Şimdi Ara

Gankplank ilk deneme ve görüşlerim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
1.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ridooo

quote:

Orijinalden alıntı: İronik Adam

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Doğrusu 2 geliştirmeye yetecek kadar sikke toplayabiliyorum sıkıntı olmuyor. Çünkü fıçı koyup bir dalgayı temizleyebiliyorsun ve sikke alıyorsun hepsinden. Ve şu varki ilk hırs kılıcı alınmalı sanıyorum ki pasifiyle birleşiyor ve sikke toplamak kolaylaşıyor(Dikkat etmedim ama büyük ihtimalle böyle çünkü çok kolay geliştiriyorum).
    Dün bayağı oynamaya çalıştım. İlk 3 ofansif item çıktım sonra 2'ye düşürdüm. 4k can + 190 zırh 150 büyü direnci gibi bir değere ulaştım. 164 gibi bir ad ile ve 1.34 saldırı hızı artı kritik ile bayağı bir hasar veriyorum hele tf de kutu patlatınca. Tank olmak da işe yarıyor çünkü ranked oynadım ve tank ihtiyacı malumunuz. Kısacası statik + trinity sonrası tank kastım. Can ihtiyacınız varsa randuin alın yoksa kesinlikle donmuş yürek alın çünkü bekleme süresi düşmesi cidden gerekli. Doğrusu canım Buzdoğan almak istiyor bekleme süresi ve zırhtan dolayı ama işte o da hasarı aşırı düşürecek. Yine de bugün deneyeceğim onu da.

Hocam bu gün Hydra+Statik+Buzdoğan+Cdr Botu+Banshee buildi yaptım.Statik le beraber iyi hasar çıkarıyor ama latede hasarı düşüyor.Her şekilde hasar düşüyor latede.Jinx e yarı can aldım statik patlamasıyla birlikte.Uzun savaşlarda 1-2 fıçı patlatınca çok güzel hasar çıkıyor.Adamda ultinin içinde durursa değmeyin keyfime.Her maç değişik build deniyorum ama tam oturtamadım.Şuanlık Tiamat ana itemim oldu.

Tiamat bu kadar mı iyi oluyor? Hiç denemedim.

Q ile çalıştığı için güzel gidiyor.Lane de hasar lazım oluyor rahatlatıyor.Sonrada Hydraya tamamlıyorum ben.

Bazı yorumları okudum da aslında çok da kötü değil lane de. Şöyle bir durum var ki adamların en sondaki kulesinden benim 2. kuleye kadar kaçabildim hem de jaxten. Kutu koyarak çok rahat hız kazanıyorsun. Bu arada hırs kılıcını önce tamamlamaya bak.

Bir şey düşündüm ama ne kadar uygundur bilmem. Mid lane'de de çok iyi olur gibime geliyor. Zaten mainim mid lane orada deneyip göreceğim bakalım.

Hocam bugün internette Üçlü+Kanasusamış olan bi build gördüm.Denemek için girdim ama oyun çabuk bitti sadece Üçlü alabildim.İlk eşya olarak üçlü güzel gidiyor gibi.Üçlü+Kanasusamış deneyip bakıcam bide.İlk eşya statik tamamlamasam bile Hırs Kılıcı altın konusunda çok rahatlatıyor.Farmda geri kalsan bile altın farkı çok açılmıyor.Mid konusunda bişey diyemem ama Ani hasara çok dayanamaz bence başlarda.Zaten mana sorunu için matarayla başlıyorum ben genelde o yüzden sıkıntı gibi.

Oynadım az önce dereceli takımda. Gayet güzel oldu. Full ad gittim. Hextech ile ve early gankler ile rahatladım ancak laning biraz sıkıntı. Karşımdaki daha iyi biri olsa muhtemelen sonuç kötü olurdu. Ancak hala build oturtabilmiş değilim. Hiçbir build tatmin etmiyor beni. Kanasusamışı denerim şimdi. Statik yerine ilk üçlü + kanasusamış çıkacağım. Hırs kılıcı da alırım belki.

