvp ya turnuva vs bilmiyorum sadece normal girilenden bahsediyorum oynadım saatlerce tamamen karambol işi.

6 8 10 artık tam olarak kac kişiye kadar cıkıyor tam bilmiyorum ama birşeyde yazdıgınız gibi bireysel taktik yetenek vs varsa burda en agır taktik spvpde demek sadece komedi olur. birşey sadece bireysel olarak degerlendirilebiliyorsa pvp alanında o iş karambole döner.

Wow da arenada bireysel taktikmi var ? YOk. 2v2 dede yok 3v3 dede yok 5v5 de deyok. Nerde var o dedigin Bg lerde var bg ler ney karambol savaşlari.

Olay cok acık net zaten. o dediginiz turnuvalar vs onlar hakkında yazdıgım tek bir cümle yok bilgimde yok cunki. ben kendim girip günlerce oynadıgım şeyi yazıyorum. yani ben 2 mi 3 level kenmi girdigimde ilk arka arkya 5-6defa kazandık ben daha hangi tuşa bascagmı bilmiyordum .. en agır taktikli oyun buysa gw de way haline ozaman oyunun :) Öyle olmadıgı bir gercek Spvp karamboldur diyenler yıllardir gw oynayanlar.(spvpden kastım 3-5 10 levelda direk girip 80 level olup skillerin acık itemlerin bedava aldgımız oyunlar)

Yani siz daha oyunun o sunu bilmeyen birilerinin (2kişi girdik basta sonra 3 kişi) bile buna girip kazanması bu oyunun muhteşem taktik yada arkadasımızın yazdıgı gibi " bu oyunun en strateji dolu noktası" eger böyle ise demek ki biz kendimiz aşmısız artık oyunu hiç oynamasakda 1-2saat icinde en strateji noktasında bile başarılı oluyoruz heralde 3-4gün oynaıdk sırf pvp olarak denk gelmiş de olamaz okadar üst üste.Ben oyunun agirligini basitce anlatmak icin wow dan bg arena örnegi verdim yoksa www guildlerle kalabalık vs oldugunu bende biliyrum.

Unutmadan bir oyunda 6 9 10 artık kac kişi ise bukadar insanın oynadııg bir pvp alanında "tamamen bireysel başarıya bakıyor" yorumu yapiliyorsa bu benim yadıklarımı zaten dogrular karambol oldugunu acıkca ifade eder. Hiçbir strateji gerektiren ciddi pvp de sadece kişini bireysel başarısına bakmaz takım oyununa bakar buda nerde var wvwvw de var . ozaman bu oyunu en stratejik nokta savaşi wvwvw oluyor. Gw 1 den beri oynamadıgmız icin kısıtlı bilgi ile sadece sizin dediklerinize göre yazdım. daha sonrada dediginiz "Oyun oturunca başlar sanırım turnuvalar vs." bu kısımdan hiç bir bilgim yok

Oyuna girdim biraz kastım sonra spvp girdim baya kazandık 10 kere oynadıysak 7 sini aldık cıktım sıkılınca guilde dedimki beyler ya bu nekadar kolay daha skilerin 1tanesinin ne işe yaradıgını bile bilmiyorum ama cogunu kazandık direk yazılanalr spvp cok önemli degil genellikle karambol oluyor. aynen yazılan bunlar. (benim dedigim dogru demiyorum yanliş anlasılma olmasın sonucda 2haftadir gw oynuyorum gw 1 den beri oynayanlar daha iyi bilirler sadec suanki halini yazdım ben)

NOT: Yanliş biliyorsam detayli bilgilendirme yaparsanız sevinirm ama bana gelip herkesin 80 level ayni itemle oynadıgımız yani spvp denilen normal turnuva vs olmayan 5 levelkende herkesin girdigi karambole gecen oyunu oyunu en taktik yönü demeyin lütfen oyunun en agir taktik oyununda 3 tane daha 1tane skili bilmeyen adam varken oyunlar kazanıyorsak ... :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 9 Eylül 2012; 5:42:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: caneraksu22

quote:

Gw de spvp= bg
    Www= arena

Arkadaşım sen ya gw2 oynamadın yada wow :)) wowda arena dediğin 3v3 oluyor ortalama gw2 de WvW abartmayacaksam yaklasık 3000 e 3000 flan donuyor :)

