Şimdi Ara

Gangplank ulti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu aralar gangplank ile oynuyorum. son 10 oyunumda killimin neredeyse 2 kati asistim var ve sanırım sebebi ulti. çünkü 3 kill almam gereken yere ulti attığımda killer başkalarına gidiyor. Acaba gangplankin ultisi support tarzı mı yani ben öldürüyorum ama daha önceden vurup hpsini %10 lara düşüren kişilere gidiyor sanırım kill. Bu şekilde mi oluyor yoksa o sırada tesadüfen poison falan mı oluyor da o şekilde ölüyor?

• en çok dmg atana gidiyo kill,
    50% 50% vurduysanız 2 kişi, o zaman dice atıyo oyun kim daha çok atarsa o alıyo
  • Son vuruşu kim atarsa kill ona gider.Kill olayınıda fazla abartma assist yapmakta iyidir , kill çalmaya çalışma kimseden , çalanlarada küfretme , oyununa bak.Kill+assist sayının toplamı death sayından çok daha fazlaysa zaten kazanırsınız genelde.
  • Zaten 20-25 asist yapıyorum :D kendimi supporter gibi hissediyorum :D Kill çalanlara laf etmem çalmaya da çalşmyorm yani %10 hp ile kule altında bekleyene atmaya çalşyorm :D sıkıntı killin kime gittiği değil bizim takım alsında sadece merak etmiştim sadece ultimle vurunca kill bana mı gelir diye
  • Asist yapmak daha iydir gözümde,ama 7/7/5 adam gidip 2/6/20 olan sana killin yok vurmuyosun noob feeder derse şaşma
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

en çok dmg atana gidiyo kill,

Alakasız

2000 canlı adama sen 1990 damage vursan son auto attağı ben yapsam kill bana gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mundo Mundo

quote:

Alakasız

2000 canlı adama sen 1990 damage vursan son auto attağı ben yapsam kill bana gelir

Troll mode :ON

skill atsan alamayacaksın yani kill'i?

Troll mode:OFF
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İtfaiyeci Tristana?
    8 yıl önce açıldı
    AP Xin Zhao
    12 yıl önce açıldı
    Riot Kayle Ward Skinleri(Bedava)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Alakasız

Sende ciddiye aldın yani bunu ?
  • quote:

Alakasız

Gangplank ulti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phantaso* -- 31 Temmuz 2011; 14:43:59 >
  • haklısın ama mesela benimde başıma geldi malzaharla e r attım adama
    w den sonra
    adam topukladı
    2 dk kule dibinde kaldı heal fn kullandı kendi kendine öldü nasıl oldusa :)

Gangplank ulti
  • arkadaşın bahsettiği farklı birşey gibime geldi . Gangplankin ultisinde bug var damage vuruyor vuruyor ama killi sen alamıyorsun diyelim 10 hp ile kaçmış adama ulti attın kill en son vurana gidiyor. supporta mailattım farkında olduklarını söylediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

Son vuruşu kim atarsa kill ona gider.Kill olayınıda fazla abartma assist yapmakta iyidir , kill çalmaya çalışma kimseden , çalanlarada küfretme , oyununa bak.Kill+assist sayının toplamı death sayından çok daha fazlaysa zaten kazanırsınız genelde.

Son vuruşu ben yaptım gangplank ile ultisinden bir tane top düştü adamın kafasına ancak kill adamın hp'sini indirenin oldu.Sanırım ultide öyle bir bug ya da ayarlama var fazla ks atılıyor diye.
    Edit:Ks atmak için değil adamın azcık hpsi kalmışken turret dibine attım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahri -- 31 Temmuz 2011; 21:40:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lux

quote:

Son vuruşu kim atarsa kill ona gider.Kill olayınıda fazla abartma assist yapmakta iyidir , kill çalmaya çalışma kimseden , çalanlarada küfretme , oyununa bak.Kill+assist sayının toplamı death sayından çok daha fazlaysa zaten kazanırsınız genelde.

Son vuruşu ben yaptım gangplank ile ultisinden bir tane top düştü adamın kafasına ancak kill adamın hp'sini indirenin oldu.Sanırım ultide öyle bir bug ya da ayarlama var fazla ks atılıyor diye.
    Edit:Ks atmak için değil adamın azcık hpsi kalmışken turret dibine attım.

ayarlama falan yok , minionların üstüne ulti at hiç para almadığını görüceksin :D bug var bildiğin düzeltecekler bi sonraki patch

• quote:

quote:

Alakasız

Gangplank ulti

• quote:

bu durumu bende yaşadım.Adam 50 hp kaçıyordu benden hiç bir dot veya ignite yoktu üstünde gp ulti attı kill bana geldi.Garip bir durum gp ile ilgili birşey olabilir.Hatta adamda şaşırmıştı kill bana gelince haliyle tabi
  • Hmm ben gp ile baya oynadım öyle bir şey olmadı ama adamlar aoe nin biraz dışındaykende assist geliyordu , belki onla ilgili bir bug olabilir.Adam aoe dışındayken damage yiyordur ve kill o yüzden gelmiyordur vs.Yani bende pek bir mantık bulamadım kendi yazdığım yazıda ama yinede olabilir yani.
  • yahu niye inanmıyorsunuz bug var diyorum supporta mail attım farkındayız diyorlar. ayrıca karşı takımdan bir adam bug ın farkında mısın falan demişti minionlara sıkın ultiyi hepsi takır takır ölüyor ama para vermiyor. düşmanlara ulti atıyosunuz asla ölmüyorlar en son kim vurduysa ona gidiyor kill kaçmış adama bile ulti atıp öldürseniz..
  • Akalinin pooldada var sanki az dışındada görünmez olabiliyor

Edit:AHA BULDUM!

Toplar saha dışından ateşleniyor ve gp ateşlemiyor sadece işaret yolluyor.

Baran Benim.Kolumda duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pastacı Fırınzade Efendi -- 1 Ağustos 2011; 4:21:34 >
  • Arkadaşlar aratmama rağmen bulamadım, hazır başlık varken buraya yazayım dedim. Bana jungle gp için bilgi verebilir misiniz? Nereden başlamak lazım, skill sıralaması, çok az da itemlar değişiyor mu? (ormanda a,b,c gibi şeyleri bilmiyorum, golem red buff tarzı yazabilir misiniz?)
  • Bizim takımdaki xin iki kişiye birden dalmıştı bende ulti atmıştım üstlerine iki killde bana gelmişti xin vurmasına rağmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHXS -- 1 Ağustos 2011; 13:08:23 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.