Şimdi denedim Üçlü+Kanasusamışı.Lane her zamanki gibi sıkıntı ama fıçı patlatabilirsen gerçekten muhteşem hasar çıkıyor.Üçlü+Kanasusamış+Donmuşyürek+Ebedi sırasıyla gitti.Tek fıçı = Yarı can Yasuo.Bir Q+düz vuruş yasuo gri ekrana bakıyor.Ama dediğim gibi ani hasara dayanıksız.En azında savunma itemi çıkana kadar.

Şimdi ben de yaptım ama yok ya çok da iyi olmadı. Donmuş yürek iyi bir item ama can eksikliği yaratıyor. Hala çözebilmiş değilim en az ofansif itemla en iyi iş yapan buildi. Şimdilik en iyisi üçlü artı statik gerisi tank gibi duruyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Doğrusu 2 geliştirmeye yetecek kadar sikke toplayabiliyorum sıkıntı olmuyor. Çünkü fıçı koyup bir dalgayı temizleyebiliyorsun ve sikke alıyorsun hepsinden. Ve şu varki ilk hırs kılıcı alınmalı sanıyorum ki pasifiyle birleşiyor ve sikke toplamak kolaylaşıyor(Dikkat etmedim ama büyük ihtimalle böyle çünkü çok kolay geliştiriyorum).
    Dün bayağı oynamaya çalıştım. İlk 3 ofansif item çıktım sonra 2'ye düşürdüm. 4k can + 190 zırh 150 büyü direnci gibi bir değere ulaştım. 164 gibi bir ad ile ve 1.34 saldırı hızı artı kritik ile bayağı bir hasar veriyorum hele tf de kutu patlatınca. Tank olmak da işe yarıyor çünkü ranked oynadım ve tank ihtiyacı malumunuz. Kısacası statik + trinity sonrası tank kastım. Can ihtiyacınız varsa randuin alın yoksa kesinlikle donmuş yürek alın çünkü bekleme süresi düşmesi cidden gerekli. Doğrusu canım Buzdoğan almak istiyor bekleme süresi ve zırhtan dolayı ama işte o da hasarı aşırı düşürecek. Yine de bugün deneyeceğim onu da.

Hocam bu gün Hydra+Statik+Buzdoğan+Cdr Botu+Banshee buildi yaptım.Statik le beraber iyi hasar çıkarıyor ama latede hasarı düşüyor.Her şekilde hasar düşüyor latede.Jinx e yarı can aldım statik patlamasıyla birlikte.Uzun savaşlarda 1-2 fıçı patlatınca çok güzel hasar çıkıyor.Adamda ultinin içinde durursa değmeyin keyfime.Her maç değişik build deniyorum ama tam oturtamadım.Şuanlık Tiamat ana itemim oldu.

Q ile çalıştığı için güzel gidiyor.Lane de hasar lazım oluyor rahatlatıyor.Sonrada Hydraya tamamlıyorum ben.

Bazı yorumları okudum da aslında çok da kötü değil lane de. Şöyle bir durum var ki adamların en sondaki kulesinden benim 2. kuleye kadar kaçabildim hem de jaxten. Kutu koyarak çok rahat hız kazanıyorsun. Bu arada hırs kılıcını önce tamamlamaya bak.

Bir şey düşündüm ama ne kadar uygundur bilmem. Mid lane'de de çok iyi olur gibime geliyor. Zaten mainim mid lane orada deneyip göreceğim bakalım.

Hocam bugün internette Üçlü+Kanasusamış olan bi build gördüm.Denemek için girdim ama oyun çabuk bitti sadece Üçlü alabildim.İlk eşya olarak üçlü güzel gidiyor gibi.Üçlü+Kanasusamış deneyip bakıcam bide.İlk eşya statik tamamlamasam bile Hırs Kılıcı altın konusunda çok rahatlatıyor.Farmda geri kalsan bile altın farkı çok açılmıyor.Mid konusunda bişey diyemem ama Ani hasara çok dayanamaz bence başlarda.Zaten mana sorunu için matarayla başlıyorum ben genelde o yüzden sıkıntı gibi.