WvW de acayip karambol neden diyeceksen tamam guildin var ventten konusup hareket edıyorsun flanda herhangı bı tower yada kale onune gelınce işler degısıyor

siegeleri biri kuruyor kım kurdu bellı degıl ordan build etmeye calısanmı ararsın uzerıne yag atanmı arasın böle bi oynoyursun ama hurra kır gateyı gır ıcerı :))

komik olanda o kaleyı aldınmı orda bır guild beklemıyor hurra bas M ye nerde dusman kalesı var nerde beatle var sur atını oraya

spvp ye gelınce gw1 dekı pvp olayının aynı gibi herseyneredeyse eşit kur takımını gir oyna kötü yanı ne aslında yok pve yapmayacaksan iyi dusunulmus bısey lvl kasayım item yardıyarayım derdin yok

WvW bana gore her serverdan sadeceguillerın alınacagı bır yer ve daha dar bı alan olsa okadar devasa degılde iş görür ama bu sistemde pve de sıkıldıysan exp kasmak için ideal olmus bıyer benım gozumden

İşte yazdıgımı tam okumadıgınız icin yarım yamalak okuyup yazıyorsunuz wow u 4 yil oynadım gw yi 2hafta

Yazdıgım şey pvp nin agirligidir.

Wowda bg yapan biri sadace vakit gecirmek icin takılıyordur bg den bir +sı yok achivment dısında .

Ama arenaya giren kişi isim yapr rating kasar sıralamya girer.

Gw dede spvp girdinmi bir + yok (yada ben görmedim bi rating varmı yokmu yada dünya sıralams ıgibi birşey)

www girdinmi arena gibi serverin yukarılara taşırsın serverin(yada guildin) isim yapar gucunu kanıtlar.

yani olay agirlik bakımından incelenmesi yoksa bende biliyorum arenanin 3kvs3k olamdıgın bu arda baya www girdim taş catlasın 500vs500 olmustur 3k ne yaptın ben daha göremedim okadar yada pc göstermedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 9 Eylül 2012; 5:33:41 >

• quote:

".Oyun oturunca başlar sanırım turnuvalar vs" bu kısmı bilmiyorum gw 1 oynayıcısı olmadıgımdan. Şuanda girdigimiz spvp yani hereks itemlerini bedava aldıgı ve 80 olduu yer tamamen karambol ve hiçbir amacı yok oyunda. bunu yazanlar gw 1 basından beri oynayan birton insan. ben kendimde günlerce girdim spvp ya turnuva vs bilmiyorum sadece normal girilenden bahsediyorum oynadım saatlerce tamamen karambol işi.

6 8 10 artık tam olarak kac kişiye kadar cıkıyor tam bilmiyorum ama birşeyde yazdıgınız gibi bireysel taktik yetenek vs varsa burda en agır taktik spvpde demek sadece komedi olur. birşey sadece bireysel olarak degerlendirilebiliyorsa pvp alanında o iş karambole döner.

Wow da arenada bireysel taktikmi var ? YOk. 2v2 dede yok 3v3 dede yok 5v5 de deyok. Nerde var o dedigin Bg lerde var bg ler ney karambol savaşlari.

Olay cok acık net zaten. o dediginiz turnuvalar vs onlar hakkında yazdıgım tek bir cümle yok bilgimde yok cunki. ben kendim girip günlerce oynadıgım şeyi yazıyorum. yani ben 2 mi 3 level kenmi girdigimde ilk arka arkya 5-6defa kazandık ben daha hangi tuşa bascagmı bilmiyordum .. en agır taktikli oyun buysa gw de way haline ozaman oyunun :) Öyle olmadıgı bir gercek Spvp karamboldur diyenler yıllardir gw oynayanlar.(spvpden kastım 3-5 10 levelda direk girip 80 level olup skillerin acık itemlerin bedava aldgımız oyunlar)

Yani siz daha oyunun o sunu bilmeyen birilerinin (2kişi girdik basta sonra 3 kişi) bile buna girip kazanması bu oyunun muhteşem taktik yada arkadasımızın yazdıgı gibi " bu oyunun en strateji dolu noktası" eger böyle ise demek ki biz kendimiz aşmısız artık oyunu hiç oynamasakda 1-2saat icinde en strateji noktasında bile başarılı oluyoruz heralde 3-4gün oynaıdk sırf pvp olarak denk gelmiş de olamaz okadar üst üste.Ben oyunun agirligini basitce anlatmak icin wow dan bg arena örnegi verdim yoksa www guildlerle kalabalık vs oldugunu bende biliyrum.

