< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
garanti 70 bin 2.18 kredi 12 ay (14. sayfa)
-
-
hocam 500 üstüne atıyor o araç emin miyiz :)) düşündüm ama 300-400 arası son kullanıcısı oluruz gibi geliyor o ilandakilerin.
-
hocam kesin 2,18 kredi güvenceli olan mıydı size zahet ekran var mı iade ile ilgili
-
-
Garantiyle 4-5 yıldır hiç alakam yok durduk yere aradılar bugün. 60 bin 2.00 oranla hesabınıza yatıralım dediler. Bana 100bin lazım dedim . Hesapladı o da 2.00 oran dedi müşteri temsilcisi. Dolandırıcı heralde dedim😀 Şubeden gidip bakarım yarın dedim; boşuna gitmeyin evrak vs isterler sizden ben direkt onay verirseniz halledeceğim dedi. Var mı böyle bir olay? Arayan numara 444 0 335.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Garanti Bankası'nın numarası hocam. Doğrudur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
genel merkez aramış iyi teklif
Hocam deyiverinde bizide arasinlar efsane teklif 100k
Kaç ay vade?
Valla hocam ben de anlamadım alakayı, yarın tekrar arayın dedim tamam dedi. 12 ay için bu arada. Gelişme olursa yazarım.
valla ben daha geçen hafta 2008 otomatik dizel dynamic paket 223binde aldım. boyalı, değişensiz; 15bin masraf yaptım ama alır almaz o allahın emri. tam bahsedilen aralıkta aldım
-
3 oran çıkıyor eski maaş müşterisiyim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teb 1.98 orandan 3 ay ertelemeli kredi veriyormuş deneyen oldu mu
-
hayırlı olsun.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2015-temiz-linea-1112852908/detay
son kullanıcı diye birşey yok, kağıt gibi tofaşlar 200 bine gidiyor hala.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni üye olanlara sanırım o zaman
Yeni müşteri ye
Max tutar ne
Teşekkür ederim hocam. Sanırım Linea almaya karar verdik. Bir süre arabasız olmaktansa bu araç bizi aile olarak idare ettirecektir.
-
Hocam bir gelişme oldu mu, gerçek miymiş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X