Oynadım az önce dereceli takımda. Gayet güzel oldu. Full ad gittim. Hextech ile ve early gankler ile rahatladım ancak laning biraz sıkıntı. Karşımdaki daha iyi biri olsa muhtemelen sonuç kötü olurdu. Ancak hala build oturtabilmiş değilim. Hiçbir build tatmin etmiyor beni. Kanasusamışı denerim şimdi. Statik yerine ilk üçlü + kanasusamış çıkacağım. Hırs kılıcı da alırım belki.

Şimdi denedim Üçlü+Kanasusamışı.Lane her zamanki gibi sıkıntı ama fıçı patlatabilirsen gerçekten muhteşem hasar çıkıyor.Üçlü+Kanasusamış+Donmuşyürek+Ebedi sırasıyla gitti.Tek fıçı = Yarı can Yasuo.Bir Q+düz vuruş yasuo gri ekrana bakıyor.Ama dediğim gibi ani hasara dayanıksız.En azında savunma itemi çıkana kadar.

Şimdi ben de yaptım ama yok ya çok da iyi olmadı. Donmuş yürek iyi bir item ama can eksikliği yaratıyor. Hala çözebilmiş değilim en az ofansif itemla en iyi iş yapan buildi. Şimdilik en iyisi üçlü artı statik gerisi tank gibi duruyor.

Banshee denedin mi hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Banshee denedin mi hocam?

Yok %10 bekleme süresi veren ruh gömleği varken tercih etmedim.

• Önce üçlü sonra statik sonrada ebedi çıkıyorum. Q adcye 350 civarı vuruyor.

• Yapılabilecek onca değişiklik varken şunu yaptı rito ya. hikayelerdeki karizma ile oyundaki kullanışsızlığı hiç bağdaşmıyor

• İkinci Ryze faciası olacak. GP takım oyununa daha yatkın. Eğer takımla iletişim kurulursa çeşitli oyunlar yapabilir. Örneğin fıçıları çalıların içine koyup, Azir, Gragas gibi karşı takımın yerini değiştirebilirse Ulti + Fıçıları Q ile patlat inanılmaz hasar çıkartıyor.

GP fıçılarını kullanabilmek önemli. Onu belli bölgelerin savunması için kullanmak lazım. İşin zorluğuda burada.

Ultisi ise Shen gibi minimap kontrolü gerektiren birşey. Botta bir takas çıktığında direk ulti atabilirseniz havadan iki skor alabilirsiniz.

GP tamamen takım içi iletişime bağlı bir şampiyon. Q ve W koridor safhasında kullanmak ayakta tutan güç.

Fıçıları üstünde biriktirip kendinden uzağa doğru sırayla yerleştirin. Hemen en uzak yere fıçıyı atmayın. En yakınızdaki fıçıyı AA+Q ile anında patlatırsanız uzaktaki bağlanmış fıçının 3 canı olsa bile patlar. Buda karşı rakip fıçıyı yok etmeden onun süründürürsünüz.

Takım savaşlarından hasar tutabilen bir yapısı yok. Off tank ve Ruh gömleği ile W ile yaşama tutunmak daha iyi. GP engage ve disengage özelliği biraz geride. Arkadaki taşıyıcılara ulti ile ulaşmak zor. Pasifin hareket hızı vermesi ise devamlı yakalamanıza yardımcı oluyor. Eğer kaçış mekaniğine sahip rakip varsa gideceği yere ulti + fıçıları hızlı bir şekilde yakından uzağa dizerseniz dediğim kombinasyon ile çok yüksek hasar vermek olası.

