< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
garanti 70 bin 2.18 kredi 12 ay (12. sayfa)
-
-
ARKADAŞLAR BEN SİGORTAYI GERİ ALAMADIM
-
hocam tehdit etti adam ya iptal olur falan dedi 2,18 li olan için
-
2,18 miydi sizinde benimki iptal etmediler
-
Valla bende hala değişiklik yok. Ayrıca o adam garanti bankası çalışanı bile değil, garanti sigortanın çalışanı sanırım. Nasıl böyle kesin konuşmuş ilginç, yuvarlak konuşsa anlayacağım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İng sigorta yatti geri
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Krediyi aldıktan sonraki gün uygulama üzerinden cayma talebi olusturdum ama arkadasların aksine aranmadım tekrar cayma talebi olusturdum benimle aynı durumu yasayan var mı
2,18 MİYDİ
-
2,75 çıkıyor suan oran
-
iadenin fotoğrafını atar mısın hocam
-
benim 50k cektigim vakıfbanka gidip sigorta ücretinin iadesini istedim memurdan öyle bişey yok bütün mecralara başvurabilirsiniz avukatlarımız gerekli cevabı verir dedi,iade etmediginize dair bir belge alabilir miyim dedim onada yok dedi o kadar eminki kendinden bu sigorta ücretleri iade alınabiliyor ise ugrasıp mahkemeye verecegim önce bankayı sonra kişiyi...
-
sigorta iptalinin fotografını atar mısınız?
-
2,18 DEN ÇEKİP SİGORTA İPTALİ ALAN VAR MI ARKADAŞALR @HERKES
-
Pazartesi mobil üzerinde iptal için başvurdum 4 iş günü içinde dönüş yapılacak diye bir bildirim geri daha arayan soran olmadı bekliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben 4 gün içinde arandım, neden iptal istiyorsunuz diye sordular, ihtiyaç duymuyorum diye belirttim, daha sonra gün içinde iade hesabıma geldi. Sorunsuz tamamlandı.
Kactan cekmistiniz krediyi birde sigortalı sigortasız diye seçenek sunuyormuydu çekerken ?
-
Burgan bank 2.15 den 70.000 veriyor
1.95 orandan 6 ay 70000 cektim. Geri ödemesi 76500, 208 sigorta kesilerek 69.791 yatti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albertocontador -- 9 Ağustos 2023; 12:55:9 >
Garanti sigorta iptalleri için uygulamadan hangi kısımda talep açıyorsunuz arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz
-
arkadaşalar çok mu zor ya 2,18 den çekenlerden iade alan var mı ya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X