Şimdi Ara

Garageband Ücretsiz kaçırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • garageband normalde ücretsiz ama kısıtlı özellikleri açıktı diğerleri ücret karşılığı açıktı. dün app store incelerken full sürümünün ücretsiz olduğunu gördüm. ios8 için full sürümünü ücretsiz hale getirmişler heralde. şuan 7.1 sürümünü kullanıyorum. itunus den garagebandı yükleyin eğer benim gibi eski sürüm kullanıyorsanız önceki sürüm yüklenecek diyecek ve garageband yüklenecek. programı çalıştırdığınızda hala ücretliler kapalı olarak gözükecek. kapalı olan herhangi birine bastığınızda satın alınıyor deyip etkinleştirecek. garagebandın full sürümüne sahip olacaksınız. dün gece yükledim. özellikle müzikle uğraşanlara tavsiye ederim.

• Ben yüklediğimde hepsi açık, böyle bir fırsatı kaçırmak istemiyorum. hangileri kapalıydı da sonrasında ücretsize düştü yada bi yerden ayar yapmam gerekiyor mu.?
  • hepsi açıksa problem yok. öncesinde sadece drum, klavye, gitarlardan bazıları açıktı. geri kalan özellikler 8.45 tl karşılığı açılıyordu.
  • ios8 yüklemeyenlere ücretsiz değil sanırım. bende hala paralı görünüyor bazıları. satın al diyor, tıklamaya koktum :D
  • Benim ios8 değil 7.1 versiyonu. Kredi kartı numaranızı vermediyseniz para çektmez. Sadece çekmek için sizden kredi kartı numaranızı falan ister.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yararlı konu teşekkürler.

• people are strange kullanıcısına yanıt
    Satın al yazısına tıklasanız hesabınız için şifre istiyor. Sonrasını bilmiyorum, kredi kartın yoksa zaten alamaz. Varsa direkt çeker mi bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Müzik 4 ay Ücretsiz
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende önceden yüklüydü şimdi birini satın alayım dedim, hesabımda kredi kartı tanımlı değil, şifre istedi girdim, ücretsiz edinmek ister misiniz ? diye sordu evet dedim satın alınmıştır dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teecem

Satın al yazısına tıklasanız hesabınız için şifre istiyor. Sonrasını bilmiyorum, kredi kartın yoksa zaten alamaz. Varsa direkt çeker mi bilmiyorum.

Orada miktar yazar ve satın al çıkar. Miktarı görüp satın al yerine iptale basarsan sıkıntı yok. Şifre girdikten sonra çıkıyor karşına .
  • bende amfi kilitliydi satın al dedim şifre girdim tamam dedim ücretsz edinmek ister misiniz dedi evet dedim açıldı bunu sadece amfide yaptım sonra diğerlerine baktım onlar da açıktı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teecem

kredi kartım kayıtlı. o yüzden devam ettirmedim ben de
  • Sağolasın 7.1.2 yüklü hepsini ücretsiz çektim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İpadde 7.1.1 vardi. Hallettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben indirdim ama buluttan indirdiğim band dosyaları açılmıyor sizde de var mı bu sıkıntı (mini 1)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.