Eğer takım size ayak uydurabilirse ulti geliştirmelerini takım oyuna yardımcı olması için hareket hızı vermek mantıklı. Eceli Kızı ise kitle kontrole ihtiyaç duyuyor. Takımda iyi seviyede kitle kontrol varsa Ecelin kızı çok iyi hasar çıkartıyor.

Dediğim gibi profesyonel oyuncuların nasıl oynanacağını gösterirse ne kadar güçlü olduğu ortaya çıkacak.

Koridor safhası o kadarda kötü değil. Hdyra + Üçlü kuvvet ana eşyası olacak gibi. Duruma göre bot, karşıda AP hasar varsa Ruh gömleği. Can+Zırh veren itemler öncelikli çünkü W eksik cana göre can dolduruyor. Ne kadar çok can o kadar etkili W.

• Fıçıyı tek hit ile useless hale getiriyorsun.Q eskisi kadar burstlemiyor.Bence şu haliyle işe yaramaz.Poppy bile daha kullanışlı
  • Fıçı hasarı birikmiyor bide.2 fıçıda patlatsan aynı hasar 3 fıçıda aynı hasar.
  • gümüş yılan nasıl kazanılır
  • FirechargeMB F kullanıcısına yanıt
    Q ile katlettiğin rakip veya minyon sana ekstra altın veriyor ya. O altın kadar gümüş yılan kazanıyorsun aynı anda.

• Gp nin buildi uclu ebedi ionia dominik canbicen olu adamin zirhidir bazen youmuda yapilabilir statik felan ne diyonuz

• quote:

İlk gankplank oyunumu attım ve yeni gankplank hakkındaki görüşlerimi sizinle paylaşmak istedim
    Öncelikle pasifi hakkında konuşalım. Yeni pasifi gerçekten dövüşçü yapmış. Verdiği gerçek hasar ilerde çok güzel boyutlara ulaşıyor. Hareket hızı da kaçarken kovalarken ise yarayabiliyor.
    Eskisi gibi lane de q spamlayarak adam dürtme olayı yok. Karşınızda can doldurabilen bir şampiyon varsa q atmak boşuna mana harcamak demek. Pasifi değiştiği için q atıp zehrinin verdiği hasarı kullanamıyoruz. Ulti için de q ile minyon kesmemiz lazım yani pek rakibe atamıyoruz.
    W eskisi gibi. Ama çanın ne kadar azsa o kadar can dolduruyor. Az canla kovalayan rakiplere güzel sürprizler yapabilirsiniz. Hareket kısıtlamalarını kaldırması da cabası.
    En çok değişen yetenek E ye bakalım şimdi de. Kullanması gerçekten zor. Özellikle menzilli her şampiyonlara karşı. Fıçının patlama menziline girmeden patlatıyorlar. Ama 2-3 fıçı bir anda yarı can yiyor. Pusu kurarken çok işe yarayabilir. Birde verdiği hareket hızı var. Kaçarken kullanması çok güzel. Biraz önüne koyup rakip menzile girince q ile patlatmak hem kaç mani sağlıyor hemde kaçarken bir anda kovalama durumuna geçebiliyorsın w yardımıyla.
    İletisi eskisi gibi. Ama yeni gelen geliştirmeler değiştirdi biraz. Ultinin pek bir hasarı yok. Aslında var ama rakibin içerde durması lazım. Bir dövüş esnasında rakibe fark ettirmeden atıp içinde kalması sağlanırsa iyi hasar verebiliyor. Yada hız veren geliştirme yapılıp tf girerken veya çıkarken kullanması mümkün. Rakibi yavaşlatırken size hız vereceği için tf başlatabilir - bitirebilir veya kaçan arkadaşınızı kurtarabilirsiniz.
    Yetenekler genel olarak böyle. Şimdi oyun içi gözlemleri mi yazayım.

