Şimdi Ara

Ganimet bulabilen var mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Rezil bir oyun oldu 1 ay daha sabredip birakicam sanirim cok rahatsiz ediyor ganimet olmamasi eskiden gul gibi gecinip gidiyoduk lan ne gerek vardi buna :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun savas oynuysa asker fiyatlarini dengelesinler o zaman bir ordu buyu cikariyosun een kotu bi koyu alabilecek ordu 200 k iksir belemekte cabasi ne anladim ben bu isten

• Ben biraktim savasmayi artik. Gunde 2 3 kez girip ganimeti topluyorum. Bir seylere basmaya yetince basiyorum. Bu seref yoksunlarina para yedirecek kadar salak degilim. Resmen olu koyleri gizlemis paragozler...

• Ganimet yok ya gittikce daha da kotu bot da nasıl birsey onu da bilmiyom sadece muhabbet ediyorum clandakilerle.

• quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

aslında ölü köyleri açsalar şuanki sistemi değiştirmelerine gerek yok çünkü kimse saldırı yapmayı bilmiyor millet botla kasmış rasgele oynuyor daha neyi nerde kullanacagını bılmıyorlar ama ölü köyleri kaldırmasalarda biraz ganimet kassak iyi olacak bende full asker yapıp öyle dalıyorum oda şuan gem boost 1 oldugu için rahatım ama haftaya ganimet kasmam imkansız olacak

Hocam aslında ölü köye de gerek yok ganimet çalma oranı biraz yükselse birazda asker maliyeti düşürülse yine yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kralrep

Ganimet yok ya gittikce daha da kotu bot da nasıl birsey onu da bilmiyom sadece muhabbet ediyorum clandakilerle.

+1

Birde klan savaş galibiyetine el açıyoruz işte
  • voldamirin V kullanıcısına yanıt
    Aynen clan savası olmasa daha da kotu oynanmaz valla

• th 10 106 lwl herolar 15 18 lwl satılıktır isteyen özellden mesaj atsın

• Ben eskiden 240 okçu basıp saldırıyordum bazende th snipe yapıyordum hic yokken askerler çıkana kadar bi şekilde para kasılıyordu şimdi her savaş için 3 saat bekliyorum tamam 600K ganimet alıyorumda 3 saat nedir saldırmasınlar diyede oyunu kapatmıyorum sonra dinlenme diye zımbırtı çıkarmışlar 3 saatte bir oyun kapanıyo 10dklıgına yine saldırı yiyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.