Bildirim
Gank yediği için annen ölsün diyen kata
MESSCOLLECTION Hakiki Deri Kartlık, El Yapımı Minimal Kartlık, Erkek & Kadın Minimalist Kartlık, Küçük Kartvizitlik, Şık Para ve Kartlık, Hediyelik Ürün, Tek Çıtçıtlı Kartlık (camel) : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBZF17TT
19 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
oyun oncesi herkesi blokla karşı takımla konusmayı arayüzden kapat.
şarkını aç oyun birden weste dönüyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Axwell.
şarkını aç oyun birden weste dönüyor
yazık yani bunlar hep aileden -
quote:
Orijinalden alıntı: Lawnate
quote:
yazık yani bunlar hep aileden
küfür edip kendi sinirini bozmana ne gerek var hayatlarına kızla arkadas olmayı bırak konusmamıs tipler cogu. gold ve asagısı zaten 15 yas altı yüzde 90 hele bronz tamamen cocuk nerdeyse. o yüzden hic ugrasmak istemiyosan blok -
quote:
Sanırsın west 4/4 lük server 1 yıldır orda oynuyorum sadece küfür biraz daha az ve üst liglerde oyunculuk yeteneği türkiye serverine göre biraz daha üst düzeyde öyle ahım şahım bir fark yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: Lacivert 34
quote:
Sanırsın west 4/4 lük server 1 yıldır orda oynuyorum sadece küfür biraz daha az ve üst liglerde oyunculuk yeteneği türkiye serverine göre biraz daha üst düzeyde öyle ahım şahım bir fark yok.
bende oynadım 2 sene boyunca. plat ligindeydim ama alt ligleride gördüm. westte adamı ölümden kurtarırsın ty gj wp yazar trde yazınca adam ks attın diyip anana küfreder. yoksa ha tr bronz ha west bronz ben insanlardan bahsediyorum
4/4lük diye demiyorum west cok abartılan bi yer oldugu icin örnek oraya uyar. keske tr latin america south gibi olsa diye bir şey duydun mu ?
-
oyuna girince herkesi blokla kafan rahat etsin... şu aralar herkes all bölümüne yazıyor hem kendi takımını hem karşı tarafı sustur. kendi oyununa bak. -
hiçbirşeye şaşırmıyorum bu serverda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iğrenç insan dolu orası -
ölmüşlerimin ruhuna bile söven var trde bunlar nedirki ateisti satanisti mazoşisti hepsi var oyunda
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X