Yukarıda da dediğim gibi artık rakibi q ile dürtmek pek mantıklı değil. Erken oyunda q ile olabildiğince son vuruş yapıp sikke kazanmak lazım. Eğer rakip menzilli değilse pasif ile dürtüp verdiği hareket hızıyla kalabilirsiniz. E ile çalılarda rakibe güzel süprizler yapılabilir ama menzilli şampiyonlar gerçekten zorluyor e konusunda. E ile farm yapması çok zevkli. Statik+q ile büyücü minyonları bir anda alabilirsiniz. Ve e az da olsa görüş veriyor. Bence şu haliyle tam verim alabilmek için yakın dövüş kullanmak. Q at kaç q at kaç döngüsü yok. Geç oyunda pasifi 500 kadar gerçek hasar veriyor. Bunun için düz vuruş yapmak lazım. E kullanmak çok avantaj veriyor hasarı gerçekten iyi. Zırhın %60 (emin değilim ) yok saydığı için hasarı yüksek. Birde statik + q ile patlatınca muhteşem hasar çıkıyor. Ultisi genel olarak eskisiyle aynı.

Bu yazdıklarım birkaç oyun attıktan sonraki görüşlerim. Yorumlarınızı yaparken dikkate alın lütfen. Yorumlarınızı bekliyorum...

Yanlis dusunuyosun olay zaten rakibi q la durtmek bunun icin zaten saldiri yaptikca can ceken kabiliyet aliniyor pro oyuncular tarafindan westte 80 90k gp oynamisimdir

Ayrica ulti useless degil yavaslamis rakiplere fici kombosu yapmak baya kolaylasiyor ve o anda savasin ortasinda o ficilari sezemiyolar

Gp her ne kadar defansif oynanmasi gerekse de ben agresif oynuyorum.Fici patlatinca pasifinin sifirlanmasi sayesinde rakip 10dk da oyundan cikiyor.Riven ve fiora matchuplarinda zorlaniyor buda fionun w sinin ficilarinn patlamasini engellemesi ve rivenin ficilari e auto yapip engellemesi (patlasa bile e nin kalkaniu emiyor)onun haricinde her heroya karsi koridor kazaniyor hero

Ayrica pasifleri biriktirmek bizim icin ilk oncelik degil. Yani oyunun orta bolumunde bir dalgayi trinity sayesinde 2ficida aldigimiz icin ve surekli lane pushluyacagimiz icin kisa surede pasif birikiyor bunun icin lanede q lari minyona spamlamak gerekmiyor.

Build olarak da yeni seyler denemissiniz ama uclu+ebedi buildinden sasmayin.Statik gp mazide kaldi artik.lanede ilk hedef 1050gold biriktirip sheen almak pirilti turkcesi onu aldiktan sonra koridorda rahatlar gp.Nerften once 3kisiye ficiyla 1800dmg attigimi hatirlarim hero 5 patch ustuste nerf yedi hala guclu

• Lol

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Statiğe gerek yok 3lü ebedi ionia cıva son fısıltı son item duruma göre belki defansif belki ya da önceden can biçen olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: barisali11

Karsima gelince free win aliyorum cop

? :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cast Away

Fıçıyı tek hit ile useless hale getiriyorsun.Q eskisi kadar burstlemiyor.Bence şu haliyle işe yaramaz.Poppy bile daha kullanışlı

Gankplank ilk deneme ve görüşlerim
  • Çıktığından beri metadan düşmeyen bir şampiyon daha.
    @PagRyze

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRTFR -- 8 Şubat 2016; 13:09:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRTFR

Çıktığından beri metadan düşmeyen bir şampiyon daha.
    @PagRyze

Yakında öldürürler Ryze gibi

• Şu oyunda reworkler içinde en iyisi.Eskisinden daha zevkli bence GP oynamak.
  • ilk sayfadaki yorumlar öldürdü gülmekten ama ne yalan söyleyeyim ilk çıktığında ben de hiç beğenmemiştim :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.