Şimdi Ara

garanti 70 bin 2.18 kredi 12 ay (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
21
Favori
38.481
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabah başvurdum şimdi iptal etsek bir sorun olur mu acaba?
    garanti 70 bin 2.18 kredi 12 ay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yozcaliskan kullanıcısına yanıt
    Sorun olmaz üstadım , yeter ki kabul edilsin. Kabul edilirse haber verir misin.?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beytepeli06 B kullanıcısına yanıt

başvurduk bakalım, bekliyelim sonucu.

Bu arada onayladığım dokümanlar içinde sigortadan cayma hakkını kullanılırsa faiz oranı değişir/ek ödeme/vs gibi bir ibare bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yozcaliskan -- 2 Ağustos 2023; 0:36:8 >

• yozcaliskan kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun üstadım. Güzel haberlerini 4 gözle bekliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cayma talebinde bulunmustum. Bugun aradilar. Sorunsuz bir sekilde iptal ediyorlardi ama "iptal edersek faiz oraniniz degisebilir. Sonucta sigortasiz secenek vardi ama siz bunu seçmissiniz" dediler. Bende kredimi %5 faiz oranina cevirirler diye tirstim ve iptal talebimi geri çektim.

• 2 ay önce vakıfbank skylimit'ten %1.89 oranla kredi çektim tıkır tıkır ödüyorum zaten enflasyona yenik düşüyor 6 ay içerisinde. Şimdi gece gece %2.18'den 70.000₺ kredi çekip borsada hisse yatırımı düşüncesi çık aklımdan 🫣

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Noo Pasaran N kullanıcısına yanıt
    "değişebilir" ne demek yahu. Değişir yada değişmez net olarak neden söyleyemiyor?

Bence blof yapmış, sabit faizli çekilen bir kredinin oranı değişebilir mi? Konu hakkında bilgili arkadaşlar daha iyi cevap verir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 2 Ağustos 2023; 0:37:33 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Contra07

2 ay önce vakıfbank skylimit'ten %1.89 oranla kredi çektim tıkır tıkır ödüyorum zaten enflasyona yenik düşüyor 6 ay içerisinde. Şimdi gece gece %2.18'den 70.000₺ kredi çekip borsada hisse yatırımı düşüncesi çık aklımdan 🫣
    Oranlar değişmiş bugun itibari ile.

• sanıyorum oranlar değişti,

ödeme güvenceli kredi:2,98 görünüyor

ilk mesajdaki hayat sigortalı olan komple kalkmış alanlara hayırlı alamayanlara geçmiş olsun :D

• Sigortayı iptal ettirdik, para hesaba geçti. Kredinin faiz oranı falan değişmedi şuan gördüğüm kadarıyla. Sanmıyorum öyle bir şey yapacaklarını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hetşat -- 2 Ağustos 2023; 10:35:55 >
  • Teklifi almıştım ve hazırda bekletiyordum, sabah bir hışım çekmek için girdim, sigortalı seçeneği kalkmış ve 3.02 olmuş faizi.

Aradım müşteri temsilcisini ve maalesef dün bitti o teklif dedi, benim aldığım teklifte geçerlilik süresine 2 Eylül diyordu faiz oranının hemen altında. Yine de faiz oranını değiştirebiliyorlar sanırım.

Geçmiş olsun.

• Wojtek W kullanıcısına yanıt
    Bende dün teklif aldım ama bugün çektim 2.18 den

• Contra07 kullanıcısına yanıt

hocam bende 1,89dan cekmistim,sigorta ücreti iptali icin gittim bankaya ama öyle bişey yok deyip kestirip attı memur.Burdaysa bin küsür tlyi iade almıs arkadaslar bir basvuru yapar mısınız ücret iadesi icin size ne diyecekler acaba vakıfbank aramaya sigortalarım ,yazıp akif policelerimden cıkanlara police iptal diye deneyebilirsiniz.

• BiBeR10x kullanıcısına yanıt

kac gibi cektin hocam saat 9dan beri ara ara bakıyorum 2,98 şuan şansıma bugün gidip hesabımı acabildim dün gitsek cekebilecektik sanırım

• xxxcem kullanıcısına yanıt
    Ben dün akşam 9 gibi başvurdum sabahta 9 gibi çektim hocam

• Dün çekmedim şimdi baktım 2,68'e çıkmış keşke çekseydim borsaya atardım.

• Şubeye kimlik için çağrılıp krediyi çeken oldumu?

• Ben 3 gun önce başvurdum ama işlemi tamamlamadım. Başvurum onaylandı ama şimdi 2.68 gösteriyor. Müşteri hizmetleri başvurumu 2.18 den devam ettirebilir mi?

• Cém kullanıcısına yanıt
    Kimlik için gittim reddedildi, sonrasında sgk dökümü vs istediler, vazgeçtim iptal ettirdim.

• BiBeR10x kullanıcısına yanıt

2.18 oranın geri ödemesi ve aylık taksiti kaç hocam

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.