Şimdi Ara

Ganimet bulabilen var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2-3 aydır tek bir ganimet çıkmadı ya oyundan soğudum bırakıcam resmen th 10 köyüm var 800 kupadan 2900 kupaya kadar heryeri taradım yok çıkmıyor.

• Ayni durumdayiz hepimiz birakabilirim her an ben de oyunu biktim artik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncelleme geldiğin beri hepimizde aynı sıkıntı var
  • yeni başladım, TH7 şuan ve ikiside 100k üstü olan bi yer gördüm mü saldırıyorum barch konusunda hala ısrarcıyım, nadir de olsa arada 300k-500k lı köyler geliyor. Şu sıralar kışlaları hızlandırıp depoları sıfırdan fulleyebiliyorum ama bu etkinlik bitti mi her seferinde hızlandırma basmak sıkıntı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim tahminim oyuna yapilan guncelleme yuzunden herkes geri geldi birsey varmış gibi yakinda tekrar millet telefonlarından oyunu siler biraz daha boyle sürer diye düşünüyorum. birde oyundaki maden yatakları sacamalik bari kayda deger birseyler ciksinda sondalardan insanlar hic degilse keyfi savassin cok komik rakamlar boye olmamali .maden olayinida isci gibi yapilabilir ornek maden yerlestirme 500 tas her maden yada sondada iki kati katlanicak sekilde koyun alabilecegi kadar maden yatagı koyulabilmeli bu is parasiz oynayan icinde iyi olur hic degilse rahatca kasilabilir tabi fikir kimine sacma gelebilir.
    iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskiden ganiden bol bir şey yoktu şimdi 200 bin altının üstünde köy bulamıoz. Ararken en az 50 k altin gidiyor zaten.
  • ganimet çıkmamasının tek sebebi var ///köy binası kalkan vermediğinden ölü köyler kalkan alamıyor///
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayır ölü köyleri engelliyorlar abimin hesap var th8 ixir deposu toplayıcı ve altın madenleri fulldü girmediği için. girdim baktım hesabına 1 GÜN 7 saat once saldırı olmus o saldırıda da kalkan gelmis yani yaklasık 20 saate saldırı olmamış gozuken ganimet te en son olan saldırıda 800 bin ixir 250 bin küsür altında ben girdim köye 15 20 dk sonra saldırı oldu okadar saat saldırı olmadı ben girdikten sonra oldu

• Th10 oldugum halde usta2 liginde gayet guzel ganimet kasilabiliyor..

• farming mi yapıyorsun nasıl saldırıyorsun
  • yukarılarda ganimet çok ama düzgün atak yapmak lazım gerçi bana fark etmiyor th10 oldukca 2 yada 3 alıyorum maxed köyü dediginiz gibi ölü köy yok ama

• i Am Not Dead kullanıcısına yanıt
    Maşallah hocam bunlar ne böyle ben ustaya çıktım hemen geri indim bana çıkan rakipler hep full köyler
  • Bıktım oyundan th 7 yim. Güncellemeden sonra çok köt oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mavi Buz

Maşallah hocam bunlar ne böyle ben ustaya çıktım hemen geri indim bana çıkan rakipler hep full köyler

o köylerde full maxed zaten ölü köy değil onlar
  • i Am Not Dead kullanıcısına yanıt
    Yinede kolay gelmiş size duvarlar 8-9 bana gelenler hep 10-11
  • ben de th9 um th8 den her şeyimi full yükselterek geçtim 104 levelim birçok kupa aralığı denedim fakat hep depoda çıkıyor mecburen dev okçu barbar büyücü ve 4 büyü ile girmezsem ganimet kasamıyorum bu da 1.5 saate bir saldırı demek. ancak aldığım ganimet ordunun masrafını karşılamıyor ne yazık ki.köy aramalarında th9,10 veya 11 çıkıyor genelde th8 çok nadiren geliyor bu problemi bir an önce düzeltmezlerse iflas bayrağını çekicez.Yardım ve desteğe uzun bir yazı yazdım yazdıklarınızı ilgili yere aktardım değerlendireceğiz diye geri dönüş yaptılar umudum yok ama bekliyoruz çaresizce bakalım.Ölü köy olayına gelirsek ölü köyler silinmedi fakat sürekli kalkanlıymış gibi hiç kimseyle eşleştirilmiyor köy aramalarında o yüzden de aktif köyler ile karşılaşıyoruz hep.aynı zamanda da alt köy binası olan köylerin gelme ihtimali de azaltıldığından güçlü köyler ile eşleşiyoruz.Botu engellemek için yaptılar bunu ama bot kullanımı varken kimse ganimet bulamamaktan şikayetçi değildi herkes gül gibi geçinip gidiyordu gereksiz bir güncelleme oldu bence bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mavi Buz

Yinede kolay gelmiş size duvarlar 8-9 bana gelenler hep 10-11

ben saldırılarda duvara önem vermiyorum sürekli jump kullanıyorum sonra allah ne verdiyse
  • aslında ölü köyleri açsalar şuanki sistemi değiştirmelerine gerek yok çünkü kimse saldırı yapmayı bilmiyor millet botla kasmış rasgele oynuyor daha neyi nerde kullanacagını bılmıyorlar ama ölü köyleri kaldırmasalarda biraz ganimet kassak iyi olacak bende full asker yapıp öyle dalıyorum oda şuan gem boost 1 oldugu için rahatım ama haftaya ganimet kasmam imkansız olacak
  • Adamlarin amacı savasarak ganimet almamiz yonunde. Farming oyuna hesapta olmayan bir sekilde dahil oldu ve su an farmingi bitirdiler. Saglam ordu basmak problem degil fakat orduyu beklerken oyundan cikinca gelen saldiri pekte hos degil. Birde savunma yap kalkani al mantigi kurmuslar ama th9 koyume hep th10 dusman saldiriyor gelde savun. Onceden bot kullanirdim yeni guncellemeyle birakmayi dusundum ama cekilecek cile degil. 1 gecede en az 3m gold kasiyor yeter bana.

• Bot kullanılmadan olacak iş değil.. Adam gibi köyü bulması bazen 50k gold falan harcıyor ararken. Geçen gün ölü köy bulma tikini işaretledim 300k gold gitti ararken ve hala bulamamıştı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.