< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
garanti 70 bin 2.18 kredi 12 ay (8. sayfa)
-
-
kredi oranı, yeniden yapılandırma vs. konularına girmiyorla değilmi? sadece sigorta iptal oluyor?
-
Yok o konulara girmediler. İptal edersem ödemek zorunda kalabileceğim durumlardan bahsetti biraz. Ölüm vb. durumlar gibi.
-
Ayrıntılı bilgi vermeden sonradan böyle bir değişiklik yapamazlar belge onayı gerekir böyle birşey için. Benim onay verdiğim tüm belgeler 2,21 faiz oranlı. Sırf sigortayı iptal ettim diye yeni belge onayım olmadan sigortasız faiz oranına dönüştüremezler.
-
Garanti mi bunu diyen iptal olmuyor diye
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim zaten garanti de kredim var, sigortam da var, ikinci kredi de bir sigorta daha yapmasa olmuyor mu :)
-
anladım teşekkürler.
sözleşmeye madde koyarlar flan sigortalı özel faiz oranı vs gibilerinden borçlu çıkarırlar insanı :D hiçbir kuruma ve kuruluşa güvenim yok artık.
-
Kredi kartıyla almıştım bende 3 is günü içerisinde yatırılır dediler bakalım siz şanslısınız hemen vermişler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende kullandım bakalım. 2,46 oranla.
Yani iadeniz onayladı geri ödemeyi bekliyorsunuz
Bende tatil için aldım şubeye yönlendirdi şubeye gidince çekerim heralde onaylandı.
Krediy kullansak mı sanırım yeni kararsana onda iyice artacak oranlar?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Garanti bankası çalışanlarinin hiç biri sigorta iptali olmuyor diyor.
Yukardakiler yapmış hocam
Ben anlamadim o arkadaşlarin nasıl yaptıklarını inandirici gelmiyor bana dostum. ayri ayri 2 şube çalışanları ile görüştüm sigortasiz kredi değil bu denildi.
Sigorta iptali ödeme güvenceli olanda mı, hayat sigortalı olanda mı acaba hangisini çeksek?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ayrıca yine ayri ayri 2 şube çalışanları sigortanin iptali ve geri ödemesi yok dedi.
Borcu erken kapatınca bazi indirimler oluyor sadece sigorta iptali vs o zaman olabilir diye düşünüyorum.
Şimdi başvurdum olumlu sonuçlandı yazıyor ama nüfus cüzdanımı istiyorlar illa şubeye gideceğiz gibi gözüküyor ne kadar saçma bir banka şu ya
Hangisine iki farklı sigortalı var ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X