Şimdi Ara

Gani tarife fazla dakika düşüyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aynı dakika içersinde 3 defa 5 defa hatta 10defa düşüş olduğunu internet özetimi çıkartıp defalarca ispatladım. Fakat Vodafone bunu kabullenmiyor. Bu sorunu bir tek benmi yaşıyorum. Çözümü bilen varmı?
    Gani tarife fazla dakika düşüyor.
    Resimde göründüğü gibi 24 dakikalık kullanım 40dakika düştü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssss5 -- 1 Mart 2018; 21:54:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sistemsel hatadır bu eposta at durumu anlat bakalım
  • gani tarifesini gereksiz buluyorum. eskiden gprs ile süre bazında bağlantı yapılırdı ve ücretlendirme buna göre yapılırdı. resmen o sisteme döndürüyor.

• Gani pişmanlıktır.

• bana 10gb diye gani itelediler 1000dk yani. hesapladım 2gb internet.
  • Cok gereksiz bir tarife

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünyanın en saçma tarifesi olabilir, internete dakikayla girmek, hayır ne sebeple olursa olsun bu tarife nasıl seçilir, anlamak güç. vakit geçmesen lifecell fırsat 5gb tarifesinw bekleriz, hem de turkcell kalitesiyle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gani tarife kullanan varmı? Neredeyse 1 yıl olacak hala fazla fazla dakika düşüşü oluyormu? Şuan turktelekomdayım. Tarife arıyorum. GANİ tarifeye sınırsız whatsapp eklenmiş 3000gani alsam doldur yapıp 6000dk 50 TL sanırım. Yorumlarınızı bekliyorum. Özellikle dakika düşüşünü hesaplayan varmı?

• sssss5 S kullanıcısına yanıt
    Güncel durumda böyle bir problem yok. Dakikada 1 atıyor.
  • Ben GANİ 3000 Tarifedeyim.. Sıkıntı yok.

Şimdi bu tarife de Artık Yok.[Yeni Alıma kapatmışlar) Ayda 1 kez Doldur Var 15₺

Şimdi Yeni Gani 1000 yapmışlar. sınırsız WhatsApp var sadece..

Sanırım ilerde Gani tarifleri, kaldıracaklar gibi geliyor bana. Bilmiyorum ;

• Gani tarife ben kullandım güç yetiremedim çıktım ama dakika düşümü kullanımına göre oluyor. Siz fazla düşmesi olayını yanlış anlıyorsunuz. Vodafone sistemi sizin kullanımınızı özet mesajında hemen düşürmüyor. İnternet bağlantınızı kapattıktan on dk sonra özeti isterseniz kullanılan dakikayı net bir şekilde görürsünüz. TTmobil ve Turkcell internet bağlantısını keser kesmez beş saniye sonra hemen düşürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DolaBoynumaReis -- 10 Aralık 2018; 21:12:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DolaBoynumaReis

Gani tarife ben kullandım güç yetiremedim çıktım ama dakika düşümü kullanımına göre oluyor. Siz fazla düşmesi olayını yanlış anlıyorsunuz. Vodafone sistemi sizin kullanımınızı özet mesajında hemen düşürmüyor. İnternet bağlantınızı kapattıktan on dk sonra özeti isterseniz kullanılan dakikayı net bir şekilde görürsünüz. TTmobil ve Turkcell internet bağlantısını keser kesmez beş saniye sonra hemen düşürüyor.
    Sırf bunu denemek için internet kapalı uyudum. Sabah kalkıp açtım ve dosya indirmeye başladım. 30dk kullanım yapıp kapattım 100dk düştüğünü bile hatırlıyorum. Sinir olmuştum o yüzden başka o öperatöre taşımıştım

• Soru:Tarifen o zaman ne idi 750 mi 1500 mü?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.