kredi güvenceli diye olmuyor diyor müşteri hizmetleri |
garanti 70 bin 2.18 kredi 12 ay (13. sayfa)
-
-
sigorta poliçeleri var ana sayfadan yaz bulurusn
-
mobildemi hocam, bu arada cevap için teşekkürler
-
evet hocam mobilden
-
Eyvallah hocam sağolunquote:
Orijinalden alıntı: moderna21evet hocam mobilden
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2.95 ten 495000 kredi 12 ay gösterdi verir mi? alınır mı?
-
hocam hangi tarihte cektiniz ?
şuan bu bilgiler güncelse almaya calısacagım,burgan bank sanıyorum üye yapmadan göstermiyor kredi işlemlerini
www.burgan.com.trİhtiyaç Kredisi Hesaplama ve Başvuru | Burgan Bankhttps://www.burgan.com.tr/krediler/on-dijital-ihtiyac-kredisi -
keşke bana da verse
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
verecek de nasıl ödeyecez
-
krediyi krediyle ödeyerek bu sarmaldayım baya
Bugün hocam. 70.000 kadar 1.75 diyordu. Hemen başvurdum. 70.000 icin 6 aya kadar 1.95 oran yıllık %23 gibi bir faize geliyor.12 ay çekmek istedim ama cok fark olduğu icin 6 ay yeter dedim. Borsa ve altında değerlendirdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Krediyi çekerken o seçenekler ayrı ayrı var ben sigortalıyı ve düşük oranlı olanı seçtim, sigorta iptalinden sonra oranda da bir değişim söz konusu olmadı zaten öyle birşey mümkün değildi.
Edit: Oran 2,21 idi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellac -- 9 Ağustos 2023; 20:44:1 >
Bugün 12 de mesaj geldi. Başvurdum cektim. 3 yıldır Burgan üyesiyim. 70k 1-6 ay 1.95 oran yıllık %23, 7 aydan sonra 2.15… garantiden çekemeyenler ilaç gibi gelecektir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sigorta iptali için arayacaklar diye bekliyordum 10 gün geçti 2.18 den çekeli, bugün hesaba girdim 4 gün önce iptal edip hesaba parayı geri yatırmışlar, haberim olmadı.
Güzel rakam, sigorta ve kredi tahsis ücreti ayrı ayrı ne kadar
İng 2.84 oranla 100 bin 24 ay veriyor 3 ay ödemesiz nasıl sizce?
Ev aldık tüm nakiti oraya verdik, kredi çekemedim çok vergi çıkıyor diye. Para da kalmadı. Şimdi dandik bir araba için 300-400 bin lazım onu da 50-100 ne çekebilirsem artık bakıcaz. Ne hallere düştük :(
Hocam burgan vs diyorlar bi oralara bak istersen. 2.20-1.99 ne koparsan kardir, ama 12ay ile sınırlıdır diye düşünüyorum
evet mobil garanti
Hocam konu dışı ama dandik bir araba da ben bakıyorum 300-400 bandı :) sence ne alınır da sorunu az olan bir araç olur?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X