Unutmadan bir oyunda 6 9 10 artık kac kişi ise bukadar insanın oynadııg bir pvp alanında "tamamen bireysel başarıya bakıyor" yorumu yapiliyorsa bu benim yadıklarımı zaten dogrular karambol oldugunu acıkca ifade eder. Hiçbir strateji gerektiren ciddi pvp de sadece kişini bireysel başarısına bakmaz takım oyununa bakar buda nerde var wvwvw de var . ozaman bu oyunu en stratejik nokta savaşi wvwvw oluyor. Gw 1 den beri oynamadıgmız icin kısıtlı bilgi ile sadece sizin dediklerinize göre yazdım. daha sonrada dediginiz "Oyun oturunca başlar sanırım turnuvalar vs." bu kısımdan hiç bir bilgim yok

Oyuna girdim biraz kastım sonra spvp girdim baya kazandık 10 kere oynadıysak 7 sini aldık cıktım sıkılınca guilde dedimki beyler ya bu nekadar kolay daha skilerin 1tanesinin ne işe yaradıgını bile bilmiyorum ama cogunu kazandık direk yazılanalr spvp cok önemli degil genellikle karambol oluyor. aynen yazılan bunlar. (benim dedigim dogru demiyorum yanliş anlasılma olmasın sonucda 2haftadir gw oynuyorum gw 1 den beri oynayanlar daha iyi bilirler sadec suanki halini yazdım ben)

NOT: Yanliş biliyorsam detayli bilgilendirme yaparsanız sevinirm ama bana gelip herkesin 80 level ayni itemle oynadıgımız yani spvp denilen normal turnuva vs olmayan 5 levelkende herkesin girdigi karambole gecen oyunu oyunu en taktik yönü demeyin lütfen oyunun en agir taktik oyununda 3 tane daha 1tane skili bilmeyen adam varken oyunlar kazanıyorsak ... :)

Dostum zaten turnuva da sPVP'nin aynısı. Sadece takımını önceden oluşturuyor da giriyorsun, işin özü burası diyorum ben.

Rank'ın düşük olduğu için düşük ranklı oyuncularla karşılaşıyorsun. Onlar da senin gibi ne yapacağını bilmediğinden tabi karambol var.

Ayrıca bana kalırsa olayın karambol tarafı WwWwW, neden dersen, hobaaaa şu kaleyi alalım, koştur koştur, 83247324 kişi kapıya vur, kapıyı kır, nerden geldiği belli olmayan 24234 tane AOE effect ve oklarla boğuş, içeri gir bossu kes sonra hobaa koştur başka tarafa. Ucunda ne ödül var ne bi şey. Bu ödülsüzlük konusu sPVP için de devam edecekse insanları o da sıkacaktır. Bir sıralama bir şey olmalı. Şuanki haliyle end-game malesef kendini çok tekrar ettirici.

Çok alakasız olacak ama bir de sanki WwW için grafik konfigürasyonunu tam yapamamışlar. 150 kişi event noktasında birleşince hiç kasma yok ama WwW'de ölümüne FPS düşüyor. Bu konu umarım kısa zamanda hallolur.

Neyse, ben oyuncu arayışıma devam ediyorum.

• " takımını önceden oluşturuyor da giriyorsun" bunu bilmiyordum dostum sözlerimi geri alıuyorum ozaman bildigin arena team gibi birşey işte. ozaman haklısın ben onu bilmiyordum. sen bizim guildemisin?
  • quote:

" takımını önceden oluşturuyor da giriyorsun" bunu bilmiyordum dostum sözlerimi geri alıuyorum ozaman bildigin arena team gibi birşey işte. ozaman haklısın ben onu bilmiyordum. sen bizim guildemisin?

Coexist ise, evet. Slaveza nickim.
  • spvp de 2 pvp yeri var. birinde random giriyorsun. turnuva pvp sinde 5 kişi party kurup giriyorsun. karışık girdiğin yer çok karambol oluyor ama turnuvada tamamen taktiksel daha eğlenceli diğerine göre
  • WvWvW Zerg sistemine dayanır o zergi yönetbilecek bi tane adam olsun yeter.sPvP'de bireysel başarı daha ağır basar Tournamentlar gayet taktikseldir TS niz Skype'ınız olmadan takım bile bulamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grafmaster

spvp de 2 pvp yeri var. birinde random giriyorsun. turnuva pvp sinde 5 kişi party kurup giriyorsun. karışık girdiğin yer çok karambol oluyor ama turnuvada tamamen taktiksel daha eğlenceli diğerine göre

Yukarda ytazdıgma dikkat edereniz benim üstüne yorum yapip konustugum sisitem random sistemi zaten diger sistem hakkında bilgim yoktu ki yazılarımın altına turnuva vs ne oldugunu bilmiyorum diye ekeldim.

Zaten 5kişi party kurup girmek 5vs5 arena kıvamında. map büyük başka amaclar var ozaman tabiki taktik. benim yazılarım tamamen Random a
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.