Şimdi Ara

Ganimet aramaktan sıkıldım -Maksat muhabbet-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TH9 1400-1700 arasında değişiyor kupam ve gerçekten şu sıralar ganimet aramaktan sıkıldım. Okçu-dev-duvar yıkıcı-goblin şeklinde saldırıyorum ve adam akıllı ganimet bulabilmek abartısız 200-300k altın harcıyorum. Ararken ya ganimeti 100knin altında köyler geliyor ya da saldırsan adam gibi bişey alamıyacağın köyler geliyor. Geçen hafta 300k-500k arası ganimet buluyordum ama onlarıda uzun aramalar sonucunda, bugün iyice sıkıldığımı fark ettim yoruldum açıkçası. Taş alıcaktım yakın zaman içerisinde onuda almam gibime geliyor. Napmalıyım bilemedim Sizde durumlar nasıl veya bana verebileceğiniz önerileriniz nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Etik olmayan bir tavsiye vereyim o zaman, bot kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ephésus

Etik olmayan bir tavsiye vereyim o zaman, bot kullan

Arkadaşlar kullanıyor ama ben kullanmak istemiyorum, bluestack bile kullanmıyorum zaten

• Widget kullanıcısına yanıt
    Ne kadar sıklıkta savaş yapıyorsunuz? Eğer 1 veya 2 saatte bir ise sağlam ordu kurun. Artık iksir madenleri köyün bir kenarına, altın madenleri de bir kenara şeklinde düzenler yok. 20 dakikada bir savaşmıyorsanız büyücü de basın. Büyülerin ve savaşta hasar almış heroların da iyileşmesini bekleyin. Daha güçlü büyücü destekli ordu, full büyü ve hero olduğunda dev okçu barbar ile giremeyeceğiniz köylere de girersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setek01 -- 6 Nisan 2016; 22:25:16 >
  • 25-30dk da bir saldırı yapıyorum, sağlam ordu kurunca da maliyeti karşılayamıyorum, büyücü konusunda ise o kadar video izlemem rağmen benim büyücüler ölmeye niyetli bi şekilde yol alıyor hep
  • Widget kullanıcısına yanıt
    O zaman zaten benim yazdığım ordu size uymaz.
    Büyücü bu oyunda birim başına hasar bakımından en güçlü askerdir malum. Bir büyücü son seviyede saniyede 180 puan hasar verir, 4 askerlik yer kapladığı için bir asker başına saniyede 45 puan ile 20 ve 25 birimlik Ejder ve Pekkadan ve yeni son seviye 8 birimlik Valkyrie den etkilidir.

Tabi bu muazzam hasar gücü karşılığında sağlık puanı da düşük olmalı. Bu yüzden dev golem gibi tank görevi gören ve direk savunmaya giden birimler önde olmak zorunda.

Eğer dev büyücü tarzı saldırı yapıyorsanız klan kalesine uzak girmeyin. Kale yakın ise kaleyi yoklayın kale biraz ortaya yakın ise devlerin arkasına büyücülerin de çabuk pozisyon alması için dev büyücü salmadan önce gireceğiniz bölgede dışarıda bulunan maden kamp onları bir kaç okçuyla temizleyin. Eğer dışarıda büyücüleri sağa sola çekecek çok yakın maden kamp işçi kulübesi kışla vs gibi birim yok ise zaten devlerin peşine takılacaklardır. Büyücüleri ne çok erken ne de çok geç salın. Girilecek noktada dev bomba boşluğu olabilir bütün büyücüleri tek tuş salmayın, kademeli gönderin. Hepsi köyün düzenine savunma seviyesine göre değerlendirilir tabi.

• Büyücü saldırısı normal saldırılarda bana göre değil, eğitim süreleri çok uzun, şu sıralar sadece okçu dev saldırısı ile ilgili birkaç paylaşım izledim idare eder şekilde iyi, kupam yükselincede sadece goblin saldırısı yaparım gene, sırf goblin kupa düşmanı oluyor ama ganiemt açısından kârlı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla yalan yok bot kullanıyorum ben bile bunalıyorum neden dersen botla dahi olsa günde 4 duvar basabiliyorum maksimum 275 duvar var sırf 2 ayı ona uğraşmak gerekiyor elle kasanların vay haline demek geliyor içimden.
  • kraliçen yüksek mi eğer yüksekse kraliçe yürüyüşü yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master-Z

Valla yalan yok bot kullanıyorum ben bile bunalıyorum neden dersen botla dahi olsa günde 4 duvar basabiliyorum maksimum 275 duvar var sırf 2 ayı ona uğraşmak gerekiyor elle kasanların vay haline demek geliyor içimden.

bot ne işe yarıyor?
  • DIDYMA kullanıcısına yanıt
    10 lvl kralice ile olur mu hocam birde kac sifaci basmak gerekir sizce

• 4 sifacı ile 5. sifacı olunca etki baya düşüyor onun için 4 iyi sifacı max level olması lazım kralice de en az 15 lvl 10 düsük kalır gibi ama yinede istersen deneyebilirsin beni ordu bu sekilde 4 sifacı 4 kırıcı 16 dev 60 okcu 16 ya goblin yada barbar büyüleri de 2sifa 2öfke cıkarıyorum genelde kullanmamaya çalışıyorum maliyet açısından
    Savasa gittiğimde de şifacıları basıyorum ordu süresi kısalsın diye cok iyi ganimet kasıyorum böyle özellikle kara ixir =)

• Kraliçe 11e basılıyor, o iş için biraz düşük sayılır 15ten sonra idare eder beni sanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.